Jump to content

Recommended Posts

Biće zanimljiv duel Majk - Hord. Odavno se sam se pomirio da će ga pojesti ove jače četvorke, ali da se makar nadam protiv ovih koje su po sajzu slične njemu.

Recimo protiv Cedevite je imao sličnog protivnika u Robinsonu, mada je Hord jači, ali ga je sačuvao kao što je retko ko uspeo ove sezone.

Sa druge strane, skok je bio ogroman problem sa Majkom u igri. On je imao sramotan 1 skok za 21 minut, potpuno neverovatno. Makabi će to još gore kazniti, ako ne popravimo.

Edited by realno *w
  • Like 1

2 hours ago, MC Thunder 2 said:

Makabi mora pasti, makar i za zapisnickim stolom, autokosem, kasnjenjem autobusa ka nbg (ionako nema vise reda voznje)...kako god. Poraz bi bukvalno bio katastrofa 🤕

Pa s obzirom da smo gomilu utakmica vec izgubili u Areni, nama je sad svaka domaca utakmica must win. Uz to je i potrebo nekoliko brejkova na strani, kako bismo bili u poziciji da se borimo za doigravanje.

Ne deluje bas realno, pogotovo imajuci u vidu nasu nekonstantnost. Al ajd da vidimo, mozda nas pozitivno iznenade.

EDIT: Ife se vraca, al Mike je pod znakom pitanja.

Edited by Xpert

33 minutes ago, realno *w said:

Biće zanimljiv duel Majk - Hord. Odavno se sam se pomirio da će ga pojesti ove jače četvorke, ali da se makar nadam protiv ovih koje su po sajzu slične njemu.

Recimo protiv Cedevite je imao sličnog protivnika u Robinsonu, mada je Hord jači, ali ga je sačuvao kao što je retko ko uspeo ove sezone.

Sa druge strane, skok je bio ogroman problem sa Majkom u igri. On je imao sramotan 1 skok za 21 minut, potpuno neverovatno. Makabi će to još gore kazniti, ako ne popravimo.

Majk najverovatnije ne igra sutra. Srećom, na toj poziciji smo najjači pa nema razloga za brigu.

• Ha-ha 1

Baš bih voleo da znam šta se dešava sa našom pozicijom 4. Da li "uprava" ne može da obezbedi, ili je Žoc uporan sa postojećim kadrom?

Meni bi ovo drugo bilo baš neverovatno. Tolike patnje sa skokom, sa branjenjem svake bolje četvorke, nemoguće da to sve gleda i kaže ma ok je to. Ozbiljno mislim da bi to moglo da nas košta sezone.

Edited by realno *w
  • Like 1

19 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Pa ne znam, ono što sam načuo je da su Željku nudili razne igrače i da nijedan nije dobio amin, ne zbog toga što je Željko tvrdoglav ili što vjeruje ovoj dvojici nego zato što mu se niko nije uklapao u neku njegovu koncepciju.

Šta god to bilo. 🤷‍♂️

Jbg, ako su mu nudili neku Brodzijanski tip doselekciju, onda je jasno. Naknadno uklapanje je pakao samo po sebi, pa ako ti onda još nude polovnjaka ili nekog koji pored toga što nema iskustva, ima i upitan kvalitet, onda to baš nije neki izbor.

Meni je baš neverovatno da prihvatim da ti neko kaže "nema igrača".  Posebno zbog toga što mislim da postoji više različitih profila koji bi nam značili.

Edited by realno *w

Naravno da ima igrača. Panati se povredi Matijas, dva dana kasnije kešira se Gebrijel. Dobili su za Duana gotovo milion ni krivi ni dužni, ima love, ali nema skauting službe, ili nema tog čuvenog Želimirovog "amin". 

Ne igra Mike, opet Bonga na četiri, opet problemi na skoku, opet 0 produkcija sa te pozicije. Mislim ni sa Majkom nije neka vajda, ali bar rotacija. Nestvarno šta se dešava. 

• Like 3

Ja mislim da Zeljku ova sezona u EL nije pik (citaj ne cilja ozbiljniju borbu za F4) pa shodno tome ne forsira dovodjenje nekoga ko ne garantuje da ciljamo nesto konkretnije u EL.

S druge strane cini se da misli da ABA moze da osvoji sa ovim kadrom.

Mozda je neko pikiran za sledecu sezonu.

• Like 2

Malo je neozbiljno porediti Partizan sa PAOm što se toga tiče. Kumara je u istoj nedelji doveo zamenu Mathiasu i njega produžio na 3 godine, iako je povređen.

Još jedna stvar - ne može se ni dovoditi novi igrač baš svaki put kad se neko povredi ili razboli. PAO je morao da reaguje pošto im je Lessort prvi centar, a sigurno će odsustvovati do aprila meseca.

That being said, KKP definitivno ima problema na poziciji 4. Uprkos tome, podržavam stav da se ne dovodi igrač samo da bi se doveo neko, bez plana i ideje. E sad, da li na tržištu zapravo postoji igrač koji bi savršeno legao na ovaj roster, samo iz nekog razloga nije prepoznat, i koji su to razlozi što nije prepoznat i doveden (nema skautinga ili je loš skauting - meni lično malo verovatno, ali jeste opcija; nije uspeo dogovor; Željko ne aminuje a zapravo je dobar igrač)... To ne mogu da tvrdim, pošto nisam neki skaut ili šta god.

Naknadna pamet kaže da je Leday idealna četvorka za Žocimirov sistem, ali svi znamo zbog čega je precrtan.

15 minutes ago, DameTime said:

Malo je neozbiljno porediti Partizan sa PAOm što se toga tiče. Kumara je u istoj nedelji doveo zamenu Mathiasu i njega produžio na 3 godine, iako je povređen.

Još jedna stvar - ne može se ni dovoditi novi igrač baš svaki put kad se neko povredi ili razboli. PAO je morao da reaguje pošto im je Lessort prvi centar, a sigurno će odsustvovati do aprila meseca.

Nego sa kim da se poredimo, sa Albom, Asvelom, Parizom? Jasno da Janakopulos plaća i ne pita koliko košta, pokaže Ataman prstom i gotovo; ali niko ne traži Mirotića u doselekciji, već iole korisnog igrača na poziciji. Malo atletike, def skoka i dosta. Takav ne postoji na celom svetu izgleda. Neće biti. 

Do skoro se ovde dalo pročitati - a gde ćemo sa još jednim igračem?; pa se nadovezalo par povreda, puf! rotacija ne postoji, Želimir igra sa 7 igrača, toliko veruje u Balšu i tu ekipu kad je gusto. 

PAO mora da reaguje jer je Matijas prvi centar, a rezerva Yurtsevan, a ko je nama prva četvorka? Mi ne moramo da reagujemo.. Taj Mike nije ni trebao da bude prva opcija, jurio je Monekea 2 ipo meseca. 

24 minutes ago, DameTime said:

That being said, KKP definitivno ima problema na poziciji 4. Uprkos tome, podržavam stav da se ne dovodi igrač samo da bi se doveo neko, bez plana i ideje. E sad, da li na tržištu zapravo postoji igrač koji bi savršeno legao na ovaj roster, samo iz nekog razloga nije prepoznat, i koji su to razlozi što nije prepoznat i doveden (nema skautinga ili je loš skauting - meni lično malo verovatno, ali jeste opcija; nije uspeo dogovor; Željko ne aminuje a zapravo je dobar igrač)... To ne mogu da tvrdim, pošto nisam neki skaut ili šta god.

Pa nek dovedu igrača uz plan i ideju. Da se ne lažemo, imaš lovu, igraš Evroligu, stabilan klub, Želimir trener; svi uslovi su tu - i šatro ne postoji igrač koji bi legao na roster. 

Kapiram i da sama uviđaš da ovo nema nikakvog smisla. 

• Like 1