Jump to content

Recommended Posts

2 hours ago, wrach said:

Nisam gledao ali jel taj Pokusevski isti onaj sto ima vise NBA minuta od Maledona, bolju poziciju na draftu i sta ti ja znam?

Ne, ovo mu je burazer iz Dobanovaca kog je Željko uzeo jer mu više dosadno da osvaja EL sa normalnim rosterom, nego hoće da mu na četvorci igraju no name amateri, takav fetiš ima trenutno.

• Like 1

3 minutes ago, MarioKempes said:

Ne, ovo mu je burazer iz Dobanovaca kog je Željko uzeo jer mu više dosadno da osvaja EL sa normalnim rosterom, nego hoće da mu na četvorci igraju no name amateri, takav fetiš ima trenutno.

Tako i igra o/ 

Videćemo hoće li Želimir uspeti da od njega napravi bar pristojnog košarkaša. Ako on ne može, ne može niko. 

2 minutes ago, MarioKempes said:

Naravno da će uspeti, dečko je nesnađen, ali talenat i fizikalije ima. Ako ne ove sezone onda vrv sledeće.

Ima i Koprivica fizikalije pa igra kao da je promašio sport. Trenutno i Pokuševski izgleda kao neko ko bi pokidao sa Balšom kao tandem srednjih blokera u reprezentaciji i dva naslednika Podraščanina i recimo Bjelice. 

Just now, Papanikolesku said:

Ima i Koprivica fizikalije pa igra kao da je promašio sport. Trenutno i Pokuševski izgleda kao neko ko bi pokidao sa Balšom kao tandem srednjih blokera u reprezentaciji i dva naslednika Podraščanina i recimo Bjelice. 

Moguće, ali meni Kopriva nikad nije bio ni blizu talenat kakav je Poku. Samo moje mišljenje, dozvoljavam da sam u krivu.

1 minute ago, MarioKempes said:

Moguće, ali meni Kopriva nikad nije bio ni blizu talenat kakav je Poku. Samo moje mišljenje, dozvoljavam da sam u krivu.

Ima skoro 24 godine i talenat je možda bio. Sada kada na taj talenat trebaš nadograditi i pretvoriti ga u neki kvalitet, on tapka u mestu i polako ulazi u godine kada će mu se pridodati "večiti". 

Elem, navijam za njega da uspe. 

12 hours ago, Papanikolesku said:

Najvažnije je da se niko nije povredio u ovom privatnom takmičenju. Kako je izgledao Vanja nakon povrede? 

Pa izgledao kao da nije igra 2 meseca... što i nije. 2 šuta, oba ni blizu da uđu...

Dobro ćemu doći ovih 15ak dana do Evrolige da malo uhvati ritam.

10 hours ago, jedibojan said:

I dalje sumnjate u Pokua?

Ja u suštini ne bi imao problem sa Pokuom, samo da je on stavljen na mesto koje je trebalo, recimo 3. četvorka, ili 5. visoki na 4 i 5.

Pa polako, napredovanje. Mislim da za 2 godine može da bude dobra EL backup četvorka. Uparivanje njega i Majka na 4, je jedan od većih zločina struke, Savića ili čija god da je to bila ideja. 

• Like 4

Nema od Pokua ništa, realno govoreći. Dečko je totalno nesnađen na parketu. Igrao je godinama u nba a dijeluje kao da je pao s marsa.

Podsjeća me u neku ruku na našeg Simanića. Godinama smo mogli čitati kako je to veliki talenat i kako ga očekuje strašna karijera.

Moje mišljenje, igrač koji ne posjeduje drskost i taj sportski bezobrazluk skoro nemoguće da može postati veliki igrač. Kod Simanića i Pokua to ne da nema nego je u minusu.

3 minutes ago, Dzo23 said:

Nema od Pokua ništa, realno govoreći. Dečko je totalno nesnađen na parketu. Igrao je godinama u nba a dijeluje kao da je pao s marsa.

Podsjeća me u neku ruku na našeg Simanića. Godinama smo mogli čitati kako je to veliki talenat i kako ga očekuje strašna karijera.

Moje mišljenje, igrač koji ne posjeduje drskost i taj sportski bezobrazluk skoro nemoguće da može postati veliki igrač. Kod Simanića i Pokua to ne da nema nego je u minusu.

Ako cemo pravo - velika je razlika izmedju Pokusevskog i Simanica.

Aleksej je bar pokusao da iskoristi sansu.

:default_coffee:

3 hours ago, Kronostime said:

Ako cemo pravo - velika je razlika izmedju Pokusevskog i Simanica.

Aleksej je bar pokusao da iskoristi sansu.

:default_coffee:

Nema neke velike razlike. Obojica su veliko razočaranje. Pokuševski je čak i veće jer Simanić nikad nije bio ozbiljno razmatran za NBA, a Zvezda ga je na vreme upropastila.

Pokuševski je malte ne bio etiketiran kao Kukoč. A ispao je ... aj neću da rimujem.

1 minute ago, JPM said:

Nema neke velike razlike. Obojica su veliko razočaranje. Pokuševski je čak i veće jer Simanić nikad nije bio ozbiljno razmatran za NBA, a Zvezda ga je na vreme upropastila.

Pokuševski je malte ne bio etiketiran kao Kukoč. A ispao je ... aj neću da rimujem.

Ispao je Pokusevski - reci slobodno...:classic_biggrin:

Nama je drago zbog toga, btw.

1 minute ago, Son_of_a_gun said:

Šta se rimuje sa Kukoč? Ne, ozbiljno?

Nije vulgarna reč, a nije ni rima. To "neću da rimujem" je u fazonu neću da vređam čoveka, nema potrebe.

Tako da ne bi bila rima, već eksplicitan sadržaj sa tačnim mišljenjem o njemu i njegovom razvoju, ali sam pomislio da čovek niti to zaslužuje niti treba ja time da se bavim. Ima ko će.

Ali ajde, on kanda još uvek može da se nazove talentom.

Ja ne bih bio baš toliko strog prema njemu - možda je to zato što ništa nisam ni očekivao od njega, pa je sve što dobijem premija. 

Kao što sam davnijeh dana napisao na temi, on mora ponovo da nauči da igra košarku, a na sve to, njegovo telo mora da doživi ozbiljnu transformaciju (što se već dešava, noge i core su mu značajno jači, ali će to morati da prati i gornji deo) a da potpuno ne izgubi brzinu, šut i skok. Koliko sam shvatio, ima 4 god ugovora, dobija i dobijaće šansu i to je to, nema plakanja, on se iz tima ne pomera

• Like 4