Jump to content

Recommended Posts

Prvo da se solidarno načestitam majke BIA ispostavi sa nivoa 400, ekipi tri čoveka 20 žandara transparent, nadam se da će imati što duži život i što bolniju i sporiju smrt.

Drugo, osećam se kao da sam kopao. Teška pobeda, kakvu sam i očekivao, mogu da zamislim kako je igračima. Karlik klasa, Tajrik srce ekipe, a ostali pomažu koliko ko može. Sviđa mi se kako se cimaju, to je to, nema nekog ko je iznad ekipe, gleda se da se nametne ritam ali i da se iskoristi ono što utakmica pruža. Washington odlična odbrana, apsolutno niotkuda i neočekivano.

Treće, iako sam pre početka ove nedelje očekivao duplu pobedu, moram da spustim očekivanja i da kažem da ne vidim kako mi u ovakvom stanju možemo da dobijemo PAO. Tačno je i da su oni imali tešku utakmicu, tačno je da putuju, ali imaju više jako jako kvalitetnih igrača koji mogu da te ugase za 2 minuta tako da njima ti hendikepi lakše padaju. Mi smo stvarno trenutno na low energy, Carlick brat crko, Tajrik opet nešto načeo rame, nema Ifea, stvarno ne vidim kako, osim da publika ponovo da jak vetar u leđa i da baš prevaziđemo realne mogućnosti.

Edited by Dzep
  • Like 12

Inace, 3 random lika da pokupe iz publike, bolje bi sudjenje bilo. I za protivnika. Basket u kome je ono smajlijevo nameran faul, a ne kos faul, od onog mucenika sto se podmece na poster je woke basket. 

S druge strane oni francisko se nesto frlja dijagonalno u igraca koi bega od njega. Ovi indijanci umesto da ga pogledaju, sta ti decko radis.. . Oni mu daju 2 penala. 

I takvih gluposti skupe 10+ po poluvremenu svake tekme. 

• Like 2

Tekma sutra je ispit karaktera. Duplo kolo, posle iscrpljujuceg meca u utorak docekujemo sampiona i jednog od glavnih favorita ove godine, nakon sto smo startovali uzasno i poceli da se vadimo... Poraz moze da nam ujebe momentum, a pobeda osim pukog vadjenja iz deficita (za sta je sve manje vremena) bi se ukazala kao stravicna injekcija samopouzdanja. Ne vidim jos uvek dovoljno pomaka u igri, vec se pisalo o tome, ali je sustina da se mora dati jos malo vremena. E sad, zbog ovakvog pocetka njega je sve manje, pa je znacaj utakmice poput sutrasnje nemerljiv. Dakle bez pritiska, momci, ovo se mora dobiti. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4

Dejm, ovoe vasko popa tip pohvala. Evoluirao sam iz faze kad sam objasnjavao profesorki dae laza pjesnik, jer trebaloe napisati 32 strofe santa marie. A ne ovi vasko, sto naprci 5 stihova. I jos se ne rimuju. 

Poezija nie moj fah 🙂

A mora i dodatno povatam ko ovde de trci, sutira i zasto. Stvarno me podseca ovo na totalni fudbal kad se pojavio. Interesantno. 

A onaj momenat kad je litvanija otisla na 7, prelomila utakmicu i krenula u demontazu protivnika koi je dotle dao u principu sve stoe imo ponudi... I onda se desilo nesto and now for something completely different... Malo sam se zabezeknuo tu. Ne biva to.

Edited by mipivi
  • Like 1
  • Love 1

Just now, Marvin said:

Šta mislimo o utakmici u Milanu večeras? Tačnije, čiji nam poraz vise odgovara? 

Olimpija je u boljoj formi čini mi se, ali nekako ne verujem Mješini.

Mi ne igramo veceras u Milanu, a i niko nas nije prijavio posebnu negu u slucaju pobede veceras tako da mozemo samo da im, onako komsijski, pozelimo uspeh.

:classic_biggrin:

2 minutes ago, mipivi said:

Dejm, ovoe vasko popa tip pohvala. Evoluirao sam iz faze kad sam objasnjavao profesorki dae laza pjesnik, jer trebaloe napisati 32 strofe santa marie. A ne ovi vasko, sto naprci 5 stihova. I jos se ne rimuju. 

Poezija nie moj fah 🙂

A mora i dodatno povatam ko ovde de trci, sutira i zasto. Stvarno me podseca ovo na totalni fudbal kad se pojavio. Interesantno. 

Padaju mi neki stihovi  i rime, ali pada mi na pamet i mogucnost trajnog bana ako izrazim svoju umetnicku dusu ovde ili na nekimod visih spratova zato cu ostaviti pucanstvo uskraceno za ono Bukovskog u meni sto se, u malim kolicinama. naziva mizoginijom.

:classic_biggrin:

• Like 1

2 hours ago, Barkley#34 said:

S druge strane, na kraju se izjednačismo u % šuta za tri

Naš šut za tri u EL je očajan, ako se uzme u obzir kvalitet pozicija. Lopta nam odlično ide, imamo solidan balans između unutrašnje i spoljašnje igre, sa obzirom da nemamo četvorku. Takođe, za razliku od prošle godine, jako puno probijanja odbrane ulazima, čak i onima koji ne rezultiraju koševima ili direktnim asistencijama, nego jednostavno i postepeno pravljenje viška.

Edited by realno *w
  • Like 4

2 hours ago, Barkley#34 said:

Gledam malo brojčice. Opet užasna razlika u of reb (9-16), logično i 6-23 u poenima iz drugog napada (i iz trećeg, četvrtog... povremeno). Tajrik šest promašenih penala. 

Imali ste i period gde je najvisi igrac na terenu bio Bonga. Ne znam koliko je to ukupno trajali ali tad su vam pokupili bas neke ofanzivne.  

1 minute ago, Kooineeperk said:

Imali ste i period gde je najvisi igrac na terenu bio Bonga. Ne znam koliko je to ukupno trajali ali tad su vam pokupili bas neke ofanzivne.  

To je bilo kad se povredio Dejvis, pa je Žoc uveo Vanju umesto njega da šutira bacanja. To je bilo možda 2 poseda.

30 minutes ago, Marvin said:

Šta mislimo o utakmici u Milanu večeras? Tačnije, čiji nam poraz vise odgovara? 

Olimpija je u boljoj formi čini mi se, ali nekako ne verujem Mješini.

Bice seksa.

Na utakmici. A za kasnije, ce vidimo...

Sa Armanijem imate -7 i utakmicu na strani.

Sa Zvezdom imate +12 i utakmicu kod kuce. 

Tako gledano, vise vam se isplati da mi (Zvezda) dobijemo, odnosno da Armani ne ostvaruje pobede da ne bi dosao u egal sa vama. Ali ko zna kako ce to biti na kraju. Obe ekipe su ispred vas i najbolje bi vam bilo ako moze niko da ne pobedi 😄 

• Like 1

Tajrik ozbiljno daje sve što ima na terenu. Luda glava, ali igra za ekipu. Odlično brani bekove nakon preuzimanja, odlične lateralne kretnje za njegov size. Ima osećaj i za blokadu i iz prvog a i iz drugog plana. Par utakmica u nizu već ima ukradenu/e koja menja momentum u našu korist, kad ne možemo da kupimo koš iz pozicionog napada. 

Pun je energije, i to prenosi na ekipu. Možda nije kvalitetom Matijas, ali na dobrom je putu da se isprofiliše u ozbiljnu evroligašku peticu. 

4 minutes ago, realno *w said:

To je bilo kad se povredio Dejvis, pa je Žoc uveo Vanju umesto njega da šutira bacanja. To je bilo možda 2 poseda.

Eto nama Bonge ponovo na 4.. Šteta. 

• Like 2

6 minutes ago, realno *w said:

Bilo je oko minut i po, sad sam proverio. Imao sam osecaj da je trajalo duze. (recenica koju mozete reci posle seksa, ali nije pohvalno). 

Inace Bonga od svojih 20 i po minuta, 14 i po je odigrao kao cetvorka i minut i po kao "centar". 

• Ha-ha 3

I ne mogu da ne pohvalim Nilikinu, kakva vojnička partija. Šutevi, prodori, asistencije, ukradene, vrhunska odbrana.

Oni su juče bukvalno bežali od njega. U ogromnoj većini situacija, igrač kojeg on čuva, čim ga vidi, ili predaje loptu dalje, ili traži blok. Kad ostane sa četvorkom, agresivan, postavlja se ispred, zna da proceni kada treba mali faul potrošiti (ona situacija sa Ulanovasom npr).

I ono što sam pričao za njega na početku sezone, da mora da bude agresivniji u prodoru, da napada koš, ozbiljno je to telo za beka u EL...

• Like 19
  • Thanks 1

A sve je pocelo kad je zeljko poslusao 🙂 chichu i razvezao sudanca. Mada bi ovaj mogo i pogodi neki onaj mid range. Mnogo ih masi cistih. Ostalo, sve 5.

Drugi jones je ono stoe ovima bolomboj. I jos malo vise znacajan za igru ekipe 

Tako je. Kljucna razlika u odnosu na prosli tim. Tece lopta lepo, prosecan sut ove sezone je neuporedivo kvalitetniji, ali se ne ubacuje dovoljno. Dobili smo mnogo na opcijama i spejsingu, i to kao sto kazes uprkos ignorisanju rupcage unutra. Jos jedno polje potencijalno velikog doprinosa Dwiza (za koga i dalje mislim da je kljucan za neki nas pucanj na bilo sta vise od 14. mesta) - floater, runner i napad na sam obruc su sve legit opcije za njega i napad sa njim moze izgledati daleko bolje u celini. Jos je dosta posla pred Zeljkom.

• Like 2

1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Tako je. Kljucna razlika u odnosu na prosli tim. Tece lopta lepo, prosecan sut ove sezone je neuporedivo kvalitetniji, ali se ne ubacuje dovoljno. Dobili smo mnogo na opcijama i spejsingu, i to kao sto kazes uprkos ignorisanju rupcage unutra. Jos jedno polje potencijalno velikog doprinosa Dwiza (za koga i dalje mislim da je kljucan za neki nas pucanj na bilo sta vise od 14. mesta) - floater, runner i napad na sam obruc su sve legit opcije za njega i napad sa njim moze izgledati daleko bolje u celini. Jos je dosta posla pred Zeljkom.

Ne mogu da prežalim što mu nije ušla ona trojka na 40 sekundi do kraja, zaslužio je da zatvori utakmicu na taj način.

Sve znamo oko njegovog napadačkog potencijala, verujem da će krenuti i ta trojka, ali juče i dosta dobra odbrana. Čak na kraju doživeo da bude leteća izmena koja igra samo odbranu, mislim da to nije sanjao ni u najluđim snovima 😄

Za četvorku ne znam šta da kažem. Majk baš retko pokazuje znake napretka, ponadali smo se protiv komšija, posle toga opet slabo.

• Like 4

16 minutes ago, mipivi said:

Drugi jones je ono stoe ovima bolomboj. I jos malo vise znacajan za igru ekipe 

Zbog toga je pitanje koliko mu je čorbe ostalo u rezervoaru jer je dugo i pošteno peglao juče a ne dolazi sutra hor bečkih dečaka.

Sto se Mikea tice, ne znam, za mene je Bonga 5x logicnija cetvorka. Na stranu legitimne zamerke njegovom koriscenju van sf pozicije zbog ponistavanja nekih prednosti. Isiaha je neki Desmond Mason, cak nose i isti broj. Pitanje je je li dorastao EL kosarci generalno, ali narocito mi je tesko da ga zamislim kao legit unutrasnjeg igraca u kosarci ovog nivoa.