NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, Valensija said: Izvinjavam se zbog komentara. Valjda je ovo taj lik koji je udaren flasom. Teško da mi je žao magarca kome nije problem da šiba rasističke komentare. Što bi se reklo, the dildo of consequences rarely arrives lubed... Ali ni Karliku ne bio u koži ako je ovo taj lik 4 1 1
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Kada Karlik koji je medju inteligentnijim kosarkasima KKP uradi ovo izmedju ostalih i sebi, sta tek ocekivati od ostalih sa manjim IQ u timu? 12. mesto sija kao zlato. 30 minutes ago, Brat od Korneta said: Braco Partizanovci, ne dajte se pasjim sinovima. Zvezdasi samo lazno moralisu. Karlik brat nas! Sveto ime je, vecno zivece, njemu dajem sve! Jbt. Trebalo je da nekom bude olupana lobanja flašom da ti ne bi napisao kilometarski post 😯 Edited 21 hours ago by MC Thunder 2 1
MarioKempes Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 11 minutes ago, NMX said: Teško da mi je žao magarca kome nije problem da šiba rasističke komentare. Što bi se reklo, the dildo of consequences rarely arrives lubed... Ali ni Karliku ne bio u koži ako je ovo taj lik Šta mu je rekao od tih rasističkih komentara i kada? Vidim da se mnogo ljudi poziva na to, a nigde nema preciznije, dok je dama koja je svedočila navela (ili su bar tako mediji preneli) da u klubu nije bilo komunikacije napadači-igrači, nego su nju vređali, a ispred bila sačekuša. 1
NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 36 minutes ago, DameTime said: Je l najbolji napadač Karlik Džons? 30
DameTime Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Just now, NMX said: Je l najbolji napadač Karlik Džons? Trebalo je Sterling da bude najbolji odbrambeni, ovo je verovatno odlučeno pre odsudnog događaja 1 7
Jonas Lunden Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5 hours ago, ScepanScekicSto said: Pa moze biti najjadniji, nemam ja problem sa tim, misljenje je kao dupe svi ga imaju... Njegova moralna vertikala je jako upitna.. ali pazi to komentarisemo ti i ja, sedexi na poslu, kuci i merimo da li ima 2 ili 4 sekunde. nego, potpuno je nebitno, ima snimak, imaju izjave, ako je kriv snosice posledice i treba da ih snosi. Ali ovde se danima vodi polemika kako je on to mogao sebi da dozvoli, a spreman sam zivot da stavim ako treba da bi 95% ljudi slicno ili isto reagovalo. Pa cak i taj Kalinic. dakle, imaju izjave, ima snimak, ako se proceni da treba da odgovara, neka odgovara, klub neka ga novcano kazni, i to je to. a razapinjati ga na krst, pustati price kako je pobegao iz zemlje i sta sve ne, pokazuje koliko je ova zemlja u kurcu i da presecemo ovo... https://www.instagram.com/p/DJWKYXbod6W/?igsh=cXJqdWEyeDEwMGpi na zalost nista od moje velike zelje Sengelia u Barsi Nije on za nas.Ne tuce se,ne pije, ne izlazi po klubovima....
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3947 Quote Izjave košarkaša Partizana povodom incidenta u koji su bili umešani Košarkaši Partizana Mozzart Bet, Karlik Džouns, Ajzak Bonga i Sterling Braun, bili su umešani u incident koji se dogodio ispred poznatog beogradskog noćnog kluba. Pojedini medijski izveštaji su govorili da je u incidentu učestvovao i Frenk Nilikina, ali on nije bio prisutan i u pitanju je greška, što je pred nadležnim organima i potvrđeno. Takođe, pojavljuju se i zlonamerni i netačni medijski nastupi na portalima koji to očigledno rade sa predumišljajem. Tim slučajevima se uveliko bave advokati i KK Partizan se povodom istih neće oglašavati. Trojica košarkaša crno-belih, sinoć su dali izjave u policijskoj stanici "Savski venac", a povodom čitave situacije se obraćaju i javnosti: "Želim da se duboko izvinim zbog incidenta koji se dogodio. Dozvolio sam sebi da budem deo nečega na šta nisam ponosan. Sam čin je bio neprimeren za profesionalnog sportistu da se tako ponaša, to je razočaravajuće i sramota za mene, moju porodicu, moje saigrače, Klub, predsednika i Upravu. Želim da se izvinim svima koji me podržavaju i traže u meni uzor. Obećavam da ovo nije ono što zaista znam kao osoba. Nadam se da ću preći preko ove situacije, učiti iz svojih grešaka i fokusirati se na košarku i ono što moj tim pokušava da postigne. Hvala crno-beloj porodici“, izjavio je Karlik Džouns. "Uprkos tome što smo bili napadnuti, svestan sam da nismo sebi smeli da dozvolimo da uopšte budemo u toj situaciji. Žao mi je, jer ovakvo ponašanje nije primer koji mi kao igrači treba da dajemo. Izvinjavam se javnosti, navijačima, saigračima, stručnom štabu, predsedniku i Upravnom odboru. Lično, mrzim što sam sebi dozvolio da se nađem u situaciji u kojoj sam se našao i želim da se iskupim onako kako najbolje umem - na terenu", rekao je Sterling Braun. Svoj komentar dao je i Ajzak Bonga: "Žao mi je zbog situacije koja odvila onako kako se odvila. Dao sam izjavu o čitavom događaju policiji i u potpunosti sam sarađivao. Kao profesionalni sportista, držim se visokih standarda i svestan sam da sam mogao drugačije da se ponašam. Izvinjavam se klubu zbog svake neželjene pažnje koju je ovo možda izazvalo. Ovo nije nešto što shvatam olako – i to nije nešto što će se ponoviti", istakao je Bonga. Advokati i PR tim pisali izjave, očekivano i fino sročeno. Ali ne oslobađa od odgovornosti. 5
MC Thunder 2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, NMX said: Je l najbolji napadač Karlik Džons? Tehnicki, Karlik je najbolji tranzicioni 1
СтелаРоса Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 52 minutes ago, Stiletto said: https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3947 Advokati i PR tim pisali izjave, očekivano i fino sročeno. Ali ne oslobađa od odgovornosti. Ko god da je pisao, bitno je da su oni pristali da se ovo objavi i to je sasvim korektno. Ne oslobadja od odgovornosti naravno, ali kada se vec desilo sta se desilo u redu je prihvatiti krivicu i izviniti se kome treba. Alternativa bi bila da su nastavili tvrdoglavo da se pravdaju i peru sto bi bilo lose u ovom momentu. Nadam se samo da su zaista svesni da je ovo moglo po nekoga kobno da se zavrsi, nebitno jel za ovog momka sa 50 kopci ili za Sterlinga prema kome je onaj zamahnuo nekom ostricom.
MarioKempes Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 17 minutes ago, Stiletto said: https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3947 Advokati i PR tim pisali izjave, očekivano i fino sročeno. Ali ne oslobađa od odgovornosti. ChatGpt. "Ja sam profesionalni košarkaš, učestvovao sam u tuči ispred noćnog kluba. Molim te, napiši mi pismo izvinjenja javnosti, navijačima, klubu i predsedniku. Ako može tri verzije." 1 2
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 25 minutes ago, MarioKempes said: ChatGpt. "Ja sam profesionalni košarkaš, učestvovao sam u tuči ispred noćnog kluba. Molim te, napiši mi pismo izvinjenja javnosti, navijačima, klubu i predsedniku. Ako može tri verzije." Da znam kako, tačno bih sad ovo ukucao i okačio ovde rezultat, da uporedimo 😁 1
DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Da znam kako, tačno bih sad ovo ukucao i okačio ovde rezultat, da uporedimo 😁 Quote Razumem ozbiljnost situacije. Evo tri verzije pisma izvinjenja – formalna, iskreno lična, i sa fokusom na profesionalnu odgovornost. Svaka verzija je prilagođena da izrazi odgovornost, žaljenje i poštovanje prema klubu, navijačima i predsedniku. 1. Formalna verzija Poštovana javnosti, cenjeni navijači, rukovodstvo kluba i predsedniče, Ovim putem želim da uputim iskreno izvinjenje zbog neprihvatljivog incidenta u kojem sam učestvovao ispred jednog noćnog kluba. Svojim postupkom sam razočarao vas koji me podržavate, nosim dres kluba sa ponosom, i svestan sam da sam ovom situacijom narušio ugled kako svog tima, tako i sopstvenog imena. Nasilje nikada nije rešenje i bez obzira na okolnosti, moja reakcija je bila neodgovarajuća i neprimerena sportisti i javnoj osobi. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujem se klubu i predsedniku na razumevanju i podršci u ovim trenucima, i spreman sam da snosim sve posledice i učinim sve da povratim izgubljeno poverenje. S poštovanjem, [Vaše ime] 2. Lična i iskrena verzija Dragi navijači, prijatelji, kolege i predsedniče, Teško mi je da nađem prave reči nakon incidenta koji se dogodio ispred noćnog kluba. Žao mi je. Pogrešio sam. Nema izgovora. U trenutku slabosti i loše procene, dopustio sam sebi nešto što nije dostojno ni čoveka, ni sportiste, a posebno ne nekoga ko nosi grb ovog kluba. Znam da sam razočarao mnoge – one koji mi veruju, koji me gledaju kao uzor, i koji me podržavaju iz utakmice u utakmicu. Moje ponašanje nije odraz onoga ko jesam, već posledica impulsa koji sam morao da kontrolišem. Predsedniče, hvala Vam na poverenju koje sam narušio. Učiniću sve što je u mojoj moći da to ispravim – radom, ponašanjem i posvećenošću timu. Nadam se da ćete mi dati priliku da pokažem da sam iz ove greške nešto naučio. Iskreno, [Vaše ime] 3. Profesionalna verzija (naglasak na odgovornost i buduće korake) Poštovani predsedniče, članovi kluba, navijači i šira javnosti, Želim da se javno izvinim zbog svog učešća u incidentu koji se dogodio ispred jednog noćnog kluba. Potpuno razumem da sam kao profesionalni sportista i predstavnik kluba dužan da se ponašam odgovorno, dostojanstveno i primereno u svakoj situaciji – što ovog puta, nažalost, nisam učinio. Duboko se kajem zbog svega što se dogodilo. Moj postupak ne odražava vrednosti koje zastupam ni kao sportista, ni kao čovek, i svesno prihvatam sve mere koje klub odluči da preduzme. U narednom periodu fokusiraću se na lični razvoj, dodatni rad na terenu, kao i društveno korisni angažman kako bih pokušao da ispravim štetu koju sam naneo ugledu kluba i poverenju navijača. Hvala na razumevanju. S poštovanjem, [Vaše ime] 2
Knipex Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Da znam kako, tačno bih sad ovo ukucao i okačio ovde rezultat, da uporedimo 😁 ChatGPT Log in You said: Ja sam profesionalni košarkaš, učestvovao sam u tuči ispred noćnog kluba. Molim te, napiši mi pismo izvinjenja javnosti, navijačima, klubu i predsedniku. Ako može tri verzije ChatGPT said: Naravno. Evo tri verzije pisma izvinjenja koje možete prilagoditi svom tonu i situaciji. Svaka verzija ima drugačiji stil — formalniji, ličniji i sa izraženijom emocijom. 1. Formalna verzija: Poštovana javnosti, navijači, članovi kluba i predsedniče, Duboko se izvinjavam zbog svog neprimerenog ponašanja i incidenta koji se dogodio ispred noćnog kluba. Svestan sam da kao profesionalni sportista imam odgovornost da svojim ponašanjem budem uzor, kako na terenu tako i van njega. Moji postupci te večeri nisu odraz vrednosti koje zastupam, niti vrednosti koje naš klub neguje. Želim da se izvinim svim navijačima koji su verovali u mene, saigračima koji su mi podrška svakog dana, upravi kluba i predsedniku, koji su mi ukazali poverenje. Preduzeću sve potrebne korake kako bih odgovarao za svoje postupke i pobrinuću se da se ovakva situacija više nikada ne ponovi. S poštovanjem, [Vaše ime] 2. Lična i iskrena verzija: Dragi navijači, prijatelji kluba i predsedniče, Želim da vam se direktno obratim i iskreno izvinim zbog incidenta u kojem sam učestvovao. Nema opravdanja za moje ponašanje. Znam da sam razočarao mnoge koji su me do sada podržavali i gledali kao nekoga ko predstavlja klub i grad na pravi način. Ova greška je za mene ozbiljna lekcija. Uzeću odgovornost i radiću na sebi kako bih vratio izgubljeno poverenje. Znam da reči ne mogu poništiti ono što se dogodilo, ali iskreno se nadam da će moja buduća dela pokazati da sam naučio i sazreo. Hvala svima koji su mi ostali uz mene. Žao mi je. [Vaše ime] 3. Emotivna i reflektivna verzija: Navijačima, klubu i gospodinu predsedniku, Teško mi je da pišem ove reči, ali znam da moram. Ono što se dogodilo ispred noćnog kluba je nešto čega se stidim. U trenutku slabosti, dozvolio sam da emocije prevladaju. Povredio sam ugled koji sam godinama gradio – ne samo kao igrač, već i kao čovek. Znam da sam izneverio ljude koji su mi verovali – porodicu, prijatelje, tim, upravu i svakog navijača koji je nosio moj broj na leđima. Najiskrenije se izvinjavam. Ova situacija me je naterala da se zapitam ko želim da budem, i obećavam da ću dati sve od sebe da ovo bude tačka preokreta, a ne kraj priče. Hvala na razumevanju i drugoj šansi. S poštovanjem, [Vaše ime]
Coz29 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Da znam kako, tačno bih sad ovo ukucao i okačio ovde rezultat, da uporedimo 😁 Chat Gpt : 1. Formalna verzija Poštovani navijači, članovi kluba i predsedniče, Obraćam vam se duboko svestan težine svojih postupaka i posledica koje oni mogu imati po ugled mene lično, mog tima i celokupne košarkaške zajednice. Želim da se najiskrenije izvinim svima koji su pogođeni mojim neprimerenim ponašanjem tokom incidenta ispred noćnog kluba. Moji postupci ne odražavaju vrednosti koje zastupam kao profesionalni sportista, niti principe koje moj klub i njegovi navijači svakodnevno žive i podržavaju. Preuzimam punu odgovornost i spreman sam da snosim sve posledice. Nastaviću da radim na sebi kako bih opravdao poverenje koje mi je ukazano. Zahvaljujem na podršci i nadam se da ću svojim sledećim potezima na terenu i van njega uspeti da povratim vašu veru u mene. S poštovanjem 2. Emotivna verzija Dragi navijači, prijatelji kluba i predsedniče, Teško mi je da pronađem prave reči, ali osećam potrebu da se iz srca izvinim svima koje sam razočarao. Ono što se dogodilo ispred noćnog kluba nije nešto na šta sam ponosan. U trenutku slabosti izgubio sam kontrolu, ali to nije izgovor. Svestan sam da nosim dres koji simbolizuje više od igre – simbol je borbe, časti, discipline i poštovanja. Najviše me boli što sam svojim ponašanjem izneverio ljude koji veruju u mene. Znam da sam vas izdao, ali molim vas za priliku da to ispravim – da se vratim jači, mudriji i dostojniji dresa koji nosim. Hvala vam na ljubavi i podršci. Biću bolji – zbog vas. Iskreno, [Tvoje ime] 3. Iskrena/priznajuća verzija Poštovana javnosti, navijači, predsedniče, klubu, Nemam opravdanja za incident u kojem sam učestvovao. Moj postupak ispred noćnog kluba je bio nepromišljen, neprofesionalan i sramotan – i to u potpunosti priznajem. Kao profesionalni sportista, imam odgovornost da budem uzor i van terena. U toj noći sam izneverio tu odgovornost, svoj klub, saigrače, sve navijače, i predsednika koji mi je ukazao poverenje. Ovo je bolna, ali važna lekcija. Učiniću sve što je potrebno da ispravim grešku – lično i profesionalno. Spreman sam da se suočim sa posledicama, ali još više da radim na sebi i vratim poverenje koje sam izgubio. Hvala svima koji me i dalje podržavaju – ne uzimam to zdravo za gotovo. Sa poštovanjem, [Tvoje ime]
Knipex Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Eddard said: Dame brža. ChatGPT bolji 😊 Sve tri okačene verzije, mislim na Dame, Coz i moju se vrlo malo razlikuju.
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jebeš plaćanje advokata i PR-a, ovo izuva iz cipela 9 1
odupri se ludilu Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Jebeš plaćanje advokata i PR-a, ovo izuva iz cipela Problem je kada i druga strana koristi isto😅 2
DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago ChatGPT kida, pisao mi je nešto za posao, a bogami i u privatne svrhe 1
NMX Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Date prompt sa tekstom i pitate jel ai generisan, pa kaze: Quote Evo moje procene: Opšti utisak: Sve tri izjave deluju kao da su pažljivo pisane od strane PR tima, a moguće je da su korišćeni i alati poput AI asistenta u procesu sastavljanja – naročito za strukturu, ton i fraze koje su česte u izjavama za javnost u profesionalnom sportu. Međutim, nije nužno da su u potpunosti AI generisane – više deluju kao "PR-polirane" i potencijalno uređene uz pomoć veštačke inteligencije ili stručnih savetnika za komunikaciju. Zajedničke karakteristike koje ukazuju na to: Standardizovan ton i struktura: Sve tri izjave prate vrlo sličan obrazac – početak sa izvinjenjem, preuzimanje odgovornosti, distanciranje od ponašanja, izražavanje žaljenja i zaključak sa pozitivnim fokusom (poput "učiti iz grešaka", "fokusirati se na košarku", "iskupiti se na terenu"). Formulacije koje deluju generički: „Dozvolio sam sebi da budem deo nečega na šta nisam ponosan.“ „Ovo nije ono što zaista znam kao osoba.“ „Držim se visokih standarda.“ „Izvinjavam se klubu zbog svake neželjene pažnje.“ Izbegavanje detalja: Sve izjave su vrlo obazrive i bez konkretnih opisa događaja – što je tipično za komunikaciju koju piše PR. Posebno: Izjava Karlika Džounsa ima najviše fraza koje se često viđaju u AI generisanim izvinjenjima (npr. „ovo nije ono što zaista znam kao osoba“). Sterling Braun koristi fraze koje bi mogle poticati i iz lične refleksije, ali i dalje ostaje u istom, vrlo PR-obrađenom tonu. Ajzak Bonga – najsažetija i najfaktičnija izjava, deluje kao da je direktnije preneta ili da je korišćena iz policijske izjave, a zatim svedena u saopštenje. Zaključak: Ne bih rekao da su izjave 100% AI generisane, ali vrlo verovatno su: pisane u saradnji sa PR timom, delimično oblikovane po šablonima koji se često koriste u AI alatima za javnu komunikaciju, potencijalno uređene uz pomoć AI, ali od strane ljudi koji znaju kako da ih upotrebe za kontrolu štete u kriznim situacijama. I licno mislim da nisu AI generisane. Nista posebno nisu, pisao ih advokat sa PR timom za 15 minuta. 2
DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago 10 minutes ago, Knipex said: Sve tri okačene verzije, mislim na Dame, Coz i moju se vrlo malo razlikuju. Kad funkcioniše po principu verovatnoće + ako mu ponoviš isti prompt više puta daće on različite verzije ali opet slične 😁
Kooineeperk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 8 minutes ago, Stiletto said: Jebeš plaćanje advokata i PR-a, ovo izuva iz cipela Dzaba, kad ne zna da objasni onaj zaguguljeni EL finansijski fer plej. Nakon onog mog posta sinoc, sad ste me motivisali da vidim sta bi chatgpt rekao, i otpirlike kao da sam ga pitao da mi objasni kako mestani dele vodenicu pa je poceo ko oni likovi iz klipa da pominje drame, kamenove, litre... a sve je izgresio. 2
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dobar je ovaj GPT, ja sam dao Copilotu da proba, mora još da se vežba. Quote Formalna Verzija **Poštovani članovi javnosti, verni navijači, predstavnici kluba i poštovani predsedniče,** Obraćam vam se sa dubokim žaljenjem i iskrenim izvinjenjem zbog nedavnih događaja koji su narušili ugled kluba i poverenje koje ste mi do sada ukazivali. Prepoznajem da su moji postupci odstupili od strogo definisanih etičkih i profesionalnih standarda, te sam ozbiljno svestan posledica svojih dela. Preuzimam punu odgovornost i sarađujem sa nadležnim organima kako bih osigurao da se sličan incident nikada više ne ponovi. Istovremeno, posvećujem se unapređenju svojih ponašanja kroz interne mere i kontinuirani rad na ličnom razvoju, s nadom da ću ponovo izgraditi vaše poverenje. Zahvaljujem vam se na strpljenju i podršci. S poštovanjem, [Ime] --- ### 2. Lično i Iskreno **Dragi prijatelji, navijači, članovi kluba i poštovani predsedniče,** Obraćam vam se sa najiskrenijom željom da preuzmem punu odgovornost za svoje postupke. Iskreno mi je žao što sam svojim ponašanjem razočarao sve one kojima je značila podrška koju sam, do sada, imao. Znam koliko je vaša podrška dragocena i osnova na kojoj sam gradio svoje profesionalno putovanje. U potpunosti prihvatam svoje greške i radim na tome da se kroz lični rast i korake samopoboljšanja vratim na pravi put. Nadam se da ću kroz dosledan trud i transparentnost moći ponovo da zaslužim vaše poverenje i nastavimo zajedno ka boljoj budućnosti. Hvala vam na razumevanju. Iskreno, [Ime] --- ### 3. Emotivno i Reflektivno **Dragi svi – članovi javnosti, navijači, članovi kluba i poštovani predsedniče,** Duboko osećam teret sopstvenih postupaka i želim da se iskreno izvinim zbog grešaka koje sam napravio. Ovaj incident me je naterao da se suočim sa sopstvenim slabostima i zapitam šta zapravo znači biti dostojan poverenja koje ste mi ukazivali. Svaka odluka koju donosim nosi težinu koja utiče na celu zajednicu, i ovaj događaj me je naučio važnoj lekciji o odgovornosti. Sa iskrenom refleksijom, prepoznajem da moram da se transformišem i kroz lični rad vratim veru koju ste mi do sada pružali. Vaša podrška za mene predstavlja svetionik u mračnim momentima, a priprema ovog izvinjenja svakim danom me podseća na obavezu ka ličnom rastu i ispravci svojih grešaka. Molim vas da moje izvinjenje prihvatite kao prvi iskreni korak ka isceljenju i obnovi poverenja. Uveravam vas da ću dati sve od sebe da kroz svoje buduće delovanje pokažem kvalitet i posvećenost vrednostima koje naš klub zastupa. Sa dubokom zahvalnošću, [Ime] ---
DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Gemini dao neko bezze rešenje, neću da kačim. ChatGPT rules.
Recommended Posts