Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Niko da prokomentariše igre naših za repke. Nakić, Lakić, Balša solidne minutaže i igre u okviru očekivanog. Bongica standardno glue guy, 25 min, sve kolone ispunio, popičkarao se sa Mihailovićem, Crnogorcima, publikom… Full package što bi rekli. Ne znam da li isključenje vuče za sobom suspenziju a to bi bilo baš dobro, da se vrati što prije i stavi Željku na raspolaganje. Brat Ifče rudario skoro 40 min, ispucao deset trica pogodio jednu, promašio i šut za pobjedu. Tukli su ga Gruzini, i njega i Shieldsa. Utisak je da bi u ovoj Danskoj i ja bio reprezentativac. Mike u skladu sa dosadašnjim tokom sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 8 hours ago Author Share Posted 8 hours ago (edited) 44 minutes ago, MC Thunder 2 said: Bukvalno mislim da vise ne postoji osoba na forumu koja veruje da si neutralna 😁 Ovako je zanimljivije 😁 Ali ne krivim vas što želite da ovako fenomenomenalna osoba navija za vaš klub 😁 Edited 8 hours ago by DameTime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Nadam se da ekipa nije zaboravila kako se igra EL i kako je treba nastaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 20 minutes ago Share Posted 20 minutes ago 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts