MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) Zeljka pukao kompleks da dobija Zvezdu i uzme ABA...ali mu je ok da gubi uzastopna EL domacinstva....ima smisla sta kolega fedor prica...mozda nekome. P.s. cujem da gospodja RSK nije bila prisutna i/ili nije imala nikakva pitanja na kzs, sto valjda napokon svima objasnjava ko je ona i zasto je generalno tu. Edited 6 hours ago by MC Thunder 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 38 minutes ago, jedibojan said: Ovo je samo jedna pobeda. Za momentum i psihu nije mala stvar sto je nad komsijama na njihovom parketu, ali nastavi da treniras. Upravo. Teniskim rečnikom, mora da se potvrdi brejk. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 7 hours ago, bergkamp bcd said: Zato sto ekipa koja ima 5 vrhunskih ultrakvalitetnih igraca i koja je zadrzala jedno 5-6 nosioca iz prosle sezone ne moze da se poredi sa ekipom koja od igraca sa EL iskustvom ima samo Lundberga, T. Jonesa i Daviesa i ima 12 novih igraca u odnosu na proslu sezonu. Ovo o cemu ti pricas bi bilo kao da ja kazem da verujem da ce KK Buducnost da igra finale ABA lige ili KK Cedevita Olimpija cetvrtfinale EC "they did it before, they can do it again!". Realnost je ono o cemu sam pisao malo iznad i to vazi i za Virtus i za ASVEL i za Maccabi i za Baskoniju i za sve ostale klubove ispod crte. Svaki tim ima 7-8 laksih meceva kod kuce koje mora da dobije (KKP je vec izgubio od Virtusa), 9-10 tezih meceva kod kuce + 7-8 laksih gostovanja od kojih mora pola da se dobije (dakle, 9/18 ili tako nesto), a najteza gostovanja su samo bonus. KKP je vec izgubio od Monaca, Virtusa, Armanija i Barce kod kuce + Baskonije i Paris Basketa u gostima. Dakle, to je trenutno 1:1 iz najlaksih meceva kod kuce, 0:3 od tezih meceva kod kuce (ostalo jos 6), 0:2 na laksim gostovanjima (ostalo ih jos 6) i 1:2 iz najtezih meceva na gostovanjima najjacim protivnicima (ostalo jos 6 takvih gostovanja). Ako uzmemo 6 pobeda kod kuce protiv laksih protivnika i 6 poraza u gostima protiv tezih protivnika, dolazimo do skora 9:14, sto bi znacilo minimum 8/11 iz ostalih meceva. A u te meceve spadaju i mecevi kod kuce protiv Reala i dva grcka velikana, kao i gostovanje u Kaunasu (na primer). Dramovi. Imas 100 drama na 7 dana. 400 drama ima kamen, deli se na 4 litre, litra sacinjava 7 dana i svaki uziva, ima 24 dana, 10 drama poseduje. 1 drama ti ima 24 sata… 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Postevroligaski petaktm Edited 5 hours ago by Kronostime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Olimpijakos je,kao i mi, u under conctruction fazi, i ako će ikada u ovoj sezoni postojati šansa da se pošteno porokamo, to je sada. Na kvalitet teško, na neko odbrambeno ludilo čini mi se moguće. Naša switch odbrana lakše podnosi milutinolike od lesorolikih centara, lakše se preuzme,lakše se napravi dobar faul. Znam, postajem kornetolik.Jbg... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Cestitke na pobedi, apsolutno zasluzeno 🙂 Ali morate dobiti Oli da bi ovo imalo pravu tezinu. Mi smo bili bas losi i to je sigurno i do vas. Sta ce biti na kraju, u ovom trenutku niko ne moze ni da zamisli, ali ste uhvatili neki voz. Iskrene cestitke jos jednom 🙂 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Čestitke komšije, i ćorava koka zrno ubode. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Ja sam samo srećna što me nećete proterati (još uvek) jer sam ta koja je otvorila temu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Ja sam samo srećna što me nećete proterati (još uvek) jer sam ta koja je otvorila temu Oh well, što bi rekli tamo kod tebe... 10 minutes ago, Урош19 said: ...i ćorava koka zrno ubode. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago 2 minutes ago, fancy said: Oh well, što bi rekli tamo kod tebe... Poznato je da gde ja otvorim topik, početak nije sjajan, ali kraj bude odličan Pa da se nadamo tome i ovde. Spoiler Budu 14. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Poznato je da gde ja otvorim topik, početak nije sjajan, ali kraj bude odličan Pa da se nadamo srećnoj završnici i ovde: 1 minute ago, DameTime said: Hide contents Budu 1.-4. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Ja sam samo srećna što me nećete proterati (još uvek) jer sam ta koja je otvorila temu Pomirili smo se sa gubljenjem neizvesnih zavrsnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago On 11/21/2024 at 10:31 AM, odupri se ludilu said: Baš smo našli na Zvezdi kod njih da se vadimo. Imaju puno igrača sa iskustvom derbija i to će biti teško premostiti. Izgledaju bolje od nas. Igraju kući. Dobijamo! Gospodine, iskreno se izvinjavam! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago 12 hours ago, ScepanScekicSto said: @DameTime hvala na pitanju. Nisam... sto bi se reklo, osetio sam se viskom, jer nema sta mi nije receno...bolje da smanjim pisanija... jer ovde se najlakse lupaju etikete, ljudi se nazivaju cuvarima vatre, upucuju na druge topice... Idemo dalje... Sad si našao da se povučeš, kad treba da štancamo Željko GOAT 😄 Šalu na stranu, ja prva ovde stalno podsećam da je Želimir Partizanu više od trenera, ali grobari na ovom topiku su više nego korektni. Mislim imao si prilike da se u to uveriš:) Gledaj malo na neke njihove upise kao na Željkove odgovore Radi... 😛 4 minutes ago, Kronostime said: Pomirili smo se sa gubljenjem neizvesnih zavrsnica. Imao je, čini mi se @Kosjan Willavić foru za Karija - neki tamo Kosjan reko da gubim neizvesne završnice, pa sam rešio da sve dobijam 20+ 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Dobili, radujemo se, igra pocinje da lici na nesto, nema nikoga ko najavljuje titulu, F4, pley off, ma ni play in. Ali to ne sprecava strucne statisticare da nam objasne kako je ovo nebitno i kako mozemo vec da odustanemo od sezone. E pa zato oni drve brojeve po vox92 a Zeljko je najtrofejniji, najpostovaniji i jedan od najboljih trenera u Evropi. A Rada je Rada. Hvala Rado. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Da je zovem da nam se prikljuci ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Kronostime said: Da je zovem da nam se prikljuci ovde? Jel ona bila na pokojnom forumu pod nikom ima jedan tim? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 5 minutes ago, odupri se ludilu said: Jel ona bila na pokojnom forumu pod nikom ima jedan tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ona, Vazdusno JajceTM i jos neki su se onomad preselili na avangardu. Posle je i tamo puklo pa se podelili, bio i neki vip forum, ali ko bi to upratio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, Kronostime said: Postevroligaski petaktm Eto sad znaš kako je meni bilo zadnjih osam puta 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 4 hours ago, ScepanScekicSto said: prosto ne mogu ali i ne zelim da verujem da je zeljko rekao nekad i negde, pa makar i u sebi, ko jebe EL bitno mi ie da dobijem komsije i uzmem ABA... ako je tako, za mene licno, nevezano od rezultata i trofeja ozbiljno razocarenje u njega. da je okupio drugaciji tip igraca pre svega karakterno a i fizicki bez sumnje, posle prosle sezone svako bi to uradio. idemo dalje kao sto rekoh, bice ups and downs, sigurno neki porazi su dosli neplanirani, ali @bergkamp bcd pusti nas bar malo da se zavaravamo jer "realnost nije briga na koju se obaziremo" Naravno da nije ustao i rekao tim recima. Niti je iko ikada pomislio ko jebe EL. Medjutim vrlo je lako primetiti da je covek sklapao takve ekipe vec tri sezone, ekipe koje imaju jasnu sliku i nacin igre, onaj koji treba da imaju kako bi osvojili prvo EC, pa EL. Ekipe koje se nikako ne snalaze u aba uslovima kosarke, jer igraju totalno drugaciju kosarku. Ekipe ciji (skoro) svaki pojedinac ima jedan cilj, a to je osvajanje EL i ne pristupaju utakmicama u abi sa istim zarom. Onda se naprasno desio zaokret, covek je trazio nov pocetak, "praznu tablu", pa slozio tim koji rilja, koji davi protivnika, 15 vojnika koji retko iskacu iz uloge, pristupaju isto svakoj utakmici. Zbunjeni u napadu kada treba da igraju leprsavo, kada treba da lete, ali vise nego sposobni da igraju utakmice kao ona sinoc, utakmice koje idu sporo, gde nervoza dominira, gde se igra vise fizikom i cvrstinom nego taletnom i "gejmom". U takvim uslovima, cak i pri sutu za tri od jedva preko 20 posto, gde su vecinom promasene otvorene trojke Partizan je toliko lagano i sigurno dobio, da nije postojala sumnja ni u jednom trenutku drugog poluvremena i gde se protivnik za nista nije pitao. E sad da li je takav kolektiv ikada osvojio EL, ja se ne secam. Da li je sa takvim nacinom igre i fiziologijom ekipe moguce dobiti recimo real u cetvrtini finala u Madridu. Nemoguce je rekao bih, mozes samo da izgubis dva puta po 15 razlike. Medjutim da li je takav kolektiv ikada osvojio ABU, apsolutno svaki put osim pre dve godine. Da li je takav nacin igre i fiziologija ekipe idealna za osvajanje prvog mesta u regularnom delu abe i na koncu osvajanje iste te abe, apsolutno jeste. Ne kazem da sigurno hoce, ali su definitivno u prednosti. Zbog svega toga Zvezda ima ekipu koja poseduje veci potencijal sto se tice plasmana u EL, ali Partizan ima prednost u u Abi i medjusobnim utakmicama, suprotno svemu onome sto smo gledali prethodne dve (tri) sezone. Na osnovu svega toga ne moze niko da me ubedi da Zeljko to nije uradio namerno, verovatno "pritisnut" ocekivanjima i razocarenjima navijaca zbog gubitka pre svega derbija i jadranske lige, jer smo mi u EL vec dve sezone daleko iznad vecitog rivala i tu nije moglo mnogo toga da mu se zameri. Svi smo mi od krvi i mesa, najlepsi trenutak u povratnickoj karijeri Zoca je ono osvajanje Aba lige, najveca radost navijaca je pobeda u toj petoj utakmici, najvece kritike nakon gubitka iste, a najvece ponizavanje nakon gubitka svakog derbija. Pretpostavljam da je zbog svega toga osvajanje Abe poredstavljalo prioritetan motiv prilikom slaganja tima, ali daleko od toga da se time odustalo od EL, samo je izabran realniji primarni cilj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 minute ago, JPM said: Eto sad znaš kako je meni bilo zadnjih osam puta 🙂 Cim sam video Dedu, Kobru i Koprivu kod Karija na prozivci - znao sam ishod. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Kronostime said: Cim sam video Dedu, Kobru i Koprivu kod Karija na prozivci - znao sam ishod. Možda nisi ni svestan koliko si u pravu. Čestitke bratac, well deserved! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts