ScepanScekicSto Posted Friday at 05:32 PM Posted Friday at 05:32 PM Nemam pojma koliko kosta... al kontam da sad nije bila pomama bas za njim
Papanikolesku Posted Friday at 05:58 PM Posted Friday at 05:58 PM 1 hour ago, Marvin said: Što šta fali? Neno na poziciji Grobara do koske u ulozi drugog pleja, meni je to skroz ok. Naravno, bićemo slabotelesni u odbrani, ali ako ostane Frenki ili dođe neki kombo s jakom odbranom biće to sasvim ok On može da bude okej samo kao neki šesti igrač rotacije na bekovskim pozicijama. Bio je doslovno jedan od najgorih plejmejkera u EL ove sezone, sa 15 i više (on konkretno 17) minuta na terenu, i jedno od većih razočarenja, meni lično. Momak je klasičan pick n roll igrač, ispod-prosečnog do prosečnog šuta, ove sezone je na tipa 23/24% za tri, karijerno nešto malo bolje - gde mu sezone u Uniksu dižu prosek. Dakle, dobijaš nekog floor general tip pleja, kontrolu ritma, asistenciju i to je manje više to. Off ball rola ne može, nije pretnja u šutu kao ni Karlik, ako pik ne prođe, brane te u dropu, gušiš spejsing = skupljanje u reketu i gubiš flow u napadu. Vidimo kako to izgleda ove sezone. Na njega ti treba ozbiljan bek, a ja sam više za varijantu da taj bek može da iskreira i za sebe i za druge. Defanzivno ne nudi ništa, sem verovatno neke partizanština energije. Tanak potpis, ako je uopšte završen, i ako je projektovan za neku +-20 min rolu.
jedibojan Posted Friday at 06:01 PM Posted Friday at 06:01 PM Moze Neno. Luca je out, Nikolica takodje, treba igraca koji "osecaju dres". A i kvalitet je tu negde. Ako je vec tacno da lovimo 2 kapitalca i 2-3 sljakera (po visini primanja), Dimitrijevic je svakako ok opcija za sljakera 2
ScepanScekicSto Posted Friday at 06:17 PM Posted Friday at 06:17 PM (edited) 47 minutes ago, jedibojan said: Moze Neno. Luca je out, Nikolica takodje, treba igraca koji "osecaju dres". A i kvalitet je tu negde. Ako je vec tacno da lovimo 2 kapitalca i 2-3 sljakera (po visini primanja), Dimitrijevic je svakako ok opcija za sljakera Iskreno se nadma da je tako, i daj da brate cujemo koja su to 2 kapitalca, lako cemo za sljakere SAZNAJEMO: Partizan i Dimitrijević – šta je istina?https://telesport.rs/2025/05/30/saznajemo-partizan-i-dimitrijevic-sta-je-istina/ Edited Friday at 06:49 PM by ScepanScekicSto
Jakob Aman Posted Friday at 06:56 PM Posted Friday at 06:56 PM Neno na poziciji Ifcea. To je to. Ni gore ni dole.
Barkley#34 Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM 4 hours ago, Chaos Is Me said: Bojim se da niste svesni kakve biste muke tantalove imali da je kojim slučajem Carlik propustio neku utakmicu (u EL odigrao svih 34, u ABA ligi propustio neke 2 bezvezne Bili smo svesni jer nam je kreacija bila u minusu u periodima kada je bio na klupi. 1
ScepanScekicSto Posted Friday at 07:54 PM Posted Friday at 07:54 PM Gledah malo Dylana protiv Huventuda... priznajem nisam ranije, al ovo je onako... tanko
Čvarkov Posted Friday at 08:05 PM Posted Friday at 08:05 PM Pre početka sezone najviše sam se plašio Ifea u duelima sa vama. Baš veliko razočaranje, vidim da vam je među prvima na listi za odstrel. Sa druge strane od Tarika sam očekivao ovako dobru sezonu, i da nastavi gde je stao Lesor. Karlik i Sterling su odigrali malo iznad očekivanja, a Vanja malo ispod. Bonga definitivno u najvećem plusu što se tiče očekivanja i kako je odigrao. Sve u svemu imate baš lepu osnovu koju bi trebalo nadograditi samo sa par igrača. Po meni imate prostora i da malo rizikujete baš zbog te dobre osnove iz ove sezone, ako ubodete, mogli biste da dobijete mnogo. Slažem se u potpunosti sa @SteveFrancis#3 što se tiče skautinga i dovođenja igrača van imena koja se vrte godinama u el. Voleo bih da i Zvezda tako razmišlja, pogotovo sa licencom ima prostora za rizik, pa i da se pogreši, nema tog pritiska kao ranijih godina.
DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Ne pratim na času, jesmo li prokomentarisali da je Milenko Tepić novi direktor mlađih kategorija? 2
Papanikolesku Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sad vidim demant za Dimitrijevića. Okej, više nema poente komentarisati ove insajd informacije. Elem, bar je dobra vest, potreban nam je mnogo ozbiljniji igrač od Nena. 1
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nije niko komentarisao 4 minutes ago, Papanikolesku said: Sad vidim demant za Dimitrijevića. Okej, više nema poente komentarisati ove insajd informacije. Elem, bar je dobra vest, potreban nam je mnogo ozbiljniji igrač od Nena. Trebaju nam 2 bas ozbiljna igraca... ostali mogu biti taj neki kvalitet ala Neno 2
ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Kako vam se cini ideja sa 3 Jones-a u ekipi?🤫 Idem da pitam chat gpt navedi mi sve kosarkase sa jones u imenu ili prezimenu 😂😂😂
Alek The Great Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ma daj, zasto biti tako skroman. Tyus bre, pa nek ide zivot.😁 Ma koliko bi voleo da ga vidim to je nerealna opcija, imao je dobru sezonu i pokupice ga neki nba tim. Realna opcija je Chris Jones. Ima ugovor jos jednu sezonu i iako je imao EL ponude prosle sezone resio je da ostane u Valensiji. Mislim da bi bio odlicna zamena za Iffe-a u svakom smislu.
Igor_ Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Komsije srecno, i kod vas poceo serijal "cij je insajder jaci" 😁
goldberg bcd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 5/30/2025 at 12:00 PM, Alek The Great said: A sto se tice Aba lige mislim da je sada kasno za izlazak. Ne bi me cudilo da su nas za igranje EL ( i za dobijanje ove licence) uslovili da igramo Aba jer znam da ima neko pravilo da ne mozes da igras samo EL (a svi znamo na sta je spala KLS i moze li se uopste nazvati ligom). Igrao je Olympiacos samo EL (u vreme kada su izbaceni iz grcke lige) i nista nije bilo. Sto se tice samog igranja ABA lige, ako celnici i treneri nekih klubova u svojim izjavama ne pokazuju ni trunku postovanja prema tom takmicenju, onda ne treba ni da ga igraju. Prosle sezone KKCZ dobije u finalu 3:0, trener prica o kradji, kako se zna kako se ovde osvajaju trofeji, kako je bitnije ko je bio bolje plasiran u EL (i slazem se, bitnije je!), ove sezone predsednik KKCZ, jedan naprednjacki bivo prica o tome kako "je ABA liga nebitna", igraci KKCZ na terenu se ponasaju kao da su puskom naterani da izadju na teren, navijaci njih jedno 90% svi u horu ponavljaju kako je bitno sto se igra EL, "eto im ABA liga" i tome slicno. Posteno je onda izaci iz tog takmicenja, nego se zna zasto nece da izadju, zato sto znaju da im sa padom ove vlasti ostaje samo igranje KLS i KRK.
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, goldberg bcd said: Igrao je Olympiacos samo EL (u vreme kada su izbaceni iz grcke lige) i nista nije bilo. Kao prvo Oly ima A licencu, ma koliko cudno, pravila nisu ista. A kao drugo, igrali su tada drugu ligu. I ako me secanje dobro sluzi bilo je price da igraju Aba tada.
SportskiPozdrav Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 5/29/2025 at 9:25 PM, СтелаРоса said: Iffe Lundberg played 7:15 minutes against Dubai today. 0 points 0 assists 0 rebounds 0 field goal attempts 0 steals 0 turnovers 0 fouls 0 plus/minus (+/-) 0 index I’ve never seen anything like this in 20 years of watching basketball. Even plus/minus in ZERO. sa tvitera Nema prihode ali nema ni rashode. 5
MikiMilane Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 hours ago, DameTime said: Ne pratim na času, jesmo li prokomentarisali da je Milenko Tepić novi direktor mlađih kategorija? Tepić je više nego dobro radio dok je bio zadužen za mlađe reprezentacije. E sad, čeka ga težak posao pogotovo sad kad NIL je promenio sliku NCAA kod naših najperspektivnijih igrača. 2
Recommended Posts