Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da krenem od kraja:

Ceo ovaj veliki playoff push od 11. kola je bio, izmedju ostalog, moguc necim vrlo posebnim sto smo imali od Duana, narocito u napadu.  Lik je potpuno nevidljiv sada, sto je zapravo velik pomak unapred u odnosu na KRK finale. Jezive stvari. Bez njega u formi u kojoj ga nije strah ulaza, tesko cemo nesto vise.

Napisah i na lajvu, Sterling je previse dobar igrac da bi (sada vec) smeo da postoji standard njegovog poenterskog nestanka u drugim poluvremenima.

Bio sam bas ljut i vikao. Onda sam uzeo da jedem, pobedili smo pa sam sad ok. Izriljali smo ponovo pred kraj i zaradili je.

Posted (edited)
On 1/17/2025 at 11:03 AM, wrach said:

Da dobijemo:

• Pariz vise od 4 
  • Zvezdu --> Monako 
  • Bajern
  • Zalgiris
  • Efes vise od 9

+

• Baskoniju 
  • Albu
  • Virtus 

I dobri smo : )

Ide to lepo.

I da, drugu najbolju kos razliku imamo i pozitivan h2h sa 9 od 10 timova sa kojima smo igrali obe utakmice.

Not too bad.

Edited by wrach
  • Like 3
Posted
58 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Napisah i na lajvu, Sterling je previse dobar igrac da bi (sada vec) smeo da postoji standard njegovog poenterskog nestanka u drugim poluvremenima.

Razumem šta kažeš ali malo je nepošteno prema njemu jer ispada da očekujemo da daje 30+ poena da bi nas zadovoljio. Nije mu minus što nas vuče celo poluvreme.

• Like 3
Posted

Evo iz Arene, ne bas direkt, moralo je par zen piva posle da padne. I sam sam prizivao malo vise napetosti posle onakvog prvog poluvremena, planirao da izadjem posle trece na pivo ako ostane +20, i eto, desilo se. Ako je moralo da se desi, onda je to dobro, posto deluje da se pojavio magic Mike, i mozda mu to bude boost da pospremi jos koju ovakvu partiju do kraja, verujem da ce nam trebati.

Evo jedan bold statement, dobijamo jednu od naredna dva gostovanja ( i ne , ne mislim na Krku ... Oly ili Barsa, sa naglaskom na Barsa 🙂 ).

• WOW 1
Posted
25 minutes ago, Barkley#34 said:

Razumem šta kažeš ali malo je nepošteno prema njemu jer ispada da očekujemo da daje 30+ poena da bi nas zadovoljio. Nije mu minus što nas vuče celo poluvreme.

Nije naravno, ali nije bas realno ni da u nastavcima bude blizu nule poenterski. Ja sam njime prezadovoljan sve i da ne daje preko 10. Nalazenje resenja za ovo sto pominjem je zbog njega i tima, ne zbog mene ili tebe.

Posted

Opet Želimir meša petorke, pušta ih da tresnu glavom o zid bez tajmauta, da se snalaze bez glavnih igrača neki duži vremenski period...

Prošli put se isplatilo, a rekla bih da će i ove sezone. Neke lekcije se uče na teži način, pogotovo ako nisu baš svi blagosloveni visokim BBIQ-om.

That being said, mislim da preterujete na live temi, tipa kako je Q3 sramota i sl. Najlepše bi bilo da gaze ekipe 30 razlike svih 40 minuta, ali to i nije realno. Neka su se malo spustili na zemlju, da znaju kako protivnik i te kako može da se vrati.

Btw, odgovor na večito pitanje o doselekciji četvorke imate u ovom poslednjem intervjuu. Željko bi, parafraziram, pre uzeo dobrog igrača koji može odmah da pomogne na poziciji koja je popunjena (pa da mu nađe ulogu), nego da pošto-poto dovede bilo koga tamo gde mu fali igrač. 

@MC Thunder 2 Sterling je odradio svoje u prvom poluvremenu, a malo se i ohladio na klupi.

• Thanks 1
Posted

Ако вам се опораве сви ускоро ,ККП веома озбиљан кандидат за пут до краја.

Posted

Evo i mene iz Arene. Prvi utisak koliko treba da se pazimo tih kazni, prečudna atmosfera, baš teško to ide bez kopa na svom mestu. Ok je publika bila, ali može to mnogo bolje.

Što se tekme tiče, apsolutno savršeno prvo poluvreme, naročito odbrana. Oni su u prvih 5-6 min druge četvrtine dali 2 poena, a da u tom periodu nisu imali 2  normalna šuta.

Posebno iznenađenje Pokuova odbrana na Monekeu, bojao sam se tog duela, a u stvari ga ja strašno dobro kontrolisao. Konačno je smanjio skakanje na finte i shvatio da može da blokira ljude i sa zemlje.

Jeste bilo oscilacija posle, jeste moglo ovo da se reši i ranije, ali stvarno mislim da je taj trzaj bio vrhunac Baskonije večeras i da bi razlika, da je tekma trajala duže, samo rasla i rasla.

Ok, Karlik i Sterling već 1000 puta hvaljeni, ali danas moramo Majka za ovo zatvaranje tekme. I dok nije imao poena, imao je gomilu dobrih poteza u odbrani.

I da, ostajemo jedna od retkih EL ekipa koja može da dodje do sasvim solidnih 86 poena uz 31% za 3 i 65% bacanja.

• Love 1