Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 56 minutes ago, jedibojan said: Po guzici Sutra, nešto iza 23h očekujem da me quote-uješ sa; kako si znao, šta će biti protiv Panate? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 2 hours ago Author Share Posted 2 hours ago 1 hour ago, Papanikolesku said: Nemojte me pitati kako sam znao. To je bar lako, kladio si se s Trinki Vinkijem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Stra' me za sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Slatkoriječivi hvali, mazi, ljubi... znači biće krvi, biće jebeno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 24 minutes ago, MC Thunder 2 said: Stra' me za sutra Naravno, neuporedivo važnija tekma od one u četvrtak. Ekipa koja je do pre par kola bila u samom vrhu lige, a mi na dnu, a eto sada bismo imali priliku da pridjemo na "samo" dve pobede. Ogroman nam je zaostatak, ali ok, da idemo korak po korak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Pogledah Trinkija. Čovjek ima konferenciju u Litvaniji i priča 80 posto vremena o nama sada,nekad, Željku i slično. Čak je i novinare obuzeo i oni pitanja u istom tonu postavljaju. Dakle nije nama slatkorečiv o nama, nego njima o nama. Čovjek nas voli i promoviše za sve pare tj džabe. Hvala mu što je došao i dao nam nadu onomad. Neka mu se vrati nekad a i neka se vrati nekad. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 59 minutes ago Author Share Posted 59 minutes ago 47 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Slatkoriječivi hvali, mazi, ljubi... znači biće krvi, biće jebeno. Nije nego, logično da će biti motivisan da pobedi GOAT-a... Zbog toga Željko mora da mu pokaže da je još uvek najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 8 minutes ago Share Posted 8 minutes ago Bice zanimljivo ko ce upasti u 12 za sutrasnji mec. Protiv Oly-ja se Zoc odlucio za Mitra umesto Wash-a, protiv Splita su obojica odigrali odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 6 minutes ago Share Posted 6 minutes ago 1 hour ago, odupri se ludilu said: Neka mu se vrati nekad Ako pod "nekad" ne mislis na sutra, moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts