odupri se ludilu Posted Monday at 02:14 PM Share Posted Monday at 02:14 PM (edited) Jbg. Mnogi su se ohrabrili da pričaju o f4. Svako iz svog razloga. Sezona je duga, ukoliko pobijedimo i rezultatski smo konkurenti, pored igre koja dobija konture. Treba stisnuti petlju odigrati muški u kost dovući se do jednog kosa manje više od protivnika. Nema kukanja boriti se mora. Dobijamo i ovkavi kljakavi. Edited Monday at 03:50 PM by odupri se ludilu Tipfeler,thnx Papa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Monday at 02:27 PM Share Posted Monday at 02:27 PM Uh, ako ovako bude, ne zna se jesmo li tanji ispod kosa ili spolja. Tajrik i Balsa mogu da pokriju 5, ali to pravi problem na 4 gde ce morati Majk, Bonga i Poku full time. Pa onda ostaju na 1, 2 i 3 Karlik, Duejn, Sterling, Mitar. Tako da vec vidimo da ce Karlik, Tajrik, Isak i Sterling na 35+ minuta i da molimo boga da Duejn i Majk ne budu u minus fazi i da Balsa odigra ljudskih nekoliko minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Monday at 02:28 PM Share Posted Monday at 02:28 PM Ovo sa virusima i izostancima pred duplo kolo je baš malerčina, još Sterling juče pičio 37 minuta. Biće jebeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted Monday at 02:32 PM Share Posted Monday at 02:32 PM Imamo mi Arijana Lakića u ekipi. Kako kad? Sad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Monday at 03:00 PM Share Posted Monday at 03:00 PM Ja sam mislio da je i Lakic povredjen, medjutim nije on nego Nakic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted Monday at 03:07 PM Share Posted Monday at 03:07 PM 38 minutes ago, Marvin said: Uh, ako ovako bude, ne zna se jesmo li tanji ispod kosa ili spolja. Tajrik i Balsa mogu da pokriju 5, ali to pravi problem na 4 gde ce morati Majk, Bonga i Poku full time. Pa onda ostaju na 1, 2 i 3 Karlik, Duejn, Sterling, Mitar. Tako da vec vidimo da ce Karlik, Tajrik, Isak i Sterling na 35+ minuta i da molimo boga da Duejn i Majk ne budu u minus fazi i da Balsa odigra ljudskih nekoliko minuta Mislim da će Bonga igrati na trojci, kratka je rotacija na spoljnim pozicijama. Majk i Poku moraju izneti četvorku nekako. Karlik i Tajrik sutra po 30+, napisao bih to i za Brauna ali me sramota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Monday at 03:31 PM Share Posted Monday at 03:31 PM 1 hour ago, odupri se ludilu said: Jbg. Mnogi su se ohrabrili da pričaju o f4. Svako iz svog razloga. Sezona je duga, ukoliko pobijedimo i rezultatski smo konkurenti, pored igre koja dobija konture. Treba stisnuti petlju odigrati muški u kost dovući se do jednog kosa manje od protivnika. Nema kukanja boriti se mora. Dobijamo i ovkavi kljakavi. Molim te nek se dovuku do jednog koša više od protivnika, a ne manje 🫠 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Monday at 03:34 PM Share Posted Monday at 03:34 PM Bas Ce biti tesko sutra... i zbog momentuma i zbog povredjenih igraca... publika mora na max, i odbrana svih igraca mora biti vise od maximuma da bi imali bilo kakvu sansu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 04:12 PM Author Share Posted Monday at 04:12 PM (edited) Biće teško zbog svih izostanaka, ali je ova ekipa Partizana pokazala da svako može da iskoči u presudnim trenucima. Tako da Želimire, čuj me, objasni Pokuu, Nakiću, Lakiću, Bošnjakoviću i ko je sve već dostupan od golobradih momčića da sutra progrizu parket za pobedu Edited Monday at 04:21 PM by DameTime 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Monday at 04:34 PM Share Posted Monday at 04:34 PM Ako je Alba mogla sa nama, valjda mozemo i mi sa njima makar u egal zavrsnicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Monday at 04:34 PM Share Posted Monday at 04:34 PM 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: Usro nas Arsenije Partizan dere sve redom, deluje nepobedivo, Dejvis se pretvorio u Garneta, Karlik u Kajrija, navijači rezervišu karte za F4… Arsenije: 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Monday at 04:37 PM Share Posted Monday at 04:37 PM 41 minutes ago, ChrisJudd said: Majk i Poku moraju izneti četvorku nekako. Moji živci su puni entuzijazma u vezi ovog i ne mogu da dočekaju da vide realizaciju. Sigurno će igrati bar neko od ovih rovitih a pitanje je koliko će moći da pruže. Opet, o ovome smo pričali, da će svi dobiti šansu jednom pa neka se pokažu. Nisam nešto optimističan ali videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Monday at 04:37 PM Share Posted Monday at 04:37 PM 27. Forumas gugla f4 karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Monday at 04:56 PM Share Posted Monday at 04:56 PM Supruga, na moju opasku da je pola tima bolesno i da se ne zna u kom sastavu ćemo igrati sutra, pita hoće li igrati Petruševski? Ovaj brak nije nikad bio na klimavijim nogama… 🙄 3 1 35 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 04:58 PM Share Posted Monday at 04:58 PM Just now, Son_of_a_gun said: Supruga, na moju opasku da je pola tima bolesno i da se ne zna u kom sastavu ćemo igrati sutra, pita hoće li igrati Petruševski? Ovaj brak nije nikad bio na klimavijim nogama… 🙄 Znaci radilo je ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Monday at 05:31 PM Share Posted Monday at 05:31 PM 34 minutes ago, Son_of_a_gun said: Supruga, na moju opasku da je pola tima bolesno i da se ne zna u kom sastavu ćemo igrati sutra, pita hoće li igrati Petruševski? Ovaj brak nije nikad bio na klimavijim nogama… 🙄 Jel vi to idete zajedno na utakmice kod dissolviusovi pa ste se zabrinuli za ishod? : D 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Monday at 05:32 PM Share Posted Monday at 05:32 PM (edited) Quote Petruševski Ono kad izraz “vara me sa komšijom” dobije sasvim novo, i ništa manje loše značenje. 🥲 Edited Monday at 05:37 PM by Son_of_a_gun 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 06:11 PM Author Share Posted Monday at 06:11 PM 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Supruga, na moju opasku da je pola tima bolesno i da se ne zna u kom sastavu ćemo igrati sutra, pita hoće li igrati Petruševski? Ovaj brak nije nikad bio na klimavijim nogama… 🙄 Na temu ovoga, jedan moj bivši je umeo da kaže: pa šta ako je utakmica večeras, nije mi jasno zašto mi ne možemo da se vidimo. Jasno je zašto je šilbovan 😁 5 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman Posted Monday at 08:15 PM Share Posted Monday at 08:15 PM Pobeda sutra ce biti pravi mali podvig. S obzirom na okolnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted Monday at 08:18 PM Share Posted Monday at 08:18 PM 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Supruga, na moju opasku da je pola tima bolesno i da se ne zna u kom sastavu ćemo igrati sutra, pita hoće li igrati Petruševski? Ovaj brak nije nikad bio na klimavijim nogama… 🙄 Reci joj imaš još jedan Pokuševski. 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Monday at 08:32 PM Share Posted Monday at 08:32 PM (edited) Trazenje pozitivne stvari i kad realno nema nista pozitivno mi sustinski sutra imamo "prvu" petorku Carlik, Sterling, Bonga, Mike, Tajrik problem nastaje ko treba da udje kad ovi pocrkaju... Edited Monday at 08:32 PM by ScepanScekicSto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Monday at 08:52 PM Share Posted Monday at 08:52 PM Stra' me je za sutra...Jako vazna, a zbog iznenadnih okolnosti, ispade jedna od najtezih. Mozemo mi dosta toga u Areni, ali prvi preduslov je da imamo kvantitet na osnovu kojeg je tim i kreiran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Monday at 09:01 PM Share Posted Monday at 09:01 PM Jel svo petoro i definitivno ne igraju ili ima sanse da se tipa Vanja i Frenk pojave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Monday at 09:24 PM Share Posted Monday at 09:24 PM Nadajmo se da Zeljko lazno kuka i biva pesimista za njih 5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted Monday at 09:34 PM Share Posted Monday at 09:34 PM Asvel je nakon Pariza u uzletu, a mi posle Future pa delimično i Albe malo utanjili, pogotovo u odbrani. Rešenje- treba nam PAO odbrana + krvava kolena i svakako bez jurnjave sa francima, pogotovo što smo i kvantitativno tanki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts