DameTime Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 6 minutes ago, ChrisJudd said: Čija je izjava? Mislila sam da sam iskopirala u celosti Dodah gore, Pero Antića.
DameTime Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Otkad to? Mislim, nisam neka njegova ljubiteljka generalno, ali ovo nisam baš ispratila.
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 16 minutes ago, DameTime said: Otkad to? Mislim, nisam neka njegova ljubiteljka generalno, ali ovo nisam baš ispratila. Od kako je podržao "svog prijatelja Acu" i njegovu izbornu listu, i bio jedan od predvodnika i govornika jednog mitinga u predizbornoj kampanji uz još jednog svog dobrog prijatelja, usranka Marka Kešelja 2 1
Smrtokapa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jbg, postoje i stvari koje treba da te nauči neko drugi, a ne Željko Obradović. 3
DameTime Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Izvinjavam se svima, promakle su mi ove aktivnosti Pere Antića.
Papanikolesku Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Bukvić već 15ak godina piskara na jednom drugom navijačkom forumu
Recommended Posts