realno *w Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago (edited) 6 hours ago, Arsenije Pesic said: Prvo poluvreme je bilo jedna od najboljih sekvenci koje sam odgledao u EL. Mi smo igrali vrh odbranu, a na to je Armani ubacio 40 poena, i to uz brdo napada gde samo možeš da kažeš jbg, dobra odbrana, ali napad je bio bolji. Sa takvim Armanijem, i sa posednutim Bolmarom i Šildsom, mi smo odigrali egal poluvreme. Ovo sam i ja rekao. Dali su nam 24 od 40 poena iz trojki, a od 8 trojki, 5-6 je bilo preko ruke. Sa takvim % za tri, uz par loših sudijskih odluka, -3 mi je delovalo kao egal u najmanju ruku. Baš je delovalo kao da imamo plan. Doduše, u glavi mi je bilo i Mirotino drugo poluvreme u Beogradu. Ali opet, velika doza optimizma, u odnosu na rezultat. 6 hours ago, Arsenije Pesic said: Prvo vanšablonski Pariz, koji je već dokazao da apsolutno svaku ekipu može da ošašavi. Neko će reći da bi trebalo primeniti Zvezdin recept, što ima smisla, jaka odbrana i kontrola tempa utakmice, ali niko ne može da garantuje da će u istoj takvoj utakmici Pariz ispromašivati sve što je tada promašio. Pa posle toga derbi, večita utakmica bez pravila. Bez ikakve zajebancije i palamuđenja bih više voleo da nam kad smo u naletu dolaze Real i Barsa nego ovo. Tako da, nije da optimizam kipi iz mene ali otvoren sam za prijatna iznenađenja. Svakako da su zaebane tekme, ali ako želiš plej-nešto, ako si dobio kući Pao i Oly, ako si sad vezao 2 pobede u gostima, mora se i ovo dobiti. Nisam siguran da bih voleo nešto drugo sada. A opet, ne bi mi bili mi, kad bi to baš tako išlo po planu 😄 Edited 15 hours ago by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Pribojavam se nase standardne 3/4 < pribojavam se da nece biti nase standardne 3/4 #molimsezaovajnovitrend 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago U nekom momentu u 3/4 izlazi statistika za 3, mi nešto oko 30% a Milano skoro 50%. A rezultat 15 razlike za nas. Srce mi je zaigralo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Jebeni Džejms 07 prodao what could be baš fino poklapanje rezultata koji nam pašu. Smajli sa 5/6 za tri, odnosno Polonara sa 0/6 ozbiljno pretili... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Dakle mi smo na tabeli 11 sa omjerom W/L 11/11. Zanimljivo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) 18 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Jebeni Džejms 07 prodao what could be baš fino poklapanje rezultata koji nam pašu. Smajli sa 5/6 za tri, odnosno Polonara sa 0/6 ozbiljno pretili... Nije loše ni ovako. Ispravili smo manje više sve što smo prosuli sa ove dve pobede; krećemo od 0, i imamo dobre šanse. Sad više treba gledati sebe, i kako da namaknemo što više pobeda do kraja. Sa svim konkurentima igramo međusobne, niko neće pobeći sa lopate ako budemo na nivou sa ovih gostovanja. Pariz i Zvezdu kući moramo omlatiti, kasnije se lakše diše i otvaraju se vidici ka doigravanju Edited 7 hours ago by Papanikolesku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 17 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Jebeni Džejms 07 prodao what could be baš fino poklapanje rezultata koji nam pašu. Smajli sa 5/6 za tri, odnosno Polonara sa 0/6 ozbiljno pretili... Nebitna utakmica za nas, bitno da su Zalgiris, Bajern i Efes izgubili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 6 minutes ago, wrach said: Nebitna utakmica za nas, bitno da su Zalgiris, Bajern i Efes izgubili. Verovatno Kendrik misli na medjusobni omer. Kako ste vi prosli sa Monakom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Izgubili pet poena razlike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Virtus ispostovao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago On 1/4/2025 at 8:39 PM, Marvin said: U januaru imamo još 5 tekmi: 09.01.2025 Panathinaikos Partizan 14.01.2025 Lyon-Villeurbanne Partizan 16.01.2025 Milano Partizan 22.01.2025 Partizan Paris 31.01.2025 Partizan Crvena zvezda Znači tu moramo nekako 3 pobede da uhvatimo, minimum. Asvel / Milano, Zvezdu i Pariz. Tu onda idemo na 50% tj. 12-12. I onda februar 2/3 i tu lomimo sezonu 🙂 05.02.2025 Virtus Bologna Partizan 07.02.2025 Monaco Partizan 28.02.2025 Partizan Baskonia Očekujem laganu pobedu protiv Pariza i mučenje protiv komšija. Onda da dobijemo Virtus i Baskoniju u laganom ritmu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 41 minutes ago, Barkley#34 said: Izgubili pet poena razlike. Dobro, to je dostizno u ovoj formi sad. Tako da je vama stvarno bilo svejedno ko ce da izgubi veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, Marvin said: Očekujem laganu pobedu protiv Pariza i mučenje protiv komšija. Onda da dobijemo Virtus i Baskoniju u laganom ritmu 🙂 Mislim da ce taj Virtus biti najteza utakmica, iako je prva u duplom kolu, nesto mi se cini da cemo pre Monako dobiti tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 30 minutes ago Share Posted 30 minutes ago 6 hours ago, odupri se ludilu said: Dakle mi smo na tabeli 11 sa omjerom W/L 11/11. Zanimljivo.... Sledece 2 nedelje su kljucne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts