Marvin Posted Sunday at 04:03 PM Share Posted Sunday at 04:03 PM Upravo to, znači daj Željku najbolje igrače i on će napraviti vrh igru. Ajd sad malo druže pravi pitu i od blata ako si tako dobar. Jer evo vidimo da može Trinki, može Herbert, može čak i početnik Spliter. Ali to sve na stranu, biće ova ekipa daleko bolja. Samo što nisam siguran da imam živaca za još jednu sezonu koja služi da uigrava ekipu za sledeću sezonu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted Sunday at 04:12 PM Share Posted Sunday at 04:12 PM 1 hour ago, Barkley#34 said: I prošle godine smo imali periode utakmica u kojima smo izgledali ozbiljno ali to nije bilo održivo ni na nivou celog meča a kamoli takmičenja. Ograničeni kvalitet je sigurno jedan od razloga jer je održanje nivoa igre na manje-više konstantnom nivou jedna od dimenzija kvaliteta. Međutim, nijedan igrač nije savršen tako da je posao trenera da ih ukombinuje na optimalan način (topla voda). Ako prošle sezone niste imali kvalitetne igrače onda jbg..Za ovu se slažem da vam nedostaje kvaliteta.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 04:20 PM Share Posted Sunday at 04:20 PM 13 minutes ago, Marvin said: Upravo to, znači daj Željku najbolje igrače i on će napraviti vrh igru. Ajd sad malo druže pravi pitu i od blata ako si tako dobar. Jer evo vidimo da može Trinki, može Herbert, može čak i početnik Spliter. Ali to sve na stranu, biće ova ekipa daleko bolja. Samo što nisam siguran da imam živaca za još jednu sezonu koja služi da uigrava ekipu za sledeću sezonu... Jooj ovo je pogresno na toliko nacina Barcokas, Laso, Ataman, Saras, Mesina, svi treneri Barse, svi su imali vrh igrace i jesu blizu Zeljku? nije to bas tako kao sto se prodaje mantra, lako ku je, 9 titula prvaka evropee sa 5 razlicitih timova je lako jer je uvek imao najskuplje igrace 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 05:19 PM Share Posted Sunday at 05:19 PM 48 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jooj ovo je pogresno na toliko nacina Barcokas, Laso, Ataman, Saras, Mesina, svi treneri Barse, svi su imali vrh igrace i jesu blizu Zeljku? nije to bas tako kao sto se prodaje mantra, lako ku je, 9 titula prvaka evropee sa 5 razlicitih timova je lako jer je uvek imao najskuplje igrace Šta je konkretno pogrešno rekao? Jel osporio bilo čime Željkove titule, gde je to napisao da je lako uzeti jednu, a ne devet? Dokazano je najveći trener u Evropi, kao što je i dokazano najbolji kada raspolaže suvim kvalitetom. Kada nema adekvatan materijal da isprati njegove zamisli, šlajfuje i nema sposobnost prilagođavanja datoj situaciji. Ili će biti po njegovom, kako on misli da treba, ili neće biti nikako. Nas je sad zapalo da ne može da se sastavi. Ataaman je dobio odrešene ruke i neograničen budžet od Janakopulosa, ceo tim zamenjen kao i naš što je, i bum, prve sezone EL titula. Pešaka. Činjenica je da bi se u ovoj situaciji bolje snašli i Trinkijeri i Ćavi Paskval recimo, sa ovakvom ekipom i situacijom u kojoj smo, što i dalje ne znači da su bolji treneri od Želimira. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted Sunday at 05:20 PM Share Posted Sunday at 05:20 PM Naravno da najbolji trener Evrope ikada treba da ima najbolje dostupne igrace. Ali uopste nije lako uklopiti sujetu svih tih igraca i zato mislim da je u svom prajmu Zeljko bio najbolji. I Murinjo cini mi se da ima 5 LS sa 5 razlicitih timova. Sada, ipak mislim da Zeljko to vise nije. U poslednjih 10 godina "samo" 1 EL titula. Ataman ima 3, a ko bi rekao pre 5 godina da ce biti tako. Mene licno bas zanima koji ce trener osvojiti ove godine jurolig. Na pitanje da li treba menjati Zeljka, svakako ne u toku ove sezone. Ali da on nesto treba da promeni kod sebe, to sigurno. A sta, ja kao kosarkaski laik blage veze nemam. U cetvrtak bi morao da ima neku jaku reakciju. Zvezda je favorit apsolutni, a on mora da pokaze zasto je, ili jeste bio najbolji kk trener ikada. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted Sunday at 05:56 PM Share Posted Sunday at 05:56 PM Balša se nameće Pešiću 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Sunday at 05:57 PM Share Posted Sunday at 05:57 PM 26p 12sk 43 index. Pohvale i za Bosnjaka i reakciju posle klupiranja. Wash i Mike miljama daleko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 06:25 PM Share Posted Sunday at 06:25 PM (edited) 1 hour ago, Papanikolesku said: Šta je konkretno pogrešno rekao? Jel osporio bilo čime Željkove titule, gde je to napisao da je lako uzeti jednu, a ne devet? Dokazano je najveći trener u Evropi, kao što je i dokazano najbolji kada raspolaže suvim kvalitetom. Kada nema adekvatan materijal da isprati njegove zamisli, šlajfuje i nema sposobnost prilagođavanja datoj situaciji. Ili će biti po njegovom, kako on misli da treba, ili neće biti nikako. Nas je sad zapalo da ne može da se sastavi. Ataaman je dobio odrešene ruke i neograničen budžet od Janakopulosa, ceo tim zamenjen kao i naš što je, i bum, prve sezone EL titula. Pešaka. Činjenica je da bi se u ovoj situaciji bolje snašli i Trinkijeri i Ćavi Paskval recimo, sa ovakvom ekipom i situacijom u kojoj smo, što i dalje ne znači da su bolji treneri od Želimira. ja pricam spanski "ajde druze pravi pitu od govana ako si tako dobar" znaci sta? Sport se igra zbog trofeja, zadnjih x godina x klubova ima ogromne budzete a on je pet slovima, 5 brojem od svih tih klubova vodio i osvojio je to sto je osvojio. tacka, pocetak i kraj. Premisu da bi Paskval ili Trinki bolje vodili ekipu necemo saznati na srecu (nekima na zalost) jer im KKP na 7 mestu ABA i igranje Evrokupa nije bio dovoljan izazov... Edited Sunday at 06:26 PM by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 06:43 PM Share Posted Sunday at 06:43 PM Ja bih zamolio navijače Željka Obradovića da otvore posebnu temu i tamo nastave da ga brane od nas, navijača Partizana, koji, između ostalog, tog Željka pratimo i volimo još dok je nosio dres ovog kluba ili dok je sedeo na klupi sa Profom. Ovo više nema smisla. 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 07:04 PM Share Posted Sunday at 07:04 PM Ne pričaš španski, ali uglavnom pišeš besmislice. Olabavi malo sa tim idolopoklonstvom, umaraš. Ne navijaš za Obradovića nego za Partizan. Prestani da braniš Željka od partizanovaca, pogotovo na ovom forumu. Frensis ti je već jednom objasnio da to ne radiš. Ovde ima ljudi koji, evo vidim iznad, piše Barkli, prate i vole Želimira još iz vremena dok je bio igrač Partizana pre 35 i kusur godina. Da ne budem baš nekorektan, kapiram da si okej tip, imaš i šta da kažeš na košarkaške teme, doprinosiš. Samo nemoj više čuvati vatru ovde, to je poželjno na partizan.net, avangardi ili pbg stranici. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Sunday at 07:11 PM Share Posted Sunday at 07:11 PM 43 minutes ago, ScepanScekicSto said: "ajde druze pravi pitu od govana ako si tako dobar" znaci sta? Željko se dokazao sa jakim budžetima u jakim klubovima. To mu niko živ ne spori. Ali evo već cirka 30 godina nije napravio rezultat u nekom (finansijski) slabijem klubu kao što je KKP. Dakle jedan od kvaliteta vrhunskih stručnjaka je i prilagodljivost na različite okolnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted Sunday at 07:34 PM Share Posted Sunday at 07:34 PM Dujan i Majk nemaju šta da traže na EL nivou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted Sunday at 07:41 PM Share Posted Sunday at 07:41 PM (edited) 10 minutes ago, Aman 2 said: Dujan i Majk nemaju šta da traže na EL nivou. Takav utisak sam i ja stekao. Ali sam siguran da ce ih cekati do kraja decembra bar. Obojica su propustila dobar deo uigravanja, i vredi ih sacekati. Sa druge strane, Poku je iskoristio odsustvo dobrog igraca na poziciji 4 i bar po mom misljenju odigrao iznad ocekivanja, pa verovatno se tu nece zuriti sa nekom doselekcijom. Isto tako treba napomenuti da od Lakica ne treba ocekivati neku pomoc u utakmicama kupa ili KLS-a, ako do njih uopste i dodje, uprkos bolno skracenoj rotaciji usled nedostatka igraca sa srpskim pasosima. Edited Sunday at 07:46 PM by TripleJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:21 PM Share Posted Sunday at 08:21 PM Problem je sto ova pita i nije bas od blata/govana, po mom skromnom. Stojim iza toga da igrački imamo veceg kvaliteta od makar 6-7 timova u EL, a sa jos nekima smo u ravni. Problem je sto se Zeks ne snalazi i sa legit prosecno-hranljivim nutrijentima. Nazalost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:48 PM Share Posted Sunday at 08:48 PM Da konkretizujem: Mislim da smo igracki bolji od Albe, Bajerna, Asvela, Pariza, Virtusa, Makabija. U ravni sa Efesom, Baskonijom, Zalgirisom, dok su Zvezda, Fener i kompletan Armani umereno ispred. Ponavljam, cisto individualno gledano, ne u pogledu forme, nacina igre i dosadasnjih rezultata. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 08:57 PM Author Share Posted Sunday at 08:57 PM 3 hours ago, Papanikolesku said: Ataaman je dobio odrešene ruke i neograničen budžet od Janakopulosa, ceo tim zamenjen kao i naš što je, i bum, prve sezone EL titula. Pešaka. Zamenjen je ceo PAO tim ali ne kao vaš, jer su ipak dovedeni igrači ranga Sloukasa, Nunna, Lessorta itd. KKP svakako nema neograničen budžet. Da se razumemo, Atamana baš poštujem kao trenera, mislim da je on novi Željko Obradović. U smislu da će svuda dobijati odrešene ruke i ogromne budžete jer je očigledno da donosi rezultate. Što se tiče toga da Želimir (ne) može da radi sa rosterima srednjeg ili kvaliteta blago iznad proseka, ima do toga što on forsira napad za čiju egzekuciju su prosto potrebni kvalitetniji igrači. Prethodnih sezona je to imalo smisla jer je u timu imao Puntera, Jamesa, Ledaya, Aleksu ili Exuma, Lessorta itd. Sada je više nego očigledno da ovi igrači ne mogu da igraju takav napad i da će morati da prilagodi setove; i te kako može da radi sa ovim rosterom, samo mora da spusti neka očekivanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Sunday at 08:57 PM Share Posted Sunday at 08:57 PM Meni Washington izgleda identično kao Javonte Smart kod nas prošle sezone, jednom rečju ima tu nekog kvaliteta i može individualno po nešto da ubaci i odigra 1 na 5 ali generalno kao da je pao s marsa, nula neke kohezije sa saigračima. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandar2806 Posted Sunday at 09:14 PM Share Posted Sunday at 09:14 PM 2 hours ago, Marvin said: Željko se dokazao sa jakim budžetima u jakim klubovima. To mu niko živ ne spori. Ali evo već cirka 30 godina nije napravio rezultat u nekom (finansijski) slabijem klubu kao što je KKP. Dakle jedan od kvaliteta vrhunskih stručnjaka je i prilagodljivost na različite okolnosti. Znaci Zelkjo po tim kriterijumima nije vrhunski trener Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 09:47 PM Share Posted Sunday at 09:47 PM 26 minutes ago, DameTime said: Zamenjen je ceo PAO tim ali ne kao vaš, jer su ipak dovedeni igrači ranga Sloukasa, Nunna, Lessorta itd. KKP svakako nema neograničen budžet. Jasno, napisao sam to za PAO, Atamana i Janakopulosa. Odrešene ruke, neograničen budžet, uzeo šta mu treba -> suvi kvalitet, pljas! Evroliga nakon prve sezone. Nekad ni to nije dovoljno, zapravo jako često to nije dovoljno, ali ima trenera koji znaju sa takvim rosterima. Želimir, Duda, Ataman, Laso. 35 minutes ago, DameTime said: Da se razumemo, Atamana baš poštujem kao trenera, mislim da je on novi Željko Obradović. U smislu da će svuda dobijati odrešene ruke i ogromne budžete jer je očigledno da donosi rezultate. Što se tiče toga da Želimir (ne) može da radi sa rosterima srednjeg ili kvaliteta blago iznad proseka, ima do toga što on forsira napad za čiju egzekuciju su prosto potrebni kvalitetniji igrači. Prethodnih sezona je to imalo smisla jer je u timu imao Puntera, Jamesa, Ledaya, Aleksu ili Exuma, Lessorta itd. Sada je više nego očigledno da ovi igrači ne mogu da igraju takav napad i da će morati da prilagodi setove; i te kako može da radi sa ovim rosterom, samo mora da spusti neka očekivanja. Nemam šta da dodam, +1. Naravno da može da radi i sa ovima, ali ne onako kako je navikao. Karlik Jones mu nije Slukas. Sterling Brown nije Bogdan. Ovi ostali nisu Kalinić, Veseli, Judo, Điđi. Ne kapiraju. Ili možda kapiraju, al ne mogu. Napravio je on ozbiljan posao i sa Partizanom pre 2 sezone. Ne znam ima li osoba koja nije uživala u onoj košarci, ko voli istu; a da nije navijač Zvezde, razumljivo. Ne vidim zašto je problem reći da ovo što radi sada - ne valja. Nek se prilagodi na neki način, nek spusti očekivanja i vozi 15 od tih 115 varijacija napada. Šta god. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Sunday at 10:21 PM Share Posted Sunday at 10:21 PM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Meni Washington izgleda identično kao Javonte Smart kod nas prošle sezone, jednom rečju ima tu nekog kvaliteta i može individualno po nešto da ubaci i odigra 1 na 5 ali generalno kao da je pao s marsa, nula neke kohezije sa saigračima. Ali ste vi Smarta potpisali samo jednom, a mi Washingtona dva puta 😭 1 1 37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 11:27 PM Author Share Posted Sunday at 11:27 PM 1 hour ago, Papanikolesku said: Napravio je on ozbiljan posao i sa Partizanom pre 2 sezone. Ne znam ima li osoba koja nije uživala u onoj košarci, ko voli istu; a da nije navijač Zvezde, razumljivo. Uživali su i oni, samo neki priznaju a drugi neće 1 hour ago, Papanikolesku said: Ne vidim zašto je problem reći da ovo što radi sada - ne valja. Nek se prilagodi na neki način, nek spusti očekivanja i vozi 15 od tih 115 varijacija napada. Šta god. Pa oko 15 varijacija napada i ima 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Sunday at 11:55 PM Share Posted Sunday at 11:55 PM (edited) 1 hour ago, Beonegro said: Ali ste vi Smarta potpisali samo jednom, a mi Washingtona dva puta 😭 Jack pot...🍒🍒🍒 Edited Sunday at 11:57 PM by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted yesterday at 08:12 AM Share Posted yesterday at 08:12 AM Sinoć neka familijarna proslava, pa standardno krljanje Zvezda - Partizan. Sa obe strane par matoraca iz familije bliskih strukturama oba kluba. Pored svih standardnih merenja patke, čuh zanimljivu priču. Da je prošlo leto (2023) KKP baš zagrizo za Kendrika Nana. Da ga je Žoc lično zvao. I da je sam Nunn izabrao PAO jer, citiram, imaće veću slobodu u igri u smislu da ne mora da igra po trenerovom šablonu. I da je navodno to bio jedini razlog što je otišao u PAO. Zamišljam sada, mašinu spolja - Punter&Nunn kuku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted yesterday at 08:15 AM Share Posted yesterday at 08:15 AM Još gore, Nan i Naneli, nanu li im naninu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted yesterday at 08:18 AM Share Posted yesterday at 08:18 AM (edited) 6 minutes ago, NMX said: Sinoć neka familijarna proslava, pa standardno krljanje Zvezda - Partizan. Sa obe strane par matoraca iz familije bliskih strukturama oba kluba. Pored svih standardnih merenja patke, čuh zanimljivu priču. Da je prošlo leto (2023) KKP baš zagrizo za Kendrika Nana. Da ga je Žoc lično zvao. I da je sam Nunn izabrao PAO jer, citiram, imaće veću slobodu u igri u smislu da ne mora da igra po trenerovom šablonu. I da je navodno to bio jedini razlog što je otišao u PAO. Zamišljam sada, mašinu spolja - Punter&Nunn kuku Pričalo se već o tome. I sam Nan je dao intervju na tu temu: https://basketnews.com/news-198155-kendrick-nunn-talks-partizans-interest-reveals-what-surprised-him-in-euroleague-play.html EDIT: Evo i originalnog intervjua: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/kendrik-nan-partizan-zvao-nekoliko-puta-odlucio-sam-se-za-panatinaikos-zbog-slobode-koju-daje-trener/468103 Edited yesterday at 08:19 AM by pendulum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts