Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Ludi za Poli said:

Pa potuces se, nokautiras lika i nema ti niko sta prigovoriti. Ovo da ga naknadno ovjeravas flasom po glavi ko da si klosar s tribine, a ne vrhunski EL kosarkas je nedopustivo i za to nema nikakvih opravdanja. Ni meni nije zao sto su ih posamarali za rasisticko vrijedjanje, podrzavam ih u potpunosti ali ne ides preko svake mjere gdje potencijalno mozes ubit covjeka. 

Ovo vec razumem, ali nije kao da su sad svi imali vremena da porazmisle o svojim odlukama. Verovatno pijani svi, ovi provocirali, ispala tuca. Dobro je da su svi zivi. Tuca nije pozoriste, uvek moze neko i zivot da  izgubi.

• Like 3
Posted
Just now, Dzo23 said:

Zašto je dopušteno igračima dok je sezona u toku da banče do zore po klubovima? Prvo da se pođe od toga...

Zato sto su kosarkasi punoletne slobodne osobe, ne postoji zakon kojim se moze zabraniti izlazak ili nacin na koji provode svoje slobodno vreme kao sto tvoj poslodavac ne moze tebi da zabrani izlazak u grad recimo. 

Sto se tice tuce, licno zabole me, cak sta vise uvek sam voleo nba "bad guys" koji su pravili sranja, ali ako se nesto cimamo i borimo sa pravnu drzavu momci bi trebalo da odgovaraju u skladu sa zakonom bez obzira sto su to sto jesu, naravno i u skladu sa okolnostima jer koliko sam ja upoznat oni su provocirani, prozivani, vredjani na rasnoj osnovi, devojke oko njih maltrerirane, na kraju su i sacekani ispred kluba

, a i bar jos jedan covek na snimku ima flasu ili neko drugo orudje u ruci kojim pokusava da udari Sterlinga. 

Takodje slomljen prst je najtezi epilog sto se tice povreda, tako da nije nista toliko dramaticno koliko na prvu izgleda, a flasa, ne znam da li postoji opsta kafanska tuca bez flasa, pepeljara i ostalog...

Svakako sam misljenja da mladi momci, sportisti, milioneri, imaju mnogo bolja, lepsa i sigurnija mesta za provod i "pecanje". 

Najvise se plasim cinjenice da je Naneli nakon tuce precrtan kod Zeljka...

1 minute ago, zvezdale said:

Nema ovo veze sa navijačkim željama.

Strani državljanin je naneo teške telesne povrede (da se ne upotrebe i neki grublji termini, zbog drugog poteza flašom) srpskom državljaninu i treba da bude pravno i krivično gonjen.

Taj ima lake telesne povrede na srecu iako tako ne izgleda, drugi ima tesku telesnu prelom prsta. Dalje zakon ne poznaju strani - domaci, dve osobe se tuku zakon je isti za sve, bez obzira da li je druga osoba crnac - amerikanac, hrvat najveci ustasa na svetu ili eskim. Isti djavo kao da su se dva Srbina pobila. Te prica tuce me stranac u mojoj drzavi su fasizam. 

• Like 3
Posted

Kod tuce uvek ima odgovrne 2 strane. Jbt koji qrac.Pozoves klub, policiju da reaguju(a reagovali bi u ovom slucaju)... A ne ides da se tuces..Jos ako je zaista isao flasom.Jbg.

Nije mi zao ovih sto su dobili ali brate...Flasa staklena...Da je malo nezgodno mesto pogodio ubio bi coveka.

Posted
6 minutes ago, Ludi za Poli said:

Jedno je potuci se i nokautirati lika ako te je napao, tu si cist jedan kroz jedan. Druga stvar je ovjeravat lika jebenog staklenom flasom. Mentalno retardiran lik, nema se tu sta puno pricat. 

Kako smo svi razumni i razložni kad sedimo kuci i kuckamo. Da bilo koga od nas rulja napadne, pod adrenalinom bi se branili svim raspolozivim sredstvima. Ko kaze drugacije, samo se seiri zato sto su igraci KKP.

Ne znam sta je bilo i verovatno nikada necemo ni saznati potpunu istinu, kao recimo u situaciji Naneli/Lazarevic...

Verovatno ce igraci KKP snositi neke posledice, ali ako je tacno ovo sto je KKP objavio, sve dobija drugaciju konotaciju

• Like 10
Posted

Zasto klub nije izdao saopstenje pre pustanja snimka? 

Tako da je pokusano da se zataska cela situacija ali ih je ovaj snimak dotukao i sada su ukljucilii krizni PR 

• Like 5
  • Ha-ha 4
Posted
4 minutes ago, Mile1 said:

Gledaj apsolutno me ne zanima pozadina slucaja. Ovde vidim karlika zdravog i citavog koji stoji na obe noge i lika koji dobija flasu u glavu gde pada kao pokosen. Bas gadno za Karlika 

I to je isto korektno, ali ti je mišljenje onda - meh. Sam čin Karlika je užasno loš sa ljudske strane, sa pravne mislim da će biti dosta blaže nego sa "moralnog" aspekta. Ali ne možeš da tumačiš samo taj segment opšteg meteža jer onda mišljenje koje daješ nije baš relevantno. Meni je svako ko drugu osobu udari flašom stoka i za najstrožu osudu, ali ipak vidim i znam da postoje scenariji gde treba uključiti dodatne faktore. 

3 minutes ago, zvezdale said:

Nema ovo veze sa navijačkim željama.

Strani državljanin je naneo teške telesne povrede (da se ne upotrebe i neki grublji termini, zbog drugog poteza flašom) srpskom državljaninu i treba da bude pravno i krivično gonjen.

Svaka čast što si uspeo u jednoj rečenici da se potpuno eliminišeš iz bilo kakve diskusije, a najgore je što dosta ljudi ovako rezonuje stvari. 

7 minutes ago, Don Dusko said:

On se spustio na njihov nivo(jbg). Nije lako istrpeti al je trebao.Ovako ce on isto biti kriv iako jbg razumem okolnosti....

Ja pokušavam da smislim kako bi izgledalo to da mene i prijatelje (u pratnji devojaka) neko sačeka sa flašama u ruci, a da se ne spustim na njihov nivo. 

• Like 8
Posted

Za klub je ovo bas zajebano, mozes da peglas da je samoodbrana od debila. Do momenta kad overavas lika flasom u glavu i potom ga gadjas. Tu si izgubio svaki argumentaciju za dalju odbranu. 

Ne bio Karliku u kozi zaista

Posted
1 minute ago, Nikom nista said:

Kako smo svi razumni i razložni kad sedimo kuci i kuckamo. Da bilo koga od nas rulja napadne, pod adrenalinom bi se branili svim raspolozivim sredstvima. Ko kaze drugacije, samo se seiri zato sto su igraci KKP.

Ne znam sta je bilo i verovatno nikada necemo ni saznati potpunu istinu, kao recimo u situaciji Naneli/Lazarevic...

Verovatno ce igraci KKP snositi neke posledice, ali ako je tacno ovo sto je KKP objavio, sve dobija drugaciju konotaciju

Ja se slazem s tobom, prvi bih se branio svim mogucim da me neko napadne ali mi sigurno ni u jednom momentu ne bi palo na pamet da lika koji vec vidno tetura i kog sam vec fino nasamarao dodatno ovjeravam staklenom flasom i to 2 puta. Da ga je ondje umjesto flasom slozio sakom i ovaj se prostro po podu ne bi mu se sta imalo prigovoriti. 

• Like 2
Posted (edited)
4 minutes ago, kendrick duckworth said:

Ja pokušavam da smislim kako bi izgledalo to da mene i prijatelje (u pratnji devojaka) neko sačeka sa flašama u ruci, a da se ne spustim na njihov nivo. 

Policija nista?Ostanes u klubu pa pozoves policiju, klub bilo koga?Ako vec....

A opet koliko vidim oni su ih istukli e sad sto su nastavili(flasom) jbg. Tu je problem.

Prebij ga baci ga na zemlju.Al flasom jbg.

Napominjem nista protiv Karlika i druzine ovde.

Edited by Don Dusko
  • Like 3
Posted

Ako je ovo Carlik, u smislu taj koji onesvešćuje lika flašom, za mene je to za šut kartu bez osvrta, pored pravnih/krivičnih posledica izvan kluba koje mu ne ginu. Dečko se u startu tetura, očigledno pod dejstvom ko zna čega, ti mu razbiješ flašu o glavu i još ga gađaš ostatkom iste dok tako leži, možda bez svesti. 

Čak i da je istina sve oko provokacija na rasnoj osnovi i pikiranja devojaka - na šta imam nultu toleranciju, da se razumemo - ovo se ne radi. Naneo mu je ozbiljnu telesnu povredu i pukom srećom nije bilo gore. Na sve to si profesionalni sportista, ne neki lokalni dripac/diler koji se ovako fizički obračunava. Nema opravdanja za to.

Ovo da su bili isprovocirani pa uzvratili, ručno što se kaže, zašto igrači izlaze kasno noću (ni prvi ni poslednji, samo se većina izlazaka ne završi tučom) i slično je neka druga priča. 

Naravno, niko od nas ne može da zna kako bi reagovao u datoj situaciji, kada ga spuca adrenalin tj. aktivira se fight or flight mode, ali jebiga sad, ne možemo da rezonujemo samo na osnovu toga.

• Like 7
Posted
Just now, Don Dusko said:

Policija nista?Ostanes u klubu pa pozoves policiju, klub bilo koga?Ako vec....

Ako je u pitanju Bank ispod Brankovog mosta kao što mi se čini, sigurno nisu mogli da znaju da ih čekaju jer je zamračeno crnim zavesama. Ovo što pišeš nije baš primenjivo u svakoj situaciji, a sva je prilika da ova sinoćnja baš to. 

Da, u slučaju da znaš za sačekušu možeš da preventivno reaguješ. Ali koliko sačekuša se tako dešava?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Jeste da su ga vredjali na rasnoj njega i devojku(i jos i Sterlinga i ekipu) ali to ga ne abolira upotpunosti od odgovornosti jbg.

On se spustio na njihov nivo(jbg). Nije lako istrpeti al je trebao.Ovako ce on isto biti kriv iako jbg razumem okolnosti....

Gde je dokazano ovo da su ih vredjali na rasnoj osnovi? Mozda sam nesto propustio, ali zasto uzimati zdravo za gotovo ono sto je klub objavio? Da su igraci prvi napadnuti i isprovocirani klub bi odmah jutros stao u njihovu zastitu i preduhitrio medije, to je moja logika. Mozda i gresim. Ovako su cekali i verovatno se nadali da nece isplivati sve u javnost, a onda pustaju pricu o rasizmu koja ce kako da se dokaze? Ko moze da dokaze da je neko nekome u klubu nesto vikao? Mozda i jeste istina, ali kako dokazati? Naravno da ce sad i klub i igraci da imaju svoja opravdanja, ali ne bih previse verovao likovima koji razbiju drugom coveku flasu o glavu. Pritom Sterling u proslosti vec ima slican incident. Treba se drzati cinjenica, a ne nagadjanja. Svakako grozan incident, ali ako su igraci bili na meti trebali su otici odatle ili se obratiti obezbedjenju ili zvati nekoga iz kluba, ipak su to skupo placeni profesionalci i imaju odgovornost ne samo prema sebi, nego i klubu i navijacima. Mada opet, ko zna, mozda se i jesu povukli pa ovi krenuli za njima, mozemo u nedogled nagadjati. 

• Like 4
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted
47 minutes ago, Mile1 said:

Kod Zeljka vise tuca nego trofeja 

Realno sam samo cekao da krene prica o Zocovoj krivici.

• Like 7
Posted

I pred utakmicu s Efesom je Vašington imao neko sranje u noćnom klubu. Samo se to zataškalo.

Svako ko želi pičvajz dobiće ga. Ko ne želi može da izbjegne. 

Posted
1 minute ago, kendrick duckworth said:

Ako je u pitanju Bank ispod Brankovog mosta kao što mi se čini, sigurno nisu mogli da znaju da ih čekaju jer je zamračeno crnim zavesama. Ovo što pišeš nije baš primenjivo u svakoj situaciji, a sva je prilika da ova sinoćnja baš to. 

Da, u slučaju da znaš za sačekušu možeš da preventivno reaguješ. Ali koliko sačekuša se tako dešava?

Ma znam upravu si.Meni je poenta da nije trebao flasom da ide. Tu da je bilo malo nezgodnije.Staklo jbg...

Da je usmrtio coveka(iako je ovaj kriv) bio bi on vise ukrivu nego ovaj provokator i rasista .

• Tuzno 1
Posted

Malo je verovatno da su ih ovi majmuni sacekali sa flasama a goloruki kosarkasi eto slucajno isto imali flase kod sebe. 

Da sacekamo za vise detalja.Po obicaju u ovakvim situacijama detalji kasne (kao uostalom i cela vest, peglalo se 15ak sati ocigledno). Ne bi me cudilo da izleti jos koji snimak, ima kamera i unutra i napolju.

Posted
2 minutes ago, kendrick duckworth said:

Upao u sacekusu sa sve bocom u ruci?

A da, verovstno je ispred kluba pokupio neku praznu flasu.

Ljudi uozbiljite se malo.Ono sa snimka je jezivo i neopravdivo ma o kom se radilo.Kraj price

• Like 2
Posted
Just now, NMX said:

Malo je verovatno da su ih ovi majmuni sacekali sa flasama a goloruki kosarkasi eto slucajno isto imali flase kod sebe. 

Da sacekamo za vise detalja.Po obicaju u ovakvim situacijama detalji kasne (kao uostalom i cela vest, peglalo se 15ak sati ocigledno). Ne bi me cudilo da izleti jos koji snimak, ima kamera i unutra i napolju.

Ne zaboraviti ni da su na Sportalu i Kuriru izašli bukvalno identični tekstovi, skoro u slovo, u razmaku od pola sata ili kraće. Tako da ne znam više šta da mislim. Čini mi se da je morao klub izaći sa saopštenjem pre jebenih portala.

• Like 4
Posted

Ključni svedoci će biti te devojke. One će ispričati ko je koga i po kom osnovu pičkarao u klubu, a vrlo verovatno su i krenule napolje sa igračima i bile neposredni svedoci svega. A nešto ne verujem da će držati stranu onima koji su ih prozivali što izlaze sa crncima.

Sve što mi ovde pišemo je čisto lupetanje jer niko od nas ne zna šta se stvarno desilo. Jedino što je po forumskom običaju klubaštvo odvrnuto na max. Da je ne daj Bože Bolomboj nekoga polomio druga bi se pesma na Forumu pevala.

• Like 9
  • Thanks 4
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, Dzo23 said:

Svako ko želi pičvajz dobiće ga. Ko ne želi može da izbjegne. 

Prva rečenica 100% tačna

Druga rečenica 101% netačna. I inače, a posebno u zemlji Srbiji.

• Like 17
Posted

I da, prica kako "strani drzavljani prebijaju srpske drzavljane" je ogavna. Apsolutno je irelevantno odakle je ko kad su ovakvi incidenti u pitanju i potenciranje takvih stvari je borderline fasizam. 

• Like 18
  • Ruke su vam krvave! 1