Jump to content

Recommended Posts

Znači 2 igrača na kecu i dvojci. 😨

Ali ok, može Sterling na dva 😉

Ali onda nam na trojci ostaje samo roviti Bonga 😨

Ej, može Majk na krilo da pokrpi 😀

Ali onda na 4 ostaje samo roviti Pokumon 😨

Ništa, Dejvis minuti na 4 😨, Balša dopuna na 5 😨, uz nadu da Tajrik neće napraviti neko sranje i ući rano u problem sa ličnim greškama 😨!

• Like 2
  • Ha-ha 6

Posto konstantno stizu kontradiktorne informacije, ko na kraju 100% ne igra?

Vanja, Duan. Frenk pukao misic ili ne? Posto cas se pise da je otputovao, cas da nije.

Nadam se da Karlik nije otputovao u predgradje Marseja ili Pariza. Mada sve dok nije presao u Belgiju je dobro.

12 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Posto konstantno stizu kontradiktorne informacije, ko na kraju 100% ne igra?

Vanja, Duan. Frenk pukao misic ili ne? Posto cas se pise da je otputovao, cas da nije.

Nadam se da Karlik nije otputovao u predgradje Marseja ili Pariza. Mada sve dok nije presao u Belgiju je dobro.

Vanja, Dušan, Frenki i Bošnjak su u Beogradu.

Carlik doputovao juče i stigao na večernji trening.

Poku i Bonga su misterija, ali su doputovali i trebalo bi da igraju.

• Tuzno 1

19 hours ago, DameTime said:

Ne možeš biti ozbiljan sa Nurkićem.

Ma to je pajp drim svejedno, ali ne vidim problem da bude impakt igrac u Evropi. Skilset mu je odgovarajuci, a ne vidim sta posebno bolje ima da se probere sa nase strane okeana.

Edited by SteveFrancis#3
  • Like 2

19 hours ago, ScepanScekicSto said:

ako pricamo realno, mi cemo jaaako tesko do tog skora, falice nam pobede nad Asvelom i Virtusom kuci...

Tačno. Ti porazi mnogo bole jer su nas strefili kod kuće i to od ekipa koje su na dnu i koje skoro nikada ne pobeđuju na strani. Moguće da će nam i presuditi na kraju osim ukoliko ne izvučemo neku veću seriju. Sve ostalo što smo izgubili mogu da progutam ali te dve su baš ozbiljni udarci, mada Virtus ipak veći jer nas je Asvel snašao osakaćene.

19 hours ago, Barkley#34 said:

Nisam ja napisao to ali se slažem sa izrečenim. :classic_smile:

Izvinjavam se. Pomešao sam te sa @Arsenije Pesic. Sad videh da je njegov post u pitanju.

16 hours ago, Papanikolesku said:

@pendulum

Prvi deo upisa ne odgovara baš istini, deo na kojem si kompletno bazirao zašto nema ili nije trebalo da dođe unutrašnji igrač/4. 

Možda u glavi nerado menja ili u tom nekom intervjuu, ali u praksi je to - svake sezone. 

Imaš informacije dostupne i na netu, na par klikova će ti izaći recimo poslednjih Željkovih 6,7 sezona, Fener+Partizan; te ćeš videti da ta priča o kakvu poruku šalje ekipi i dobro treniraju - ne pije vodu. Niti

treba da pije. 

Inače su ti upisi pitki, i volim da ih čitam, zdrav rezon, iako se ne poklapamo previše; što je u redu, jel.

Prvi pasus: moguće da grešim ali ispravi me slobodno. Ne mogu da se setim nekih značajnih primera. Ja sam konkretno spomenuo period od ovog ponovnog dolaska u Partizan. Dakle, imamo EK i dve sezone EL iza nas. Kojih igrača se Željko odrekao u toku sezone i zamenio ih drugim? Ne pričamo o klasičnoj doselekciji kada objektivno fali igrač i kad se čeka neko, nego o odricanju od postojećeg igrača i dodavanju novog jer je jasno da bismo imali takvu situaciju u slučaju dovođenja nove četvorke. Jedan iz dvojca Majk/Poku bi definitivno morao veći deo utakmica da presedi ispod koša ili da razduži opremu.

Željko u jednom od skorašnjih intevjua, kao što rekoh, i sam spominje da to retko radi. Dakle, ne nikada, nego retko.

Trofejni stučnjak je naglasio da ima potpuno poverenje u 15 igrača koji su mu na raspolaganju.

Ne, nema novih igrača. Ja sam se retko odlučivao na takve stvari. Imam ovih 15 momaka u koje verujem, imali smo povrede, rosteri se prave razmišljajući o tome. Lakše je nekim klubovima koji mogu sebi mogu da priušte neke stvari, ali zadovoljan sam. Žao mi je što su neki povređeni i nadam se da ćemo biti bolje sreće u narednom periodu. Kad smo zdravi, možemo da igramo sa svakim,“ rekao je Obradović gostujući na TV Prva.

Što se tiče drugog dela - hvala. Volim i ja tebe da čitam i ne moramo naravno da se slažemo u svemu mada ne bih rekao da se toliko ne slažemo koliko ja biram da višem potenciram neku pozitivnu stranu ovde ne forumu jer me generalno smara previše mračenja i ovde i po tviteru i raznim grobarskim grupama. Nerviram se i ja dok gledam i pizdim i na bravure igrača i na neke Željkove poteze ali kad se ohladim trudim se da izvučem neki sliver lining i kad smo u lošem periodu.

Pisao sam ovde više puta. To je ipak na kraju samo sport i zabava i tako treba da se posmatra. Partizan mi je decenijama kidao živce i sad, kad samo malo stariji, trudim se da to sve racionalnije posmatram i da ne dozvolim da mi promašena trojka Nilikine utiče previše na privatni život. Ima mnogo bitnijih stvari oko nas na koje se treba više fokusirati i usmeriti energiju (reče on koji drži na flešskoru Partizan i u boćanju u notifikacijama da mu iskaču rezultati). Da, kad pobedimo obuzeće me prijatna toplina i pozitivna emocija, popiću sa ortacima još koje pivo ili rakiju (ako zajedno gledamo), sledeći dan na poslu će isto biti lep ali to je to..već za dva dana je gotovo, zaboravljaš, imaš bitnije stvari i privatno i u društvu oko nas.

Eto Partizane, ako možeš molim te da dobiješ ovo večeras. Ako ne možeš jbg, drugi put.

• Like 7

20 minutes ago, pendulum said:

Prvi pasus: moguće da grešim ali ispravi me slobodno. Ne mogu da se setim nekih značajnih primera. Ja sam konkretno spomenuo period od ovog ponovnog dolaska u Partizan. Dakle, imamo EK i dve sezone EL iza nas. Kojih igrača se Željko odrekao u toku sezone i zamenio ih drugim? Ne pričamo o klasičnoj doselekciji kada objektivno fali igrač i kad se čeka neko, nego o odricanju od postojećeg igrača i dodavanju novog jer je jasno da bismo imali takvu situaciju u slučaju dovođenja nove četvorke. Jedan iz dvojca Majk/Poku bi definitivno morao veći deo utakmica da presedi ispod koša ili da razduži opremu.

Željko u jednom od skorašnjih intevjua, kao što rekoh, i sam spominje da to retko radi. Dakle, ne nikada, nego retko.

A vidi, zna se šta je doselekcija. Dal je to odricanje igrača jer nije dovoljno kvalitetan da ispuni trenerove zamisli, isprati klupske ambicije, nije prisutan mentalno ili je povređen, nije se uklopio iz ovog ili onog razloga - dovodiš igrača koji će ti promeniti bilo šta od toga; na bolje. Da li će se prethodnog odreći, ne mora, a i može. Dakle, jasno je da ni Pokuševski, ni Mike nisu dovoljno dobri da zajedno pokriju tu poziciju, a ako već nisu - šta treba, da ekipa trpi (kao što trpi na više načina) jer oni su dobri momci, treniraju dobro, te će se poslati loša poruka ostalim igračima da svi mogu biti zamenjeni? Pa mogu.

Njegov je posao da brine o ekipi, i o rezultatima kluba koji vodi. A ne o osećanjima Ajzee Majka, nakon što mu je dovedena konkurencija na poziciji. Treniraj druže jače, bolje, uradi nešto korisno po ekipu, šta god, ne zanima me; pa se izbori na terenu. 

U tom tonu, doselekciju koju je pravio Želimir godinama unazad, ne gledam da li je neko zamenjen/skrajnut, ili je samo dodat na roster. 

Samo u Partizanu protekle 3 sezone, u doselekciji su stigli Lesor i Vukčević, nakon toga Brodžianski, a zatim i Kaboklo-Smith. 

U Feneru :

19/20 Naneli, Malkolm Thomas

18/19 Erick Green

To je poslednjih 5 sezona Obradovića. 

Znači u svakoj, minimum jedan, a u tri, po dvojica. 

I sad odjednom, nema igrača koji mu odgovara i koji se uklapa; a ova dvojica valjda odgovaraju i uklapaju. 

Koliko je to istina, vidimo doslovno svaku utakmicu, uz par izuzetaka koje možemo nabrojati na prste jedne ruke. 

43 minutes ago, pendulum said:

Što se tiče drugog dela - hvala. Volim i ja tebe da čitam i ne moramo naravno da se slažemo u svemu mada ne bih rekao da se toliko ne slažemo koliko ja biram da višem potenciram neku pozitivnu stranu ovde ne forumu jer me generalno smara previše mračenja i ovde i po tviteru i raznim grobarskim grupama. Nerviram se i ja dok gledam i pizdim i na bravure igrača i na neke Željkove poteze ali kad se ohladim trudim se da izvučem neki sliver lining i kad smo u lošem periodu.

Pisao sam ovde više puta. To je ipak na kraju samo sport i zabava i tako treba da se posmatra. Partizan mi je decenijama kidao živce i sad, kad samo malo stariji, trudim se da to sve racionalnije posmatram i da ne dozvolim da mi promašena trojka Nilikine utiče previše na privatni život. Ima mnogo bitnijih stvari oko nas na koje se treba više fokusirati i usmeriti energiju (reče on koji drži na flešskoru Partizan i u boćanju u notifikacijama da mu iskaču rezultati). Da, kad pobedimo obuzeće me prijatna toplina i pozitivna emocija, popiću sa ortacima još koje pivo ili rakiju (ako zajedno gledamo), sledeći dan na poslu će isto biti lep ali to je to..već za dva dana je gotovo, zaboravljaš, imaš bitnije stvari i privatno i u društvu oko nas.

Eto Partizane, ako možeš molim te da dobiješ ovo večeras. Ako ne možeš jbg, drugi put.

Hvala, razumem i tu perspektivu. Valjda smo i malo drugačiji karakteri, reagujemo drugačije na određene situacije, ali svakako poštovanje za tebe, za viši prag tolerancije, i na kraju krajeva to što na neki način činimo balans optimizam/pesimizam/racionalizam na temi. 

• Like 2

Bice pretesko nadoknaditi ono sto Duan donosi u nasem napadu, narocito protiv tako fiziklane ekipe kao sto je Asvel. Sto smo uostalom videli i u Areni protiv njih.

Sada je tu Ife, a on ma koliko bio jak da iznese fizicki kontakt u oba smera, nema no delic te brzine kojom bi doneo neku prednost veceras, sve i da nije odsustvovao. Evenutalno u nekoj egal-triler zavrsnici kao hladna glava.

Ali molicu bez pokusaja prodora iz tajmauta 🥲

• Like 1

On 1/13/2025 at 10:57 AM, DameTime said:

Biće teško, biće 2:0 :classic_smile: 

Kad je najteže (čitaj: osakate povrede i bolesti), ekipa se obično skupi. 

On 1/13/2025 at 1:54 PM, DameTime said:

Pokušajte da ne kukate baš kao zadušne babe :classic_biggrin: Gore glava, neću vidim dole glava!

Šećer sutra pogađa 5+ trojki

Lakić postaje defanzivna zverka

Iffe pogađa svoju porciju clutch šuteva, za Grenland i otadžbinu

Zaključak, dobijamo :innocent:

spacer.png

• Like 8
  • Love 5
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1