Jump to content

Recommended Posts

Posted

Super ako stane iza reci, ali sportisti svasta pricaju kada su uzbudjeni/radosni/u afektu.

Mogu samo da zamislim Lesora koji silazi sa šipke, vraća megafon svinjskoj glavi iz prvog reda kopa i govori klincima okolo da ce celu karijeru provesti kod nas 😁

• Like 2
Posted

Bas bas nezgodno. Postaje nam Barsa u gostima maltene must-win, sto je tall order kako god da se okrene i iz kog god ugla se pogleda. Bonga da se jebe malo, nerealan gaf koji nam ovako vec sakatima pravi pakao u kljucnom delu sezone. 

Povreda Ntilikine je vec poprimila epske razmere, pa se nacestitam majki svima u klubu koji ne daju nikakve infoe nego nas sve odreda drze za budale. Na sta to bre vise lici, nabijes sezonske ko za Bernabeu, a navijacima ne dugujes nista osim da ih drzis u mraku i s vremena na vreme bacis neke nemuste naznake i to iskljucivo preko trenera.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Bas bas nezgodno. Postaje nam Barsa u gostima maltene must-win, sto je tall order kako god da se okrene i iz kog god ugla se pogleda. Bonga da se jebe malo, nerealan gaf koji nam ovako vec sakatima pravi pakao u kljucnom delu sezone. 

Povreda Ntilikine je vec poprimila epske razmere, pa se nacestitam majki svima u klubu koji ne daju nikakve infoe nego nas sve odreda drze za budale. Na sta to bre vise lici, nabijes sezonske ko za Bernabeu, a navijacima ne dugujes nista osim da ih drzis u mraku i s vremena na vreme bacis neke nemuste naznake i to iskljucivo preko trenera.

Zbog čega bi nam Barsa away bila must win?? Pre će biti da su nam sve kući i jedna od Bajern/Žalgiris must win.

Naravno da bi sve postalo mnogo jasnije pobedom ali ne vidim da je sad mač iznad glave i must win vs Barsa.

Što se povreda tiče, no comment, ali mi se čini da bismo za poslednjih 5 u EL mogli svi biti na okupu, što je realno i najvažnije 

• Like 5
Posted (edited)

Ni ja ne razumem ovo napušavanje igrača jer su se povredili, pogotovo jer znamo da do povreda može doći u naizgled najbezazlenijim okolnostima (npr. na treningu). 

Da ne pominjem kakav bi villain Želimir ispao da nije pustio Iffea, Bongu i Mikea na reprezentativno okupljanje. To je bio sasvim ok potez, ali jbg povrede su sastavni deo sporta. 

Razumem da je bzvz osećaj jer ekipa nijednom nije bila kompletna od početka sezone, ali valjalo bi malo prikočiti.

Edited by DameTime
reč
  • Like 1
Posted (edited)

Mislim da je Frensis (s pravom) isfrustriran što u klubu zataškavaju stanja povrijeđenih igrača, mi maltene ne znamo tačno ni koje su povrede u pitanju, ni očekivano pauziranje, a i kad saznamo to je nešto šturo i preko posrednika. 

Gledam ove Tegijeve intervjue pred utakmice kao loto, čekam da Željko izvuče kuglice i kaže sutra ne igraju i pročita izvučene brojeve.

Why? Because fuck you, thats why.

Edited by Son_of_a_gun
  • Like 1
Posted (edited)
16 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Mislim da je Frensis (s pravom) isfrustriran što u klubu zataškavaju stanja povrijeđenih igrača, mi maltene ne znamo tačno ni koje su povrede u pitanju, ni očekivano pauziranje, a i kad saznamo to je nešto šturo i preko posrednika. 

Dobro, ne bih to baš nazvala zataškavanjem :classic_biggrin: ali jeste prisutan manjak transparentnosti u komunikaciji, u odnosu na ono što biste vi (kojima to smeta) želeli. 

Ako ćemo o ličnom utisku, mene to ne tangira, sasvim mi je dovoljno kad Žoc kaže da li je igrač spreman za trening s loptom, 5 na 5 i sl. Za mene košarkaš kada se povredi kao da ne postoji, računam da više nije deo rostera i da se dalje mora bez njega, pa kako god.

Ukratko, praktična sam i sprečavam sebe u zamišljanju šbbkbb (samo da je ovaj ili onaj bio na raspolaganju) scenarija posle neke utakmice :classic_sleep:Mnogo bi me više frustriralo da daju procenu od 4 nedelje, pa ona ispadne pogrešna i na kraju odsustvuje mnogo duže.

16 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Gledam ove Tegijeve intervjue pred utakmice kao loto, čekam da Željko izvuče kuglice i kaže sutra ne igraju i pročita izvučene brojeve.

:lol_2:

Edited by DameTime
dopuna
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Mnogo bi me više frustriralo da daju procenu od 4 nedelje, pa ona ispadne pogrešna i na kraju odsustvuje mnogo duže.

Fora je u tome što kad ne kažu ništa ja pomislim četiri sedmice minimum. I vjerujem da nisam ni usamljen u mislima, naprotiv.

Posted

Ma cemu sad odlazenje u price o pustanju i nepustanju igraca. Bonga se povredio na krajnje glup nacin, svojom neodgovornoscu i to mi smeta, a narocito me napinje pri ovakvim okolnostima kada smo vecito undermanned. Ne zameram nista decku, ali da me frustrira, frustrira me. 

Na temu zasto must protiv Barse? Iz prostog razloga sto mi sve tekme kuci dobiti necemo i to znaju svi i njihov pas, majka i patronazna sestra. Fleke ce se morati vaditi, pa ovako ili onako. Da ne pricam sto je Bayern u gostima poseban nivo pakla, imajuci u vidu kako igraju gajbi. Tu tekmu za 9 godina dobiti necemo. Real u Areni u zadnjem kolu bolje da ni ne pominjem, pripada mi muka od same vizualizacije tog shitshowa koji nas sasvim izvesno ceka.

• Like 1
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Ma cemu sad odlazenje u price o pustanju i nepustanju igraca. Bonga se povredio na krajnje glup nacin, svojom neodgovornoscu i to mi smeta, a narocito me napinje pri ovakvim okolnostima kada smo vecito undermanned. Ne zameram nista decku, ali da me frustrira, frustrira me. 

Na temu zasto must protiv Barse? Iz prostog razloga sto mi sve tekme kuci dobiti necemo i to znaju svi i njihov pas, majka i patronazna sestra. Fleke ce se morati vaditi, pa ovako ili onako. Da ne pricam sto je Bayern u gostima poseban nivo pakla, imajuci u vidu kako igraju gajbi. Tu tekmu za 9 godina dobiti necemo. Real u Areni u zadnjem kolu bolje da ni ne pominjem, pripada mi muka od same vizualizacije tog shitshowa koji nas sasvim izvesno ceka.

Hoćemo li bar Albu dobiti?