Dzep Posted Saturday at 10:41 PM Share Posted Saturday at 10:41 PM 41 minutes ago, wrach said: Ne bi skodilo malo vise transparentnosti po pitanju zdravstvene situacije u ekipi. Trenutno su pod znakom upitnika Vanja, Bonga, Mitar, Pokusevski i Frenk i ni za jednog se ne zna maltene nista. Apsolutno, ali kakva naša crna transparentnost, ko da živimo u kamenom dobu... Anyway, ako je istina da je Frenk obnovio povredu, eto još jednog minusa i još jednog od razloga koji nam govori da u FR/ITA idemo polu-turistički. Bez Vanje i Frenka, ko će da čuva Maledona, Lija, De Koloa?? Zatrpaće nas, neće žaliti. Sa druge strane, ko nas jebe, realno, u najvažnijem delu sezone nismo mogli da ostanemo zdravi. Povrede jesu stvar sreće, ali su negde i stvar koncentracije i pripreme. Nemaš ništa od toga, završiš u proseku. By the way, apsolutno mi se ništa nije svidelo na utakmici danas, loša energija, loš body language, protivnik KLS nivo, žali bože dva uložena sata u gledanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Saturday at 11:14 PM Share Posted Saturday at 11:14 PM Au druže ala si upao u dark mod. Evo sad ću ja u tvom stilu: Dobijamo u Asvelu, a možda i u Milanu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 12:04 AM Share Posted yesterday at 12:04 AM Pa zar vi niste darkeri? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted yesterday at 12:56 AM Share Posted yesterday at 12:56 AM Mnogo mračite 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted yesterday at 08:50 AM Share Posted yesterday at 08:50 AM 9 hours ago, Marvin said: Au druže ala si upao u dark mod. Evo sad ću ja u tvom stilu: Dobijamo u Asvelu, a možda i u Milanu Vidiš li do čega su me doveli? Par dana je prošlo a još se nisam smirio. U životu možeš mnogo toga ali ne smeš da budeš kukavica. Ako te neko udari - moraš da vratiš, makar bio izlupan samo tako. Karakter ti je sudbina - zbog toga sam ljut, mislim da nakon svega vidim pravi karakter ove ekipe i to mi se ne sviđa. Na stranu što mi nisu dali nikakav razlog da verujem u bilo koju od dve pobede u gostima, plus što me više ne zanima samo rezultat, već sama igra i način reakcije na pritisak koji će uslediti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted yesterday at 08:55 AM Share Posted yesterday at 08:55 AM On 1/11/2025 at 9:38 AM, ChrisJudd said: Na oba meča? Da, da, na oba. Bili smo u dilemi, trilemi kako cemo od Liona do Milana, na kraju avion do Rima 15 evra i onda sutradan brzi voz do Milana ujutru. Sad je bitna podrska kad je najteze, kad se hvata poslednji voz za TOP8 ili TOP10, posle ce u Abu Dabi i moja pokojna baba iz groba da ustane i da ode. 6 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 50 minutes ago, Dorcol said: Da, da, na oba. Bili smo u dilemi, trilemi kako cemo od Liona do Milana, na kraju avion do Rima 15 evra i onda sutradan brzi voz do Milana ujutru. Sad je bitna podrska kad je najteze, kad se hvata poslednji voz za TOP8 ili TOP10, posle ce u Abu Dabi i moja pokojna baba iz groba da ustane i da ode. Ako imate novca i vremena sto da ne,koliko vam je brzi voz?Ja sam platio mnogo od Rima do Napulja.Zavidim vam svakako.👍💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) 12 hours ago, Dzep said: By the way, apsolutno mi se ništa nije svidelo na utakmici danas, loša energija, loš body language, protivnik KLS nivo, žali bože dva uložena sata u gledanju. Pozitivna stvar je, recimo, što Balša u većini ovih utakmica sa srednjim i donjim domom ABA lige ne samo da je dobra zamena Tajriku i Brendonu, nego rekao bih bolje radi posao nego što bi oni radili protiv ovih protivnika. Subjektivni osećaj je da smo zahvaljujući njemu u par navrata izbegli neka ozbiljnija mučenja na ovim "manjim" utakmicama. Objektivni osećaj, sad proverih statistiku da ne bude da nešto lupetam, Balša je 'ladno naš MVP u ABA ligi . Back to subjektivni osećaj, imam utisak da bi Balša mogao povremeno i tu i tamo da dobije malo veću kašičicu u EL. Što se tiče Asvela, kao što rekoh, nije da optimizam kipi iz mene, ali sam otvoren za prijatna iznenađenja. Edited 22 hours ago by Arsenije Pesic 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) Bez 3 najbolja defanzivca smo umalo (ponovo) dobili Zvezdu u gostima pre 3 nedelje, koja je svakako bolji tim od Asvela and then some. Ni u jedan od 2 derbija nismo usli kao p*cke, za razliku od proslosezonskog KKP koji je bilo duplo kvalitetniji od sadasnjeg. Bez obzira sto je u pitanju bila Aba liga, u derbijima se to zaboravi na podbacivanju. Sve je do energije, stava i zelje. Edited 22 hours ago by MC Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Evo da se nadovežem, meni se čini da protiv PAO nije bio loš stav, ali da nije bilo energije. Povrede, putovanja itd. Razumem da neko ima drugačiji stav, ovo je samo moj utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Ima nešto i do suvog kvaliteta koji ovoj ekipi objektivno nedostaje. Već je prošao ozbiljan period, ušlo se u drugi deo sezone; a mi izgledamo kao prosečna ekipa koja samo ponekad nagoveštava da može više, i mnogo češće da to ne može da održi u kontinuitetu. Ne vidim kako ćemo dobiti bilo koga u gostima, al eto, Vilerban je jedno od mesta gde imamo 30ak do 40% šansi, i to ako Frenk bude u stanju da igra taj meč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Pozitivna stvar je, recimo, što Balša u većini ovih utakmica sa srednjim i donjim domom ABA lige ne samo da je dobra zamena Tajriku i Brendonu, nego rekao bih bolje radi posao nego što bi oni radili protiv ovih protivnika. Subjektivni osećaj je da smo zahvaljujući njemu u par navrata izbegli neka ozbiljnija mučenja na ovim "manjim" utakmicama. Objektivni osećaj, sad proverih statistiku da ne bude da nešto lupetam, Balša je 'ladno naš MVP u ABA ligi . Back to subjektivni osećaj, imam utisak da bi Balša mogao povremeno i tu i tamo da dobije malo veću kašičicu u EL. Što se tiče Asvela, kao što rekoh, nije da optimizam kipi iz mene, ali sam otvoren za prijatna iznenađenja. Bas sam razmisljao sto nije dobio ni minuta protiv PAO U prvom poluvremenu kada su nas skroz isterali iz reketa je mozda mogao da proba sa njim. Ali u odbrani bi verovatno mnogo plivao. Ja jos uvek mislim da ova ekipa bi mogla vec i ove godine da igra basket za plej of. Povrede su ih isekle malo sad, a deluje i da su malo pali na mentalnom planu, da ih je umorilo onih mesec dana fokusa 😄 I kao sto sam pricao i na samom pocetku sezone, mnogo mi je lakse da navijam za ovaj Partizan, nego za ove prethodne Zeljkove iteracije. Ako racunamo da je ovo stvarno selekcioni period za narednu sezonu mozemo da budemo optimisti. Inace Sterling me je iznenadio, igra mnogo pametnije sad i trudi se i u odbrani. Dobro je reagovao na Zeljkov tretman, a ovaj je pizdeo na njega jos od priprema 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 4 hours ago, Placebo Lone star said: Ako imate novca i vremena sto da ne,koliko vam je brzi voz?Ja sam platio mnogo od Rima do Napulja.Zavidim vam svakako.👍💪 Voz je 30 evra, kupljeno pre mesec dana. Rim - Milano za manje od 3 sata, sto je super 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Bas bre mracite. Pa sta i da ne udjemo u top10?! Treba gledati sire, podigli smo se kao klub, nismo u minusu. Iskreno se nadam nekoj licenci. Vec zamisljam prvu petorku u sezoni 2027/28: Micic, Bogdanovic, Bosnjakovic, Pokusevski, Jokic. Zivi bili pa videli🫠 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Bez frenka... izgleda list u pitanju 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Univerzum je bas pridremao u 22/23, probudio se u poslednjem minutu G2 protiv Reala i od tada nam skoro pa eksplicitno porucuje da odjebemo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 6 hours ago, nemanjaol said: Ako racunamo da je ovo stvarno selekcioni period za narednu sezonu mozemo da budemo optimisti. Podsetio si me na nešto što hoću odavno da pitam - kojim bismo to igračima pravili famoznu dopunu sledeće godine? Cele sezone ne možemo da iskopamo krštenu četvorku ali očekujemo da će se pojaviti dogodine. Pritom, sve je manje dostupnih vrhunskih i odličnih igrača u Evropi, svako čuva obo što ima, najbogatiji prvi biraju od dostupnog, mnoge igrače napadaju godine, mladi prvo gledaju preko bare a mi očekujemo da ćemo doselektirati 3-4 kvalitetna igrača na ono što odlučimo da zadržimo. Odakle? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Jurićemo Monekea celo leto, da bi on iz religioznih razloga na kraju potpisao za Real. Nakon toga, nećemo više tražiti nijednog drugog igrača, jer je već doneta odluka da je ovo trogodišnji ciklus, a mi ćemo biti tek u drugoj sezoni 😄 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Bas tako. Trebalo je ove godine izvuci ime ili dva sa koledza ili ove koji su tek zagazili u G-ligu i nisu imali vremena da se utope u njeno sivilo i izgube samopouzdanje i kosarkaski identitet. Ovako smo ostavili supalj roster, nikoga 'zvucnijeg' niti 'gotovog' nismo doveli da ga popunimo, vrlo verovatno se eventualnim porazom protiv Asvela vec sad oprostili od evroligaske sezone, a propustili priliku da stvarno nadjemo i za sledece sezone obucimo i pripremimo igrace koji mogu tada da naprave razliku i podignu nas na nivo realnog f4 kontendera. Selekcioni period u kome smo 'selektirali' mozda pola ekipe, dakle fali jos toliko, to cemo sledece sezone, a onde one tamo cemo svima nanicu. To je opet ona cuvena o 'trogodisnjem ciklusu'. Bunch of bull. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Ni Dujan nije trenirao danas. Ima temperaturu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 14 hours ago Author Share Posted 14 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Univerzum je bas pridremao u 22/23, probudio se u poslednjem minutu G2 protiv Reala i od tada nam skoro pa eksplicitno porucuje da odjebemo. Imam novu ideju za istraživanje - Stepen izraženosti magijskog mišljenja kod navijača KK Partizan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 6 hours ago, nemanjaol said: Ja jos uvek mislim da ova ekipa bi mogla vec i ove godine da igra basket za plej of. Povrede su ih isekle malo sad, a deluje i da su malo pali na mentalnom planu, da ih je umorilo onih mesec dana fokusa 😄 Čini mi se da ponekad zaboravljamo da je košarka igra pogodaka i promašaja. Hoću da kažem da ponekad previše odemo u teoretisanje i analizu pristupa, energije, karaktera, odnosa u ekipi, rotacija, minutaže, fokusa, samopouzdanja...a u praksi dva-tri promašaja iz otvorenih pozicija na jednoj i dva-tri koša iz teških pozicija na drugoj strani naprave petnaestak poena razlike. A mi već duže vreme ozbiljno kamenjarimo. Procenti za tri su nam užasni u odnosu na selekciju šuta, jer većinu trojki uzimamo iz dobrih pozicija. Slobodna bacanja često nedopustivo loša. Ako smo na početku sezone šutirali nerealno dobro, sad je klatno otišlo na drugu stranu. Dakle, dok ne počnemo da proterujemo ono narandžasto kroz ono crveno, a i dok naši protivnici ne prestanu da ubacuju sve živo, džaba sve ostalo. Naravno da ima i do naše odbrane ali nije samo to, nekad te prosto potera na jednu ili drugu stranu. A u zavisnosti od toga koliko pogađaš ti a koliko protivnik, uz potpuno istu igru možeš da izgledaš očajno ili odlično. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 58 minutes ago, Arsenije Pesic said: Čini mi se da ponekad zaboravljamo da je košarka igra pogodaka i promašaja. Hoću da kažem da ponekad previše odemo u teoretisanje i analizu pristupa, energije, karaktera, odnosa u ekipi, rotacija, minutaže, fokusa, samopouzdanja...a u praksi dva-tri promašaja iz otvorenih pozicija na jednoj i dva-tri koša iz teških pozicija na drugoj strani naprave petnaestak poena razlike. A mi već duže vreme ozbiljno kamenjarimo. Procenti za tri su nam užasni u odnosu na selekciju šuta, jer većinu trojki uzimamo iz dobrih pozicija. Slobodna bacanja često nedopustivo loša. Ako smo na početku sezone šutirali nerealno dobro, sad je klatno otišlo na drugu stranu. Dakle, dok ne počnemo da proterujemo ono narandžasto kroz ono crveno, a i dok naši protivnici ne prestanu da ubacuju sve živo, džaba sve ostalo. Naravno da ima i do naše odbrane ali nije samo to, nekad te prosto potera na jednu ili drugu stranu. A u zavisnosti od toga koliko pogađaš ti a koliko protivnik, uz potpuno istu igru možeš da izgledaš očajno ili odlično. odprilike... sem Vanjinih trojki protiv Panate, gde su bile 2 od 3 bas teske, ne znam utakmicu gde se nama bas otvorilo... ali zato protivnicima... Riči od tablu, u svakoj utakmici minimum trojka dve u zadnjoj sekundi napada posle odlicne odbrane... ali realno procenti suta su nam prilicno losi kad se uzme u obzir da su vecina koliko toliko ciste pozicije... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikom nista Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: To je opet ona cuvena o 'trogodisnjem ciklusu'. Bunch of bull. To se zove 'naucene lekcije'. 😀 Videli su ovi vasi menaĐeri da na kraju nije baš najbolje prolazila priča od naših menaĐera sa obećanjima o 'sledećoj sezoni', pa su, da se Vlasi ne dosete, uveli novi termin ... 'trogodisnji ciklus'. Sto je mozda i bolje... stvarno se pati svake trece godine. 😀 Zamisli, kad bi mogla da se izmeri patnja, koliko je toga bilo kod nas iz sledece u sledecu sezonu... za Ginisa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Imam novu ideju za istraživanje - Stepen izraženosti magijskog mišljenja kod navijača KK Partizan Ali moras priznati da se nivoi, momenti povreda vaznih igraca, kao skoro pa (subjektivno) trocifreni broj primljenih koseva u zadnjim desetnikama bez obzira na sastav KKP...mogu potencijalno podvesti pod magijsko...ako bih dramio, rekao bih i okultno 🥲😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts