Jump to content

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, Marvin said:

Hajde da kazemo ovako, ko god da izgubi daje nam neku nadu 🙂

Što neće kurcu vredeti, pardon my French, ako i Partizan izgubi večeras. Zato da se majemo manemo kalkulacija, šta bude - biće.

• Like 2
Posted (edited)
58 minutes ago, Marvin said:

Hajde da kazemo ovako, ko god da izgubi daje nam neku nadu 🙂

Računica je jasna, svi da gube sve, mi da dobijemo sve.

Šalu na stranu, 17 pobeda i definitivno nije dovoljno za 10. mesto, tako da ispada Žalgiris. 

Pred 32 kolo: Monako 19, komšije, Bayern 18, Efes, Barsa, Real, Pariz 17, Partizan, Armani 16.

Nikako nam ne odgovaraju trouglovi i četvorouglovi sa komšijama, pošto jedino sa Armanijem imaju 0-2, videćemo sa Efesom i Realom šta će imati.

Nikako nam ne odgovaraju trouglovi i četvorouglovi sa Efesom i Barsom, sa njima imamo 0-2 i u bilo kojoj kombinaciji pušimo.

Nikako nam ne odgovaraju dvouglovitm sa Efesom i Barsom, videćemo za Real i Bayern.

Domaćinstva boldovana. 

Mi: Bayern, Žalgiris, Real

Armani: Barselona, Virtus, Baskonia

Barselona: Armani, Fenerbahče, Virtus

Real: komšije, Pariz, Partizan

Bayern: Partizan, Makabi, Fenerbahče

Efes: Makabi, komšije, Žalgiris

Pariz: PAO, Real, Alba

komšije: Real, Efes, PAO

Monako: Olympiakos, PAO, ASVEL

Što se nas tiče, ključna utakmica se igra večeras, gde sa pobedom možemo da računamo i na jedan od retkih 2-0 omjera. 3/3 nam u nekim ludačkim poklapanjima drugih rezultata možda donosi i direktno PO mesto, 2/3 najverovatnije vodi u dvouglove, trouglove i četvorouglove, gde je trenutno jako teško nešto više reći osim da za višestruke kombinacije moramo da izbegnemo Efes i Barsu, a u zavisnosti od narednih kola možda i još nekog protivnika. Ukoliko i mi i Armani izvučemo 2/3, imaćemo prednost ali verovatno tek za 9. ili 10. mesto. 1/3 znači okretanje obavezama u ABA ligi, kao i 0/3.

Monako, iako ima dve veoma teške utakmice, trenutno je prvi favorit za HCA iz ove grupe, pošto već imaju 19 pobeda i imaju 2-0 protiv Efesa.
Efes, koji može i do 3/3, verovatno ide na 20 pobeda, a u zavisnosti od drugih rezultata možda i namaknu HCA, a možda se zadovolje i sigurnim PO mestom.

Komšije, sa 3/3 najverovatnije zaključavaju 4. mesto pošto imaju 2-0 protiv Monaka, osim ako Kneževi pobede oba Atinska predstavnika i reše ASVEL. Sa verovatnijih 2/3 trebalo bi da zaključaju neko od PO mesta, sa 1/3 ili 0/3 je jako teško bilo šta prognozirati.

Barselona, nakon poraza kući protiv Bayerna i teške povrede Metu-a, imaju dva teška gostovanja i siguricu kući protiv Virtusa u rasulu. 19 ili eventualno 20 pobeda.

Bayern, tri nezgodne utakmice, gde vidim i 3/3 i 0/3 na nekim sličnim procentima verovatnoće. Ključna utakmica je ova večeras, protiv Fenera možda budu imali protivnika koji je opušten i zacementiran.

Armani, mogu lagano na 2/3 ili 3/3, dvougaotmsa njima je poželjan, a videćemo koliko izgledan. Trouglovi i četvorouglovi zavise od ostalih ekipa, gde nikako ne želimo Efes i Barsu. Recimo trougao sa komšijama ovde je jedan od retko poželjnih, pošto komšije imaju 0-2 sa njima.

Real, ključnu utakmicu igraju sutra, gde mogu da otvore vrata direktnom PO mestu, teško za prognozirati šta mogu na dva gostovanja u Beogradu.

Pariz, NHD nam je produžio nade pošto Pariz ima dva veoma teška gostovanja i siguricutm kući protiv Albe. Poželjan dvougaotm, trouglovi i četvorouglovi nepoželjni u skoro svim kombinacijama.

Edited by kendrick duckworth
  • Like 5
  • Thanks 2
Posted
6 minutes ago, kendrick duckworth said:

Računica je jasna, svi da gube sve, mi da dobijemo sve.

Šalu na stranu, 17 pobeda i definitivno nije dovoljno za 10. mesto, tako da ispada Žalgiris. 

Pred 32 kolo: Monako 19, komšije, Bayern 18, Efes, Barsa, Real, Pariz 17, Partizan, Armani 16.

Nikako nam ne odgovaraju trouglovi i četvorouglovi sa komšijama, pošto jedino sa Armanijem imaju 0-2, videćemo sa Efesom i Realom šta će imati.

Nikako nam ne odgovaraju trouglovi i četvorouglovi sa Efesom i Barsom, sa njima imamo 0-2 i u bilo kojoj kombinaciji pušimo.

Nikako nam ne odgovaraju dvouglovitm sa Efesom i Barsom, videćemo za Real i Bayern.

Domaćinstva boldovana. 

Mi: Bayern, Žalgiris, Real

Armani: Barselona, Virtus, Baskonia

Barselona: Armani, Fenerbahče, Virtus

Real: komšije, Pariz, Partizan

Bayern: Partizan, Makabi, Fenerbahče

Efes: Makabi, komšije, Žalgiris

Pariz: PAO, Real, Alba

komšije: Real, Efes, PAO

Monako: Olympiakos, PAO, ASVEL

Što se nas tiče, ključna utakmica se igra večeras, gde sa pobedom možemo da računamo i na jedan od retkih 2-0 omjera. 3/3 nam u nekim ludačkim poklapanjima drugih rezultata možda donosi i direktno PO mesto, 2/3 najverovatnije vodi u dvouglove, trouglove i četvorouglove, gde je trenutno jako teško nešto više reći osim da za višestruke kombinacije moramo da izbegnemo Efes i Barsu, a u zavisnosti od narednih kola možda i još nekog protivnika. Ukoliko i mi i Armani izvučemo 2/3, imaćemo prednost ali verovatno tek za 9. ili 10. mesto. 1/3 znači okretanje obavezama u ABA ligi, kao i 0/3.

Monako, iako ima dve veoma teške utakmice, trenutno je prvi favorit za HCA iz ove grupe, pošto već imaju 19 pobeda i imaju 2-0 protiv Efesa.
Efes, koji može i do 3/3, verovatno ide na 20 pobeda, a u zavisnosti od drugih rezultata možda i namaknu HCA, a možda se zadovolje i sigurnim PO mestom.

Komšije, sa 3/3 najverovatnije zaključavaju 4. mesto pošto imaju 2-0 protiv Monaka, osim ako Kneževi pobede oba Atinska predstavnika i reše ASVEL. Sa verovatnijih 2/3 trebalo bi da zaključaju neko od PO mesta, sa 1/3 ili 0/3 je jako teško bilo šta prognozirati.

Barselona, nakon poraza kući protiv Bayerna i teške povrede Metu-a, imaju dva teška gostovanja i siguricu kući protiv Virtusa u rasulu. 19 ili eventualno 20 pobeda.

Bayern, tri nezgodne utakmice, gde vidim i 3/3 i 0/3 na nekim sličnim procentima verovatnoće. Ključna utakmica je ova večeras, protiv Fenera možda budu imali protivnika koji je opušten i zacementiran.

Armani, mogu lagano na 2/3 ili 3/3, dvougaotmsa njima je poželjan, a videćemo koliko izgledan. Trouglovi i četvorouglovi zavise od ostalih ekipa, gde nikako ne želimo Efes i Barsu. Recimo trougao sa komšijama ovde je jedan od retko poželjnih, pošto komšije imaju 0-2 sa njima.

Real, ključnu utakmicu igraju sutra, gde mogu da otvore vrata direktnom PO mestu, teško za prognozirati šta mogu na dva gostovanja u Beogradu.

Pariz, NHD nam je produžio nade pošto Pariz ima dva veoma teška gostovanja i siguricutm kući protiv Albe. Poželjan dvougaotm, trouglovi i četvorouglovi nepoželjni u skoro svim kombinacijama.

Svaka čast, detaljno u sitna crevca

Evo ja ću da sažmem: najebali smo

• Love 2
  • Ha-ha 3
Posted

Realno, šanse su nam minimalne, što zbog okolnosti, što zbog naše loše forme.

Tako da opušteno, uz pivo ili šta ko voli, ne brinite, dobro biti neće 

• Like 3
Posted
7 minutes ago, Dzep said:

Realno, šanse su nam minimalne, što zbog okolnosti, što zbog naše loše forme.

Tako da opušteno, uz pivo ili šta ko voli, ne brinite, dobro biti neće 

Što bi se reklo, otvoren sam za prijatna iznenađenja.

Spoiler

Sve moram sam. 😁

• Like 1
Posted

Strahovi i zebnje na stranu, večeras jedna prava takmičarska krasotica, biće puna hala, očekujem naših nešto manje nego prošle sezone jer su ovaj put zatezali za karte, ali biće sigurno dobra atmosfera.

Jesmo nestabilni i teški za osloniti se u ovom momentu, ali imamo recept iz nekih prethodnih gostovanja gde smo izlazili s' mudima u prvom planu, a onda sve ostalo lakše nadođe.

Samo bez mnogo individualnih brainfartova, da ne pominjem kolektivnih poput prošle nedelje u Beogradu ili 2/4 u Barseloni. 

Vreme je za jednu Ifče redempšn gejm, od Rique-a očekujem jednu 15-8 partiju i da Carlik baci jedno 7+ asistencija, biće prostora za tako nešto.

• Like 1
Posted

Bas juce slusam Trinkija kod Edina oko tretmana pojedinacnih igraca. Kaze nekom igracu moras da pustis da sutne 2-3 suta i nerezonski ako treba, da udje u ritam. 

Stoga Sterlinze druze, udri svoja 2-3 odma na pocetku, ubaci se u ritam kako znas i umes, ljubi te tvoj tetak Marvin

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
46 minutes ago, Marvin said:

Bas juce slusam Trinkija kod Edina oko tretmana pojedinacnih igraca. Kaze nekom igracu moras da pustis da sutne 2-3 suta i nerezonski ako treba, da udje u ritam.

Nije gledao Dujana nikad.

5 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Igra Edwards i to je dovoljan razlog za zabrinutost. Ubica, vrlo potcenjen.

Mislim da niko ne potcjenjuje Edwardsa ni ovdje, ni inače. Smjenjivati Frenkija i Lakića na njemu pa šta nam Bog da. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

*Ako se Zeljko uopste seti da Lakic postoji i da je postojao vrlo dobro do skoro.

Najveći sam Arijanov bot i mislim da je pogotovo u Barseloni imao šta da traži na parketu, ali:

1.  Povratkom Ifčeta, Vanje i Frenkija, minutaža u EL mu je pala na nešto više od 5 minuta. Pre problema sa povredama ista je bila 0, dok je u onom streču gde je bio odličan igrao skoro 15 minuta po meču.

2. Da li je imalo smisla reintegrisati Ifčeta, Vanju i Frenkija nauštrb minutaže Arijana? Po meni vrlo, iz mnogo razloga. Pre svega što smo od ove trojice očekivali značajan doprinos pored odbrane i nekih defanzivnih specijala.

3. Da li je bilo trenutaka gde je Arijan mogao više da se koristi? Po mom mišljenju, samo u Barseloni, dok protiv Efesa i Baskonije mi je iz različitih razloga logičnije bilo da ova trojica ulaze u potreban ritam.

Večeras je idealna prilika da Arijan iskoristi 3, 5, 7, 15 minuta ako ih dobije, recimo za 4:30 u Milanu je imao ogroman impact na parketu. Večeras imamo ozbiljan izazov da sačuvamo Weiler-Babba, Edwardsa, Šabaza i Obsta koliko-toliko, i za razliku od nekih prethodnih mečeva, ukoliko Frenki i/ili Ifče ne budu na visokom nivou, očekujem da Arijan dobije nešto više minuta.

Ukratko, ne mislim da je Arijan zaboravljen, da smo izgledali mnogo bolje verovatno bi imao manje i od ovih 5 minuta, ali nekako ima smisla. Jedino oko čega mi ništa nema smisla jeste šta se dešava sa Dušanom.

• Like 1