DameTime Posted April 17 Author Posted April 17 4 minutes ago, Papanikolesku said: Red šarene slaninice, pršute, sjeničkog sira, masline i kvalitetno crno vino. Naravno i neki ljuti namaz ili feferoni u vidu moje malenkosti 🥹, da otvori apetit 😆 A tu je i kraljica svih jela, tj. sarma, odnosno ja 😁 4 minutes ago, Papanikolesku said: Šalu na stranu, više forumaša = više različitih viđenja, utisaka = kvalitetniji upis; a košarkaški bogovi i univerzum, ako se sete, sete se... Slažem se, zato i predlažem to 😊 Frensisov deo bi bio posebno interesantan 😂 1
Don Dusko Posted April 17 Posted April 17 (edited) 23 minutes ago, DameTime said: Bila bi baš dobra fora da napravimo kao za NBA topik, više forumaša učestvuje i da se na kraju spoji u jedan post. Ja mogu to da merge-ujem u post ako hoćete i malo "editujem" (da bude više od sume svojih delova, nešto što Željko nije uspeo sa ekipom huehue), a neko samo da otvori temu. Kad za to dođe vreme 😆 Tipa optimizam za bekovsku a pesimizam za centarsku? :D I tacno znas ko je Frensa a ko Dame. Svakako mozete pa cemo mi da spajamo. :D Ili posaljete tom ko ce otvarati. :D Edited April 17 by Don Dusko 1
DameTime Posted April 17 Author Posted April 17 1 minute ago, Don Dusko said: Tipa optimizam za bekovsku a pesimizam za centarsku? 😄 I tacno znas ko je Frensa a ko Dame. Druže, ako ne dođe Moneke ili druga potentna četvorka, neće se znati da li je Frensis ili Papanikolesku 😂 Ako dođe Chima, znaće se ko je ko 😂 A ja ne bih učestvovala sad. 1
ScepanScekicSto Posted April 17 Posted April 17 Predlazem sebe za otvaranje nove teme.. u inat dušmanima 😁 1 1 2
SteveFrancis#3 Posted April 17 Posted April 17 @DameTime Ti mozes da budes samo majonez Ko je na tim drugim forumima, neka napise uiniju i safetu da urade par lajni za otvaranje 1
goofy Posted April 17 Posted April 17 3 hours ago, ChrisJudd said: Sledeću sezonu da otvori neko od pesimista, onako skromno, bez očekivanja nekih. Kad bih ja otvarao (što naravno neću), toliki sam pesimista da bismo u EL imali 2-32 a iz ABA bi ispali u ABA2.
DameTime Posted April 17 Author Posted April 17 (edited) 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: @DameTime Ti mozes da budes samo majonez To je kralj(ica) začina/soseva, ali neću da budem konkurencija Papanikoleskuu 🙃 Edited April 17 by DameTime
SteveFrancis#3 Posted April 17 Posted April 17 Jos uvek mi je smesno koliko se uini bio zapalio tada... Oprosti. 1
DameTime Posted April 17 Author Posted April 17 Da je samo uini, napalo me pola PDF-a zato što stavljam majonez preko pizze. 1 1
Don Dusko Posted April 17 Posted April 17 1 minute ago, DameTime said: Da je samo uini, napalo me pola PDF-a zato što stavljam majonez preko pizze. 1
Clash Posted April 17 Posted April 17 15 minutes ago, DameTime said: Da je samo uini, napalo me pola PDF-a zato što stavljam majonez preko pizze. Kod mene sin to isto radi i dugo vremena nam je trebalo da rešimo taj problem. Sad kad sam ga isterao iz kuće zbog toga nemamo problem. 2 1 14
Smrtokapa Posted April 17 Posted April 17 Majonez na pici je užas i horor, ali makar ne toliki kao kečap na pici. Fun fact: jednom sam u Čačku probao picu koja je među sastojcima imala giros meso, establišment koji je to služio deluje kao mesto gde bi Željko i Sfero mogli da se druže i razmenjuju taktičke zamisli. 2 4
DameTime Posted April 17 Author Posted April 17 3 minutes ago, Clash said: Kod mene sin to isto radi i dugo vremena nam je trebalo da rešimo taj problem. Sad kad sam ga isterao iz kuće zbog toga nemamo problem. Doduše, ja baš retko jedem pizzu. Sad sam prešla na one basic bitch popularne varijante sa pistaćima i mortadelom.
Papanikolesku Posted April 17 Posted April 17 Ne vidim toliki problem sa majonezom na pici. Ja lično nemam običaj, ali bez problema pileću salatu iz bucka (čija je baza majonez) kao i goveđu, derem. 1 1
Kooineeperk Posted April 17 Posted April 17 Dobro bre, ajde, ja cu otvoriti! Sad samo cekam :onaj kronosov gif sa lopatanjem: 🙂
Smrtokapa Posted April 17 Posted April 17 2 minutes ago, Papanikolesku said: Ne vidim toliki problem sa majonezom na pici. Ja lično nemam običaj, ali bez problema pileću salatu iz bucka (čija je baza majonez) kao i goveđu, derem. To je druga stvar, kao što smo u prethodnoj iteraciji ove rasprave objašnjavali, pica iz Bucka zapravo nije pica, već podloga za salatu. (Osobe koje dođu u Bucka i uzmu picu bez salate su ili stranci ili psihopate.) 1 3
MarioKempes Posted April 17 Posted April 17 Praznična atmosfera na komšijskoj temi, sarme, pice, salate, Bucko... lepo, podržavam. A i april je najbolje vreme da se odabere pokretač teme koja se otvara u oktobru🙂 1
Eddard Posted April 17 Posted April 17 44 minutes ago, DameTime said: Da je samo uini, napalo me pola PDF-a zato što stavljam majonez preko pizze. Samo ne dajte Dame da piše deo o Željku, ispašće telenovela.
DameTime Posted April 17 Author Posted April 17 21 minutes ago, Papanikolesku said: Ne vidim toliki problem sa majonezom na pici. Ja lično nemam običaj, ali bez problema pileću salatu iz bucka (čija je baza majonez) kao i goveđu, derem. Hahahaha na proslavi druge titule šampiona Evrope ćemo služiti pizzu s majonezom ili pilećom salatom. Just now, Eddard said: Samo ne dajte Dame da piše deo o Željku, ispašće telenovela s primesama erotike. 😂 1 1
Papanikolesku Posted April 17 Posted April 17 14 minutes ago, Smrtokapa said: To je druga stvar, kao što smo u prethodnoj iteraciji ove rasprave objašnjavali, pica iz Bucka zapravo nije pica, već podloga za salatu. (Osobe koje dođu u Bucka i uzmu picu bez salate su ili stranci ili psihopate.) Jasno, ali stavi tu salatu na neku bolju picu, i više neće biti samo podloga za salatu, već pica sa prilogom na bazi majoneza. I ješćeš, i pitati jel ima još. Elem, ja sam uz Dejm, bez problema je jedem sa majonezom, dok kečap, doduše, nikako. Ako bih naručivao u nekom restoranu (što je nikad, pored recimo karađorđeve, ribića u kajmaku ili neke teletine ispod sača) verovatno ne bih želeo majonez, već duplo sledovanje šampinjona ili feferona, ali ovako u nekom fast foodu, ili kafiću - ako bih se uopšte setio, ne vidim zašto je majonez problematičan 🤨
Eddard Posted April 17 Posted April 17 3 minutes ago, DameTime said: Hahahaha na proslavi druge titule šampiona Evrope ćemo služiti pizzu s majonezom ili pilećom salatom. Ajde, preživeću za tu priliku. 3 minutes ago, DameTime said: 😂 Ovu sliku u glavi neću. 1
DameTime Posted April 17 Author Posted April 17 Just now, Eddard said: Ajde, preživeću za tu priliku. Hipoteziraš da ćeš biti pozvan 😜 Just now, Eddard said: Ovu sliku u glavi neću. Što me čačkaš 😂 , kad znaš da sam slaba na Želimira.
Eddard Posted April 17 Posted April 17 Just now, DameTime said: Hipoteziraš da ćeš biti pozvan 😜 Jebeš svadbu na koju niko ne upadne nepozvan 😎
Smrtokapa Posted April 17 Posted April 17 Kako bih vam rekao... Možete slobodno staviti majonez na picu. Ali može i Želimir staviti PJ Doziera na poziciju pleja. 1 2
goofy Posted April 17 Posted April 17 16 minutes ago, MarioKempes said: A i april je najbolje vreme da se odabere pokretač teme koja se otvara u oktobru pa nemamo više šta o košarci da razglabamo do oktobra
Recommended Posts