Charles De Ketelaere Posted Tuesday at 05:43 PM Share Posted Tuesday at 05:43 PM Što se mene tiče, i Partizan i studenti. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Tuesday at 05:46 PM Share Posted Tuesday at 05:46 PM @Tunis mislim da narativ nije da su navijaci Partizana uzviseni u odnosu na navijace Zvezde vec da publika koja dolazi na utakmice Partizana (u proseku ili vecini) bolje razume kosarku od publike koja dolazi na utakmice Zvezde. To je, po mom misljenju, na osnovu utakmica na kojima sam bio a i koje sam gledao na TVu tacno. To ne znaci da navijac Partizana= poznavalac kosarke i navijac Zvezde = nepoznavalac kosarke, ali pricam o proseku/vecini posetilaca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 05:50 PM Author Share Posted Tuesday at 05:50 PM Lutka 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Tuesday at 05:54 PM Share Posted Tuesday at 05:54 PM 2 hours ago, Papanikolesku said: Ne može da sačeka. Partizan nije i ne treba da bude ispred ili iznad ovoga što se dešava. Životi su u pitanju, košarka nije život Što se mene tiče, da ide nepomeniku pozdrav 40+ minuta, pa po cenu utakmice, jebeš sve, ovo što se upravo dešava je bitnije. Ej bre, padaju nadstrešnice na ljude, kolima po studentima, palicama lome vilice, stvarno mora sve da izgori! Mislim da će u petak da grmi sve, osim ako kreten ne uvede vanredno stanje (a ako ga uvede u naredna dva dana sledi otvorena pobuna, pa ćemo o košarci razmišljati tek kad se to reši...) 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted Tuesday at 07:13 PM Share Posted Tuesday at 07:13 PM 1 hour ago, wrach said: @Tunis mislim da narativ nije da su navijaci Partizana uzviseni u odnosu na navijace Zvezde vec da publika koja dolazi na utakmice Partizana (u proseku ili vecini) bolje razume kosarku od publike koja dolazi na utakmice Zvezde. To je, po mom misljenju, na osnovu utakmica na kojima sam bio a i koje sam gledao na TVu tacno. To ne znaci da navijac Partizana= poznavalac kosarke i navijac Zvezde = nepoznavalac kosarke, ali pricam o proseku/vecini posetilaca. Verovatno ima tog narativa, ali to naravno nije istina - toliko se na Partizanovim utakmicama napatilo influensera i željnih da budu viđeni, da ne pričamo o njihovom poznavanju košarke. Kada sam napisao to uzvišeni - mislio sam razne GTR, Partizan Ale, Profane, Pantiće, Randevu i ostale podkastere - šta da kažem kada lik sedi u majici cigani smrde ili NUSKNVP, 'svi najveći šabani navijaju za Zvezdu (a najveće gradske face za Partizan) - a ja pišem da je 50/50. Anđus je mentol na višem nivou, ali posvećeni samo KKCZ nema takvih pojava ili kada ima su super korektni, tipa naš kolega forumaš Mairosu. Nego derbi, Vanja ne igra, Nilikina možda ali male šanše, Tajrik igra i nije ni bio povređen nego odmarao za svaki slučaj. Zvezda za razliku od prošlog EL derbija igra sa Bolombojem, Dobrićem i Davidovcem, a bez Plavšića, Dauma i najverovatnije Tea. Mislim da će skok odlučiti i da li će bekovi KKP Karlik-Braun-Washington-Iffe pogađati kao u poslednjih par nedelja. Zanimljivo da Washington nije ulazio u igru, kao ni Lakić, a očekuje se minutaža za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Tuesday at 07:32 PM Share Posted Tuesday at 07:32 PM Neće uvesti vanredno stanje. Ovo nije poslednji voz da on ode i verovatno neće otići u narednih nekoliko meseci ali je i njemu jasno da mu budućnost ne pripada, samo još da vidimo kada će se ona približiti sadašnjosti. Tokom sat i po-dva utakmice ima dovoljno vremena i za želje i čestitke njemu i za pevanje klubu i za međusobne prozivke. Ne palite se da će se njemu i studentima skandirati ceo meč, neće se desiti. Takođe, ekipa od preko se neće pridružiti, zato što karte neće uzeti oni ljudi koji su skandirali protiv vođe pre nekoliko nedelja ili oni koji su to pokušali prošle nedelje na stadionu nego zna se ko. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Tuesday at 07:44 PM Share Posted Tuesday at 07:44 PM Niko se ne pali da će se njemu skandirati ceo meč. Samo se nadamo da će to biti u toku utakmice, kao što i hoće, a ne po tajmautima, poluvremenu, pauzama. I da ne treba da se uzme "pauza" od 2h dok traje utakmica, naprotiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Tuesday at 07:47 PM Share Posted Tuesday at 07:47 PM 11 minutes ago, Barkley#34 said: Neće uvesti vanredno stanje. Ovo nije poslednji voz da on ode i verovatno neće otići u narednih nekoliko meseci ali je i njemu jasno da mu budućnost ne pripada, samo još da vidimo kada će se ona približiti sadašnjosti. Tokom sat i po-dva utakmice ima dovoljno vremena i za želje i čestitke njemu i za pevanje klubu i za međusobne prozivke. Ne palite se da će se njemu i studentima skandirati ceo meč, neće se desiti. Takođe, ekipa od preko se neće pridružiti, zato što karte neće uzeti oni ljudi koji su skandirali protiv vođe pre nekoliko nedelja ili oni koji su to pokušali prošle nedelje na stadionu nego zna se ko. Jasno je da se neće desiti da ga svi u dvorani 40+ minuta pozdravimo, što ne znači da ne bi trebalo da to uradimo, naprotiv. Što se utakmice tiče, čini mi se da je i dobro što se ova sranja svuda oko nas dešavaju, nema nekog velikog pritiska oko igrača oba tima te bismo mogli da gledamo kvalitetnu košarku. By the way, gledao sam ponovo derbi u EL koji smo dobili prošle godine, kuku majko, pa ono ni na šta nije ličilo, ovogodišnji KKP bi prošlogodišnji dobio 10+ lagano... A tek Cigani koji prvo ne mogu da se sastave, pa imaju dva puta po 5 min dobre igre i na kraju opet ne mogu da se sastave, ovogodišnja KKCZ dobija prošlogodišnju isto lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Tuesday at 08:45 PM Share Posted Tuesday at 08:45 PM @Tunis Kako argument o influenserima i zeljnim da budu vidjeni ide zajedno sa brojem gledalaca u ABA ligi? Siguran sam da znas koliko je prosek u korist Partizana tu. Evo random utakmica ove godine, Split. Partizan 5672 gledalaca, Zvezds 2572. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted Tuesday at 09:52 PM Share Posted Tuesday at 09:52 PM 1 hour ago, wrach said: @Tunis Kako argument o influenserima i zeljnim da budu vidjeni ide zajedno sa brojem gledalaca u ABA ligi? Siguran sam da znas koliko je prosek u korist Partizana tu. Evo random utakmica ove godine, Split. Partizan 5672 gledalaca, Zvezds 2572. Tačno tako, šta misliš ko bolje poznaje košarku, tih 5.672 ili 2.572 Ja mislim da kada ima manje gledalaca da su to pravi ljubitelji i poznavaoci koji dolaze na svaku utakmicu, a kada je EL dođu svi i ko zna i ko ne zna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted Tuesday at 09:58 PM Share Posted Tuesday at 09:58 PM Propustio sam prethodni derbi kad je Zvezda bila domaćin, pa da pitam, bez loše namere - jesu li tada Partizanovi navijači u hali skandirali včć pdr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Lunden Posted Tuesday at 10:06 PM Share Posted Tuesday at 10:06 PM 8 minutes ago, MarioKempes said: Propustio sam prethodni derbi kad je Zvezda bila domaćin, pa da pitam, bez loše namere - jesu li tada Partizanovi navijači u hali skandirali včć pdr? Skandiraju i na slavi, odmah poslije molitve 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted Tuesday at 10:49 PM Share Posted Tuesday at 10:49 PM Toliko sam odusevljen energijom mladjarije po ulicama, da ce mi poraz u petak, ako do njega dodje, nikad lakse pasti. Jedna utakmica, svasta je moguce, niko nije verovao u nasu pobedu, kad smo gostovali. E pa ista je situacija, isto i kod njih malo ko veruje da mogu da dobiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted Tuesday at 11:39 PM Share Posted Tuesday at 11:39 PM 6 hours ago, DameTime said: Btw @kojihit, di si ti? Evo me, izvinjavam se što me nije bilo, isprečio mi se život, ali tu sam, spremam se za petak i ja 😄 Zivot se do te mere isprecio da nisam gledala utakmicu vs Pariza, ali jesam vratila i samo imam da kazem da smo lutkice najvece i Sterling šečer 😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted yesterday at 12:22 AM Share Posted yesterday at 12:22 AM 2 hours ago, Tunis said: Tačno tako, šta misliš ko bolje poznaje košarku, tih 5.672 ili 2.572 Ja mislim da kada ima manje gledalaca da su to pravi ljubitelji i poznavaoci koji dolaze na svaku utakmicu, a kada je EL dođu svi i ko zna i ko ne zna. ok, sve si objasnio, nemam sta da dodam i oduzmem... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 21 hours ago Author Share Posted 21 hours ago 8 hours ago, kojihit said: Evo me, izvinjavam se što me nije bilo, isprečio mi se život, ali tu sam, spremam se za petak i ja 😄 😍 U petak pravimo štetu u duetu 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 10 hours ago, MarioKempes said: Propustio sam prethodni derbi kad je Zvezda bila domaćin, pa da pitam, bez loše namere - jesu li tada Partizanovi navijači u hali skandirali včć pdr? Ne secam se da li su skandirali ali su pokidali navijanje, sve vreme. Doduse i utakmica im je isla na ruku. Takodje objasnili su i sta znaci prostakluk, nekultura, majmunisanje. Da zazali covek sto se razmena karata i desila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Grobari su odlicno navijali na tom derbiju, a vredjanja predsednika nije bilo. Ispostovali su i koreografiju za Jagodu tako sto nisu pevali svoje pesme u tom momentu. Nazalost su na poluvremenu pokvarili utisak sa gadjanjem i polivanjem publike na nivou 200. Sa druge strane, uopste nije bilo uvreda upucenih Obradovicu. Dobio je zvizduke kada je usao u halu, i to je to. Moguce da je postojao neki dogovor izmedju dve navijacke grupe da sve prodje u najboljem redu, ali ovaj naredni derbi je svakako zbog svih okolnosti specifican i ko zna sta ce biti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ne razumem zašto se ljudi bavite stvarima van terena, nepomenik ce dobiti porciju i treba, ali daj energiju usmeriti na teren, daj da kad imaju napad nek pritisak bude nikad veci, daj da na svaku 50 50 situaciju vrsimo pritisak na sudjenje nesto kao sto Grci odlicno rade. Kljuc je Bonga na 3 odnosno na Kalinica, sto apsolutno zahteva barem 30 min zbirno Majku i Pokuu, dok ako Filip bude na 4 tu se mora sa Dejvisom reagovati. Brauna nikako ne smemo staviti na Kalinica, njega u ovoj ekipi jedino mogu braniti Bonga i Majk( kad je Kalina na 4). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 20 hours ago Author Share Posted 20 hours ago (edited) 10 hours ago, Tunis said: Ja mislim da kada ima manje gledalaca da su to pravi ljubitelji i poznavaoci koji dolaze na svaku utakmicu, a kada je EL dođu svi i ko zna i ko ne zna. Istina brate, ja sam živela u uverenju da sam neki poznavalac, makar površni. A onda sam otišla na derbi i ništa mi nije bilo jasno, čitala sam na internetu šta se dešava na terenu... Nego, iz Čačka stiže poruka Edited 20 hours ago by DameTime 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago U poslednje vreme neke stvari što se tiče vaše navijačke grupe su se promenile. Nisu jurili ljude po hali kako bi skinuli transparente podrške studentima, nisu sprečavali skandiranja Vučiću, čak se na snimcima vidi da mnogi iz njihove navijačke grupe takođe skandiraju a i niko od vođa nije reagovao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 20 hours ago Author Share Posted 20 hours ago (edited) Meanwhile poprilično blamantno PR saopštenje kluba. Quote Poštovani članu crno-bele porodice, Da, baš ti koji čitaš ovo pismo i koji ćeš u petak biti u Beogradskoj areni! Obraćam ti se, iako sam uveren da ono što ćeš pročitati, već dobro znaš. Pred nama je novi Derbi, važan Derbi, evroligaškli! Nema potrebe da te podsećam na značaj ove utakmice i šta sve ona sa sobom donosi. Uveren sam i da znaš koliko svaki protivnik zazire od tvoje pesme i podrške. Uveren sam da si svestan koliko ona znači i kad nam ne ide! Ako sve ovo znam, možda se pitaš zbog čega ti onda pišem? Obraćam ti se sa molbom da u petak, više nego ikada budemo jedinstveni! Od tebe tražim da budemo kao jedan i da se zajedno borimo za pobedu! Nemoj dozvoliti da bilo kakve vansportske stvari utiču na tebe! Ne daj da ti bilo šta skloni misao od dešavanja na terenu i podrške za crno-beli tim u svakom trenutku utakmice! Treba li da naglasim koliko je onih koji bi voleli da se energija usmerena ka našem timu raspe na druge stvari? Da se na taj način otupi naša oštrica i da iz toga profitiraju? U petak pokaži da si pametniji od toga! Pokaži odgovornost, pokaži posvećenost koju si mi pokazivao sve ove godine! U oktobru slavimo moj 80. rođendan! Dovoljno smo toga prošli da znamo kad je trenutak da se sve sem borbe na terenu zaboravi! Taj trenutak je došao! Zato ćemo u petak ići zajedno kako samo mi znamo! Bez vređanja, bez stvari kojima nije mesto u dvorani! Uvek za čast i pobedu! Vidimo se! Tvoj KK Partizan Bold 1: Pitam se na koje vansportske aktivnosti se misli... Bold 2: Ostoji je Vučić pisao ovo saopštenje - strani plaćenici, bočni udari, profiteri, fali samo Đilas-Šolak... Bold 3: U dvorani je mesto vređanju hulje, džabe trošiš 'artiju, Ostoja. Joj klošaru naprednjački, ko ti drma teglu?! Edited 19 hours ago by DameTime 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Zao mi je sto ovo pismo nije poslato davno kada su isla u papirnom obliku da moze da se iskoristi u wcu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Dogorelo im do nokata. Samo da ne postave lojaliste koji ce da biju narod po tribini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Vjerujem da Žoc i ekipa treniraju i spremaju se kvalitetno. Komšije nisu naivne i to uostalom tabela pokazuje. Imaju više igrača koji znaju igrati derbije i to je recimo prednost. Nisu putovali iz BG razmak između utakmica dovoljan za regeneraciju starijih ekipa što oni jesu. Provejava atmosfera da smo favoriti što nije tačno a ni dobro. Mi moramo da nametnemo svoj ritam, da koristimo naše prednosti u odnosu na njih i naravno domaci teren i publiku. Bio bih zadovoljan sa pobedom od 1 razlike. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts