SamoFlacko Posted Thursday at 09:34 PM Share Posted Thursday at 09:34 PM Oprali smo Armani na 90, to ne bi niko normalan. Idemo dalje. 4 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted Thursday at 09:34 PM Share Posted Thursday at 09:34 PM Najšik smo i besmrtni, kažem ja, a i GCC Women think of all colors except the absence of color. I have said that black has it all. White too. Their beauty is absolute. Rokamo 2 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted Thursday at 09:34 PM Share Posted Thursday at 09:34 PM Kakva partija!!! Oba Jones-a su klasa, ali sta je danas odigrao Sterling! Zju kakva klasetina! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Thursday at 09:34 PM Share Posted Thursday at 09:34 PM On 1/13/2025 at 10:57 AM, DameTime said: Kad je najteže (čitaj: osakate povrede i bolesti), ekipa se obično skupi. Da citiram naše divne studente: MI SE NISMO OVDJE SKUPILI MI SMO SE OVDJE BAŠ RAŠIRILI! Slava gospodu! 17 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Thursday at 09:34 PM Share Posted Thursday at 09:34 PM Rock'n'Roll 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 09:34 PM Share Posted Thursday at 09:34 PM 70 poena Armania kakva odbrana 😍😍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:35 PM Share Posted Thursday at 09:35 PM (edited) Molim igrace, preklinjem....nemojte ovo sad prosuti u naredna 2 domacinstva... Preklinjem 🙏🙏🙏🙏🙏 Izvesno najbolje odigrana gostujuca utakmica u istoriji KKP, shodno snazi rivala. Edited Thursday at 09:36 PM by MC Thunder 2 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 09:35 PM Share Posted Thursday at 09:35 PM Just now, MC Thunder 2 said: Molim igrace, preklinjem....nemojte ovo sad prosuti u naredna 2 domacinstva... Preklinjem 🙏🙏🙏🙏🙏 i ja... alcdaj malo da uzivamo do tada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Thursday at 09:35 PM Share Posted Thursday at 09:35 PM Guess, who's back?! Hocu ovim EL duplim kolom, da se bodem u venu! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 09:38 PM Share Posted Thursday at 09:38 PM Proglasio sam Asvel za vašu najbolju utakmicu do sada, nju ipak turam na drugo mesto i sada proglašavam utakmicu sa Armanijem. Brutalni guzoprc je spremio Željko večeras. Za dva dana odigrati ovakve dve utakmice, i to jednu na terenu tima koji je trenutno i u možda najboljoj formi, može samo kvalitetan tim koji još uvek nije pokazao sve što ume. Svaka čast! 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Lunden Posted Thursday at 09:38 PM Share Posted Thursday at 09:38 PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 09:39 PM Share Posted Thursday at 09:39 PM Farmaceutska industrija je u problemu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted Thursday at 09:39 PM Share Posted Thursday at 09:39 PM https://www.instagram.com/reel/DDNjgT2NNHx/?igsh=d2U0eDRvemRiMGg0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 09:40 PM Share Posted Thursday at 09:40 PM Čestitke. Šta imaseanalizira, gazenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Thursday at 09:40 PM Share Posted Thursday at 09:40 PM 12 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Thursday at 09:41 PM Share Posted Thursday at 09:41 PM Da pitam ja vas, da li su ovo, kad se uzme u obzir i kontekst, dvije najbolje naše vezane utakmice još od onog Madrida? 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 09:42 PM Share Posted Thursday at 09:42 PM Evo, priznajem javno da nisam verovao nakon svih povreda i bolesti. Gotivan mi je tim ali mislio sam da je nepovratno osakaćen. Pokazivati mladima kako je Sterling odigrao na obe strane terena. Strašno. Karlik. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 09:42 PM Share Posted Thursday at 09:42 PM Just now, Shonewizard said: Da pitam ja vas, da li su ovo, kad se uzme u obzir i kontekst, dvije najbolje naše vezane utakmice još od onog Madrida? meni da, bez sumnje 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted Thursday at 09:43 PM Share Posted Thursday at 09:43 PM Jebo BG, daj još jedno duplo kolo u gostima 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Thursday at 09:47 PM Share Posted Thursday at 09:47 PM @DameTimealal ti kurac! Veća si Grobarka od svih nas! 1 8 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Thursday at 09:47 PM Share Posted Thursday at 09:47 PM 3 minutes ago, Barkley#34 said: Evo, priznajem javno da nisam verovao nakon svih povreda i bolesti. Gotivan mi je tim ali mislio sam da je nepovratno osakaćen. Pokazivati mladima kako je Sterling odigrao na obe strane terena. Strašno. Karlik. Neko napisa ovde posle Sterlingove prosečne partije: Sterling u skladu sa mogućnostima😄 NE DRUŽE, SAD IGRA U SKLADU SA MOGUĆNOSTIMA!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Thursday at 09:49 PM Share Posted Thursday at 09:49 PM Carlik 37, Sterling 32, Tyrique 31 indeksni poen. Kakav podatak 15 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Thursday at 09:50 PM Share Posted Thursday at 09:50 PM Dve vezane baš dominantne pobede i to u gostima, demonstracija sile. Pakleni trio Braun, Džouns i Džouns. Čestitke komšije! 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 09:51 PM Share Posted Thursday at 09:51 PM Strašna utakmica, strašna! Kakva perfektna odbrana u 2/2 u rangu 3/4 u Vilerbanu, samo protiv mnogo jače ekipe, sa mnogo većim firepowerom. Sterling je mašina za koševe, kakva šuterska forma, kakva zrelost i racio u odnosu na početak sezone. Želimir ga pravi na ubicu. A defanzivno pegla za sve pare! Bravo momak!! Karlik i Tajrik, perfektna utakmica. Bonga pojeo Mirotića. Prezadovoljan sam, evo nas na 0.500, konačno! Da se ovako skupe, izraubovani povredama, ma svaka čast. Sledeće srede, spremite se komšije, idemo u novu rundu 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted Thursday at 09:51 PM Share Posted Thursday at 09:51 PM Čestitke komšije, odučili ste ih od košarke. Veoma gotivna ekipa za navijati za nju. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts