DameTime Posted Friday at 10:20 PM Author Posted Friday at 10:20 PM 21 hours ago, SportskiPozdrav said: Prethodna dva puta kad smo pred utakmicu imali ovakve diskusije smo pobedili, ajde da vidimo nastavlja li se niz. Ako me sećanje ne vara, tad smo svakako bili u pobedničkom nizu, sada je ipak gubitnički u pitanju
MC Thunder 2 Posted Saturday at 08:36 AM Posted Saturday at 08:36 AM Vest: might.... okej. U drugim vestima, voda je mokra. 1
Jakob Aman Posted Saturday at 03:58 PM Posted Saturday at 03:58 PM 8 hours ago, ScepanScekicSto said: Težak udarac bi to bio.
wrach Posted Saturday at 04:02 PM Posted Saturday at 04:02 PM 3 minutes ago, Jakob Aman said: Težak udarac bi to bio. Za farmaceutsku industriju #ifyouknowwhatimean #lekovizasmirenje 1 3
Son_of_a_gun Posted Saturday at 06:11 PM Posted Saturday at 06:11 PM Ako sam dobro vidio na snimku sa treninga danas, Sterling je trenirao sa ekipom. 6
Čvarkov Posted yesterday at 08:15 AM Posted yesterday at 08:15 AM (edited) Hristos vaskrse! Srećan Uskrs, komšiluk! Edited yesterday at 08:20 AM by Čvarkov 3 1
Jonas Lunden Posted yesterday at 08:31 AM Posted yesterday at 08:31 AM Lucic,Lovernj,Hezonja,Milutinov vaskrse ! 😁 8
DameTime Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Klub izbacio reel kako su se igrači čukali jajima danas, komentar: jel Iffe promašio jaje? Mnogo se smejem 😂😂😂 11 1
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Smejanje nam sutra polako prestaje od 20:35 pa nadalje 🥲
Knipex Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dobijate nas bez većih problema. Uz domaćinsko suđenje u ABA i bez Bolomboja nema tu dileme.
MC Thunder 2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Eh, (o)lako je to reci pa ako Zvezda dobije, onda je kao jos sladje. Zadnjih koliko EL meceva domacin (sve top timovi) nije mogao da vas dobije uz (makar povremeno) domacinsko sudjenje i bez Bolomboja, pre produzetka. Sto bi nasi stari rekli, ma ajtee molim vas 😇
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bice bas tesko.... ubili su ni sva neka ocekivanja koja sam imao od ove ekipe nek pobedi bolji, i nek prodje bez incidenata
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 14 hours ago, MC Thunder 2 said: Smejanje nam sutra polako prestaje od 20:35 pa nadalje 🥲 Ja sad: ma šta brate, lagano, šta bude - biće, daj Sterlinga dizginemo Ja večeras oko 22h:
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odvaliće nas, po navici. Tri razlike za cigane. Petrušev 18+ Jel ima igra u nekoj buvari da Partizan ne izvodi bar jednu loptu sa strane ili ispod koša u poslednja dva minuta?
Angola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U velikom smo padu, pogubismo sve u poslednje vreme. Ne ulivaju mi poverenje pred zavrsnicu Abe. Cekamo pojavu pojedinih igraca na utakmicama. Ne mogu sami Karlik i Bonga da vucu ekipu. Sterling, Tajrik i Ife da pocnu nesto da igraju, pa da se nadamo bilo cemu.
Recommended Posts