Jump to content

Recommended Posts

Jbg. Mnogi su se ohrabrili da pričaju o f4. Svako iz svog razloga. Sezona je duga, ukoliko pobijedimo i rezultatski smo konkurenti, pored igre koja dobija konture.

Treba stisnuti petlju odigrati muški u kost dovući se do jednog kosa manje više od protivnika. 

Nema kukanja boriti se mora.

Dobijamo i ovkavi kljakavi.

Edited by odupri se ludilu
Tipfeler,thnx Papa
  • Like 1

Uh, ako ovako bude, ne zna se jesmo li tanji ispod kosa ili spolja. 

Tajrik i Balsa mogu da pokriju 5, ali to pravi problem na 4 gde ce morati Majk, Bonga i Poku full time. 

Pa onda ostaju na 1, 2 i 3 Karlik, Duejn, Sterling, Mitar.

Tako da vec vidimo da ce Karlik, Tajrik, Isak i Sterling na 35+ minuta i da molimo boga da Duejn i Majk ne budu u minus fazi i da Balsa odigra ljudskih nekoliko minuta

38 minutes ago, Marvin said:

Uh, ako ovako bude, ne zna se jesmo li tanji ispod kosa ili spolja. 

Tajrik i Balsa mogu da pokriju 5, ali to pravi problem na 4 gde ce morati Majk, Bonga i Poku full time. 

Pa onda ostaju na 1, 2 i 3 Karlik, Duejn, Sterling, Mitar.

Tako da vec vidimo da ce Karlik, Tajrik, Isak i Sterling na 35+ minuta i da molimo boga da Duejn i Majk ne budu u minus fazi i da Balsa odigra ljudskih nekoliko minuta

Mislim da će Bonga igrati na trojci, kratka je rotacija na spoljnim pozicijama. Majk i Poku moraju izneti četvorku nekako. Karlik i Tajrik sutra po 30+, napisao bih to i za Brauna ali me sramota.

• Like 1

1 hour ago, odupri se ludilu said:

Jbg. Mnogi su se ohrabrili da pričaju o f4. Svako iz svog razloga. Sezona je duga, ukoliko pobijedimo i rezultatski smo konkurenti, pored igre koja dobija konture.

Treba stisnuti petlju odigrati muški u kost dovući se do jednog kosa manje od protivnika. 

Nema kukanja boriti se mora.

Dobijamo i ovkavi kljakavi.

Molim te nek se dovuku do jednog koša više od protivnika, a ne manje 🫠

• Like 1

Biće teško zbog svih izostanaka, ali je ova ekipa Partizana pokazala da svako može da iskoči u presudnim trenucima. Tako da Želimire, čuj me, objasni Pokuu, Nakiću, Lakiću, Bošnjakoviću i ko je sve već dostupan od golobradih momčića da sutra progrizu parket za pobedu :thumbsup:

Edited by DameTime
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

41 minutes ago, ChrisJudd said:

Majk i Poku moraju izneti četvorku nekako.

Moji živci su puni entuzijazma u vezi ovog i ne mogu da dočekaju da vide realizaciju. :classic_biggrin:

Sigurno će igrati bar neko od ovih rovitih a pitanje je koliko će moći da pruže.

Opet, o ovome smo pričali, da će svi dobiti šansu jednom pa neka se pokažu. Nisam nešto optimističan ali videćemo.

34 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Supruga, na moju opasku da je pola tima bolesno i da se ne zna u kom sastavu ćemo igrati sutra, pita hoće li igrati Petruševski?

Ovaj brak nije nikad bio na klimavijim nogama… 🙄

Jel vi to idete zajedno na utakmice kod dissolviusovi pa ste se zabrinuli za ishod? : D

• Ha-ha 7

1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Supruga, na moju opasku da je pola tima bolesno i da se ne zna u kom sastavu ćemo igrati sutra, pita hoće li igrati Petruševski?

Ovaj brak nije nikad bio na klimavijim nogama… 🙄

Na temu ovoga, jedan moj bivši je umeo da kaže: pa šta ako je utakmica večeras, nije mi jasno zašto mi ne možemo da se vidimo.

Jasno je zašto je šilbovan 😁

• Like 5
  • Love 2
  • Ha-ha 7