Jump to content

Recommended Posts

37 minutes ago, DameTime said:

Zaboravio si kad sam ti govorila da je skok stvar koncentracije i voljnog momenta, a ti mene ubeđivao kako ovi igrači ne mogu da skaču bolje, da je neophodna doselekcija... :57:

I dalje stojim iza toga da je neophodna doselekcija za neki jači push ka tituli 😑 mi i dalje imamo problem sa skokom, pogotovo kad su Dejvis i Majk na terenu. Realno atletski/defanzivno profilisana četvorka je no-brainer na ovu ekipu, priznaj da si pogrešila, olakšaj dušu 😄

• Like 2

On 1/17/2025 at 11:40 AM, pendulum said:

8:3.

Još 7. Hvala.

Doktorska partija u oba smera.

Postevroligaški petak i to kakav...

9:3 (nakon komšija, kad sam krenuo da brojim)

Još (bar) 6 pobeda Partizane.

U poslednjih 13 utakmica - 10:3. Od toga su dva poraza od Asvela kod kuće i Efesa tamo za koje sam siguran da bi bile pobede, samo da je još neko od povređenih bio na raspolaganju. Te povrede su nam isekle prvu seriju od 4:0 koja je počela od komšija. Kad smo se presabrali, ekipa skupila, opet serija od 5:1. Jedini poraz od PAO-a. Za tu utakmicu jedna informacija koju sam dobio naknadno pošto se ovde spominjao manjak želje - kažu da je pola tima bilo bolesno, kao i pola stručnog štaba i da su je jedva odigrali.

Sve u svemu ekipa prikazuje sve ono što smo želeli i očekivali od ovog novog Partizana. Ne mogu ništa više da tražim od ovoga. Samo neka bude ista borba do kraja.

• Like 9

9 hours ago, Dzep said:

Zamerka - Tajrik, dozvolio je da ga ona kocka od igrača nadjača i da bude pametniji od njega, tri puta pravi livadu bekovima, Tajrik ne može da se pomeri. Čini mi se da ostaje bez snage polako, tako da mora neki reset inače smo ga ugasili.

Ne mogu da se složim sa ovim. Imao je 60 indeks u duplom kolu, 19-18 iz igre, savršene partije na oba kraja.

Morala je doći jedna slabija, promašio ono kucanje, iscureo još jedan poluhorog, onda se poljuljalo samopouzdanje pa došli promašaji i sa bacanja. Dosta se i potcenjuje Parizova, dosta organizovana odbrana. Oni su do ovog kola na 100 poseda bili 6. najbolja odbrana EL. Naročito u reketu, gde nemaju neki poseban kvalitet, ali jako dobro pune  isti.

On je izgoreo prošle godine, koliko je bio željan minuta. Na vrhuncu snage, mislim da je ovih 24-25 minuta minimum koji možeš da mu daš i da bi igrao i više, da sam sebe ne ograniči sa ličnim.

• Like 1

@realno *w ne pozivam ja na selu knezova, već samo kažem da je dozvolio da fizički bude nadjačan, a to me nervira, ja hoću da naš centar bude najjači 😃😃

2 minutes ago, Jakob Aman said:

Zalgiris jebe našu stvar večeras. 

Why? We want chaos, man

PAO bez dva centra će se teško presabrati a sa njima imamo bolji h2h...

3 minutes ago, fillam said:

Bolonja da izdrži, Pao da okrene i savršen dan.

Ne znam bas koliko da navijam da Virtus udje u trip da mogu sve da pobede, za 2 kola idemo tamo... ako izgubi, Monako ce fiktivno biti blizu, a koliko zapravo...pitanje je...

Ne znam ni sam sta je bolje.

Edited by MC Thunder 2

2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ne znam bas koliko da navijam da Virtus udje u trip da mogu sve da pobede, za 2 kola idemo tamo... ako izgubi, Monako ce fiktivno biti blizu, a koliko zapravo...pitanje je...

Ja navijam da Virtus dobije zato što Monako ne zaslužuje ništa dobro nakon što je oterao Obradovića i dao Džejmsu da totalno privatizuje igru

1 minute ago, MC Thunder 2 said:

Tjah, svaka utakmica je priča za sebe, što više ekipa u 6 da nam bude na pobedu razmaka, tim bolje. 

• Like 1