Jump to content

Recommended Posts

Mi smo u ozbiljnom falusu i jedna pobeda, makar bila i protiv KKCZ pa izazivala dodatno zadovoljstvo kod vecine, to nece promeniti. Vracam se ponovo na nesto sto se zanemaruje na ovih nekoliko strana - igraci poput Pokua, Nakica i Balse su do sada isporucili jedno 50x vise od ocekivanog. To su imena koja su realno vidjena na samom kraju klupe i borderline neupotrebljivi u EL utakmicama ove sezone. Nekolicina drugih takodje odigrala sveukupno iznad svog renomea i 'trzisne vrednosti'. Uz sve to, mi smo zakucani za dno EL, uz ovako povoljan raspored na pocetku. 

Ovde se prica o doselekciji i nekakvom ad hoc menjanju igraca usred sezone. Ja to vidim sasvim drugacije - mi nismo ni zavrsili selekciju, odnosno odbili smo da zaokruzimo ekipu. DJ Wilson je bio kao zavrsen i onda se odustalo, a nikada se vise nije ni pomenulo drugo ime na toj poziciji, te se ostalo samo na Pokumonu. Nas postojeci frontcourt nije sposoban da zavrsi posao koji nam treba i to nazalost nista sto bilo ko od nas ovde napise nece promeniti. Moze Zeljko da nastavi da glumi gangstera, ali to ce jedino da rezultuje time da se popase masno spolovilo. 

Jos jedna stvar mi nije jasna, a to je fascinacija nase publike tom mitskom 'jednom tekmom koja okrece sezonu'. Svake godine se trazi taj carobni trenutak od koga magicno stvari krecu sjajno. Kumovali su tome svakako i uprava i Zeljko, posto svake jebene sezone radimo isto, krecemo katastrofalno pa se posle vadimo. Slovima i brojem, JEDNOM nam je to poslo za rukom. Narocito sada, kada je kompletan tim nov, sta je jos jedan igrac... Doveli smo Dwiza pa smo terribly vexed sto nije Steve Nash - trebao nam je pa smo ga doveli, ali nam ocigledno ipak ne treba jer mu ne damo ni minute da pokaze da nam ne treba. Ali nam je kazem bio potreban, jer ga inace naravno ne bismo doveli. Ne, nije nam trebao jos jedan visoki, jer da jeste, ne bismo doveli Washingtona da uzme roster spot. Sad se ponasamo kao da nam ni on ne treba, sto znaci da mi imamo zapravo suficit igraca. 

• Like 3

Ako se ne varam od DJ Wilson-a se odustalo zbog neke povrede. Vidim da je potpisao za neke kineze gde je lider i gde igra 35+ minuta. Brojke tamo nista ne znace. U svakom slucaju nije da se nisu trazile opcije na poziciji 4, ali ocigledno je slaba ponuda. I valjda je bolje ne dovesti nekog tek onako, da samo popunjava broj. Trazila se prva opcija nije se naslo i tera se dalje.