Jump to content

Recommended Posts

1 minute ago, kojihit said:

Aha, onaj albino lik kaze a jos su slađe zore šečeru znači sleći će nam se do ujutru ova pobedica i prestace da nam krvare oci

Idem tebi i po zemlji vučem kosu - grobari kad mole Željka da kupi četvorku 😁

• Like 1
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Tajrik koliko je bio poenterski efikasan, toliko je bio i nonsalantan sa loptom u rukama, na momente i bezobrazan, sa onim tvrdoglavisanjem da bas on mora da pokaze trojici zutih da moze preko njih do zicera. Bilo je jos momenata. Da ne bude da je samo Dejvis pravio sranja.

Ja njemu ne mogu da zamerim nista. Odigrao je ponovo preko 30 minuta i jedini je nas visoki koji konstantno doprinosi. 

Znaci posle svake utakmice, komora, pa u zamrzivac i 5 minuta po tekmi u Abi, inace nema nista. 

Just now, DameTime said:

Idem tebi i po zemlji vučem kosu - grobari kad mole Željka da kupi četvorku 😁

Nemam vise reakcija za danas pa cu ovako 🤣🤣🤣, to je to

Šečeru, donećeš mi možda nesreću je stih za Dejvisa ko stvoren

• Ha-ha 2

Vanja kapitenski kad je trebalo. U gomili gluposti, nepravedno zaboravljen detalj.

P.S. na 88 84 sam se setio prognoze onog bolesnika Andjusa, i bilo mi je lakse. 

Edited by Aman
  • Like 3

Hladan da hladniji ne mogu biti, apsolutno sam da se Dejvisu da sut karta i isplate sve plate do kraja sezone. Daj Balsu, daj nikoga, boli me k... samo da ne gledam onu kuvanu spagetu koja bez skoka skace po mojim zivcima 

• Ha-ha 1

Ja Tajriku zamjeram samo što ne umije da uhvati loptu, neprestano mu klizi i ispada leptenejebo, da je Miško Ražnatović ne bi bio tako klizav. 

Možda bih mu zamjerao i post igru ali prvo bi morao da odigra nešto na postu za tako nešto…

• Ha-ha 1

Zeljko opet brljavio danas, neshvatljive odluke. Teska metafizika. Davies standardan sad vec, placem za Tankom bukvalno. Dwiz ima svoju upotrebnu vrednost i ona nije mala. Ali mora Zeljko mnogo pametnije. Da se zaboravi ovo, pa da se nagna Asvel kako bog zapoveda.

• Like 8

Nisam neki vernik, imam neku dozu sujeverja na kojoj se i sam sebi smejem kad pogledam sa distance. Ali ovakve utakmice sam gledao stotinu puta, nema ovo veze sa trenerom, kvalitetom igrača, formom, ove neke energije kad se poklope jednostavno nema pomoći, sve je išlo ka tome da izgubimo. Zato je ovo najveća pobeda. I na kraju sezone kad se budu sumirali utisci, biće nepravedno zaboravljena.

• Like 10

Lekovi su prestali da deluju na poluvremenu, pa sam drugo odgledao pod groznicom i temperaturom, bukvalno sam se tresao na tribini, da l više od virusa ili nervoze ne znam...

Elem, piši pobedu! Apsolutno ništa nije valjalo, grozna utakmica, neshvatljivo kratka rotacija (nisam video, da nije Frank polomio nos), neshvatljivo brainfartovi usled umora, ali ništa nije važno, rezultat se pamti.

Carlick bog otac, šef stanice i cele železnice. Biće zanimljivo s kim ćemo pred Futuru, dosta njih se žalilo na sitne stvari, Vanja, Tajrik, Frenk npr

Međutim, najvažnija stvar je da smo ukrali pobedu, prava partizanska. Pakuj kofere i odmah nazad iz ovog sivog i hladnog Berlina

• Like 9

Just now, DameTime said:

Puštam!

I onako sam pila neke koktele, udarilo me malo, tako da će biti još veselije 😅

Taman!

Mada kad dodjes do kraja ima da te otrezne neviđeni potezi i momenti in no time 😂

E da - tribina blago rečeno očaj, samo na momente dobra, doduše kad je trebalo. Tačno su se svi odvalili sinoć od alkohola i hemikalija, pojedini nisu mogli na nogama da stoje a ne da nešto pevaju

• Like 1

2 minutes ago, kojihit said:

Taman!

Mada kad dodjes do kraja ima da te otrezne neviđeni potezi i momenti in no time 😂

Brate Sestro, sedim u nekom baru gde služe koktele, konobari teška fenserica, svira muzika... Ja rifrešujem rezultat pred kraj i derem se ajde bre, jebem vam mater! 🤣

• Like 1

4 minutes ago, DameTime said:

Brate Sestro, sedim u nekom baru gde služe koktele, konobari teška fenserica, svira muzika... Ja rifrešujem rezultat pred kraj i derem se ajde bre, jebem vam mater! 🤣

A kako drugacije 🤣🤣🤣

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Tajrik koliko je bio poenterski efikasan, toliko je bio i nonsalantan sa loptom u rukama, na momente i bezobrazan, sa onim tvrdoglavisanjem da bas on mora da pokaze trojici zutih da moze preko njih do zicera. Bilo je jos momenata. Da ne bude da je samo Dejvis pravio sranja.

Tajrik je od početna sezone nonšalantan sa loptom. Svako njegovo uručenje je neko opuštenjo puštanje lopte na parket, koju bek treba samo da pokupi. Samo je pitanje kada će to krenuti da napadaju i da mu češće uzimaju loptu, ako se ne opameti. Najgore je što ne koristi tu telesinu da zagradi taj pas ili uručenje.

Ali ajde Tajrik, za njega znam da je impuslivan igrač, da ne razmišlja toliko brzo. Ali Dejvis? Ono insistiranje da se šutne preko trojice, dok spolja imamo najveći mogući višak... Naravno posle njegovog promašaja primamo trojku.

I da barem uče jedan od drugog.  Vidiš da Alba posle skoka napada loptu agresivno, da udvajaju, pa kazni to brzim pasom napolje. Ali ne, na smenu davljenje i gubljenje lopte.

_______

Suma sumarum, odgovorno tvrdim da nećemo uraditi ništa u EL, ako ne dovedemo nekog 4/5 igrača. 

Edited by realno *w
  • Like 4
  • Thanks 1

47 minutes ago, wrach said:

Hladan da hladniji ne mogu biti, apsolutno sam da se Dejvisu da sut karta i isplate sve plate do kraja sezone. Daj Balsu, daj nikoga, boli me k... samo da ne gledam onu kuvanu spagetu koja bez skoka skace po mojim zivcima 

A ko ce da isplati i sledecu sezonu?