Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Marvin said:

Što šta fali?

Neno na poziciji Grobara do koske u ulozi drugog pleja, meni je to skroz ok. Naravno, bićemo slabotelesni u odbrani, ali ako ostane Frenki ili dođe neki kombo s jakom odbranom biće to sasvim ok

On može da bude okej samo kao neki šesti igrač rotacije na bekovskim pozicijama. Bio je doslovno jedan od najgorih plejmejkera u EL ove sezone, sa 15 i više (on konkretno 17) minuta na terenu, i jedno od većih razočarenja, meni lično. 

Momak je klasičan pick n roll igrač, ispod-prosečnog do prosečnog šuta, ove sezone je na tipa 23/24% za tri, karijerno nešto malo bolje - gde mu sezone u Uniksu dižu prosek. Dakle, dobijaš nekog floor general tip pleja, kontrolu ritma, asistenciju i to je manje više to. Off ball rola ne može, nije pretnja u šutu kao ni Karlik, ako pik ne prođe, brane te u dropu, gušiš spejsing = skupljanje u reketu i gubiš flow u napadu. Vidimo kako to izgleda ove sezone. Na njega ti treba ozbiljan bek, a ja sam više za varijantu da taj bek može da iskreira i za sebe i za druge. 

Defanzivno ne nudi ništa, sem verovatno neke partizanština energije. 

Tanak potpis, ako je uopšte završen, i ako je projektovan za neku +-20 min rolu. 

Posted

Moze Neno. Luca je out, Nikolica takodje, treba igraca koji "osecaju dres". A i kvalitet je tu negde. Ako je vec tacno da lovimo 2 kapitalca i 2-3 sljakera (po visini primanja), Dimitrijevic je svakako ok opcija za sljakera

• Like 2
Posted (edited)
47 minutes ago, jedibojan said:

Moze Neno. Luca je out, Nikolica takodje, treba igraca koji "osecaju dres". A i kvalitet je tu negde. Ako je vec tacno da lovimo 2 kapitalca i 2-3 sljakera (po visini primanja), Dimitrijevic je svakako ok opcija za sljakera

Iskreno se nadma da je tako, i daj da brate cujemo koja su to 2 kapitalca, lako cemo za sljakere

SAZNAJEMO: Partizan i Dimitrijević – šta je istina?
https://telesport.rs/2025/05/30/saznajemo-partizan-i-dimitrijevic-sta-je-istina/

Edited by ScepanScekicSto
Posted
4 hours ago, Chaos Is Me said:

Bojim se da niste svesni kakve biste muke tantalove imali da je kojim slučajem Carlik propustio neku utakmicu (u EL odigrao svih 34, u ABA ligi propustio neke 2 bezvezne

Bili smo svesni jer nam je kreacija bila u minusu u periodima kada je bio na klupi. 

• Like 1
Posted

Pre početka sezone najviše sam se plašio Ifea u duelima sa vama. Baš veliko razočaranje, vidim da vam je među prvima na listi za odstrel. Sa druge strane od Tarika sam očekivao ovako dobru sezonu, i da nastavi gde je stao Lesor. Karlik i Sterling su odigrali malo iznad očekivanja, a Vanja malo ispod. Bonga definitivno u najvećem plusu što se tiče očekivanja i kako je odigrao. Sve u svemu imate baš lepu osnovu koju bi trebalo nadograditi samo sa par igrača. Po meni imate prostora i da malo rizikujete baš zbog te dobre osnove iz ove sezone, ako ubodete, mogli biste da dobijete mnogo. Slažem se u potpunosti sa @SteveFrancis#3 što se tiče skautinga i dovođenja igrača van imena koja se vrte godinama u el. Voleo bih da i Zvezda tako razmišlja, pogotovo sa licencom ima prostora za rizik, pa i da se pogreši, nema tog pritiska kao ranijih godina.

Posted

Nije niko komentarisao

4 minutes ago, Papanikolesku said:

Sad vidim demant za Dimitrijevića. Okej, više nema poente komentarisati ove insajd informacije. Elem, bar je dobra vest, potreban nam je mnogo ozbiljniji igrač od Nena. 

Trebaju nam 2 bas ozbiljna igraca... ostali mogu biti taj neki kvalitet ala Neno

• Like 2
Posted

Ma daj, zasto biti tako skroman. Tyus bre, pa nek ide zivot.😁 

Ma koliko bi voleo da ga vidim to je nerealna opcija, imao je dobru sezonu i pokupice ga neki nba tim. Realna opcija je Chris Jones. Ima ugovor jos jednu sezonu i iako je imao EL ponude prosle sezone resio je da ostane u Valensiji. Mislim da bi bio odlicna zamena za Iffe-a u svakom smislu. 

Posted
On 5/30/2025 at 12:00 PM, Alek The Great said:

A sto se tice Aba lige mislim da je sada kasno za izlazak. Ne bi me cudilo da su nas za igranje EL ( i za dobijanje ove licence) uslovili da igramo Aba jer znam da ima neko pravilo da ne mozes da igras samo EL (a svi znamo na sta je spala KLS i moze li se uopste nazvati ligom).

Igrao je Olympiacos samo EL (u vreme kada su izbaceni iz grcke lige) i nista nije bilo.

Sto se tice samog igranja ABA lige, ako celnici i treneri nekih klubova u svojim izjavama ne pokazuju ni trunku postovanja prema tom takmicenju, onda ne treba ni da ga igraju. Prosle sezone KKCZ dobije u finalu 3:0, trener prica o kradji, kako se zna kako se ovde osvajaju trofeji, kako je bitnije ko je bio bolje plasiran u EL (i slazem se, bitnije je!), ove sezone predsednik KKCZ, jedan naprednjacki bivo prica o tome kako "je ABA liga nebitna", igraci KKCZ na terenu se ponasaju kao da su puskom naterani da izadju na teren, navijaci njih jedno 90% svi u horu ponavljaju kako je bitno sto se igra EL, "eto im ABA liga" i tome slicno. 

Posteno je onda izaci iz tog takmicenja, nego se zna zasto nece da izadju, zato sto znaju da im sa padom ove vlasti ostaje samo igranje KLS i KRK.  

Posted
3 hours ago, goldberg bcd said:

Igrao je Olympiacos samo EL (u vreme kada su izbaceni iz grcke lige) i nista nije bilo.

Kao prvo Oly ima A licencu, ma koliko cudno, pravila nisu ista. A kao drugo, igrali su tada drugu ligu. I ako me secanje dobro sluzi bilo je price da igraju Aba tada.

Posted
On 5/29/2025 at 9:25 PM, СтелаРоса said:

Iffe Lundberg played 7:15 minutes against Dubai today. 0 points 0 assists 0 rebounds 0 field goal attempts 0 steals 0 turnovers 0 fouls 0 plus/minus (+/-) 0 index I’ve never seen anything like this in 20 years of watching basketball. Even plus/minus in ZERO.

sa tvitera

Nema prihode ali nema ni rashode.

• Ha-ha 5
Posted
14 hours ago, DameTime said:

Ne pratim na času, jesmo li prokomentarisali da je Milenko Tepić novi direktor mlađih kategorija?

Tepić je više nego dobro radio dok je bio zadužen za mlađe reprezentacije. E sad, čeka ga težak posao pogotovo sad kad NIL je promenio sliku NCAA kod naših najperspektivnijih igrača.

• Like 2