ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vidi, ja cu evo da ispadnem debil i naivcina, ali ja zaista verujem da to sve ide u klub. ako treba da objasnjavam zasto to verujem mogu i to... takodje, pokusavamo da skupimo pare na nacin kako se sada skupljaju... od tih sitnih pogodnosti, 10 eur mesecno ce biti Part + gde ce prenositi prijateljske, intervjuje sa igracima (izasao intervju sa Miltonom), butike smo preuzeli kao klub... ne zivim u zabludi da on to sve smislja, ali taj neki krug ljudi oko njega ima dobre ideje i ja to zaista postujem 1 2
Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Marketing je nesto sto, uz budzet i cene karata, raste iz godine u godinu. I da nema poreklo kakvo ima, Ostoju bi verovatno dizali u nebesa. Ja sam pisao jos pre par godina - predsednik jeste bitan, ali je jos bitnije da oko sebe okupi strucne ljude. Da li se neko preplatio na ovaj Part+?
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jesam ja da probam.. naravno kao sve aplokacoje moras ostaviti podatke i za placanje, skinu ti 9.99 al uredno i ubrzo vrate
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Verujem da se kao klub dizemo na svakom nivou vec neko vreme, da dovedeni ljudi rade odlican posao, narocito na polju markeringa....ali me niko nece ubediti da limar nema skrivene dzepove na svakom odelu. Narocito sada, kada je republika Ćacistan na rubu da se napokon sruši.
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Toliko mu mogu dati fore da ne uzima od kluba ništa ali da ništa ni ne daje svoje u klub. Kao i obično moramo sve sami jbg.
DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 5 hours ago, ScepanScekicSto said: takodje, pokusavamo da skupimo pare na nacin kako se sada skupljaju... od tih sitnih pogodnosti, 10 eur mesecno ce biti Part + gde ce prenositi prijateljske, intervjuje sa igracima (izasao intervju sa Miltonom), butike smo preuzeli kao klub... Šta, Tegijev YT kanal je dobio novo ruho? Svakako mogu da imaju monetizaciju na društvenim mrežama, pogotovo na YT, ali su se odlučili na Koko Šaner pristup... Ovo je klasičan ćaci potez, kakvo skupljanje para na način na koji se sad skupljaju. 1
DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago (edited) Hahahahaha rekoh ja, Tegijev kanal... Nema šta, biznis ideja u rangu onog prevaranta Petra Lukića. Valjda će ostati neki evrić Tegiju za novu majicu, npr. HUGO, ili da vrhovni ćaci kluba sebi plati novu periku. Još samo da krenu sa naplaćivanjem autograma igrača, za odrasle 40e, deci 10e. Edited 8 hours ago by DameTime
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 20 minutes ago, Elevator Operater said: Verujem da se kao klub dizemo na svakom nivou vec neko vreme, da dovedeni ljudi rade odlican posao, narocito na polju markeringa....ali me niko nece ubediti da limar nema skrivene dzepove na svakom odelu. Narocito sada, kada je republika Ćacistan na rubu da se napokon sruši. da li ti stvarno mislis, da bi ajde npr Nebosa Saranovic davao svoje pare i u isto vreme gledao kako Ostoja Mijailovic deo tih para trpa sebi u dzepove... da ne govorim o ostalima, Zeljku 9 minutes ago, DameTime said: Šta, Tegijev YT kanal je dobio novo ruho? Svakako mogu da imaju monetizaciju na društvenim mrežama, pogotovo na YT, ali su se odlučili na Koko Šaner pristup... Ovo je klasičan ćaci potez, kakvo skupljanje para na način na koji se sad skupljaju. sva sreca pa postoji sloboda izbora...
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ostoja bi zajebao sibicara u Kelnu, to je covek koji nema principe, ali klub kao klub stvarno jeste avangarda kako vreme odmiče.
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne znam čemu toliki rant na ovaj Part+, jednostavno ne kupite i to je to. Ako bude bilo nešto važno rečeno svakako će prenijeti portali. Ovo je probni balon, ako kupi vrlo mali broj ljudi brzo će odustati od toga. Ostoja misli da je neko mudo nije on živio s klubom 40+ godina kao ja i mnogi drugi. Bojkot. 1
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Dje ste raja. Jesi li to došo da me vidiš? 😁 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Safete lepo te je procitati pa makar i ovaj post dje ste raja. :D 2
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Dje ste raja. 1 hour ago, Xpert said: Povredi nam se Bonga. Ne izgleda naivno. Taman jedna partizanština dođe, druga se povrijedi...nikad dva dobra spojiti. Ali neka, ovaj će drugi da se oporavi, i onda nikad jači u sezonu 🙂 1 3
fillam Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, DameTime said: Hahahahaha rekoh ja, Tegijev kanal... Nema šta, biznis ideja u rangu onog prevaranta Petra Lukića. Valjda će ostati neki evrić Tegiju za novu majicu, npr. HUGO, ili da vrhovni ćaci kluba sebi plati novu periku. Još samo da krenu sa naplaćivanjem autograma igrača, za odrasle 40e, deci 10e. Biznis ideja kao takva i nije nešto skandalozna, niti je nešto novo. Ovaj koncept postoji godinama za svaki veći sportski klub, podkast, itd, te sa samom formom i nemam problem. Ono što je za svaku prozivku u celoj priči je cena od 10€ mesečno koja je 3 puta veća od prosečne kod platformi ovog tipa. Primera radi, Liverpulov ALLRED TV košta 2.5£ mesečno, Man Utd 2£ mesečno, BarcaTV+ je 30€ godišnje, Basketnews+ je 3€ mesečno, itd itd. Ideja kao takva i nije loša, ali je definitivno alavo i bezobrazno. 3
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 7 minutes ago, fillam said: Biznis ideja kao takva i nije nešto skandalozna, niti je nešto novo. Ovaj koncept postoji godinama za svaki veći sportski klub, podkast, itd, te sa samom formom i nemam problem. Ono što je za svaku prozivku u celoj priči je cena od 10€ mesečno koja je 3 puta veća od prosečne kod platformi ovog tipa. Primera radi, Liverpulov ALLRED TV košta 2.5£ mesečno, Man Utd 2£ mesečno, BarcaTV+ je 30€ godišnje, Basketnews+ je 3€ mesečno, itd itd. Ideja kao takva i nije loša, ali je definitivno alavo i bezobrazno. Za prozivku je ne samo cena, već i činjenica da samo što vazduh ne krenu da naplaćuju, pod parolom brenda. Pritom da je neki sadržaj pa i 'ajde, nego Tegijev "content" koji ne vredi ni €3 a kamoli €10. Ali ok, nazvali su ga Part+, kao Disney+, to je brending...
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, fillam said: Biznis ideja kao takva i nije nešto skandalozna, niti je nešto novo. Ovaj koncept postoji godinama za svaki veći sportski klub, podkast, itd, te sa samom formom i nemam problem. Ono što je za svaku prozivku u celoj priči je cena od 10€ mesečno koja je 3 puta veća od prosečne kod platformi ovog tipa. Primera radi, Liverpulov ALLRED TV košta 2.5£ mesečno, Man Utd 2£ mesečno, BarcaTV+ je 30€ godišnje, Basketnews+ je 3€ mesečno, itd itd. Ideja kao takva i nije loša, ali je definitivno alavo i bezobrazno. Ostoja je u fazonu bolje 4/10 za 3, nego 5/8 za 2
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 32 minutes ago, fillam said: Biznis ideja kao takva i nije nešto skandalozna, niti je nešto novo. Ovaj koncept postoji godinama za svaki veći sportski klub, podkast, itd, te sa samom formom i nemam problem. Ono što je za svaku prozivku u celoj priči je cena od 10€ mesečno koja je 3 puta veća od prosečne kod platformi ovog tipa. Primera radi, Liverpulov ALLRED TV košta 2.5£ mesečno, Man Utd 2£ mesečno, BarcaTV+ je 30€ godišnje, Basketnews+ je 3€ mesečno, itd itd. Ideja kao takva i nije loša, ali je definitivno alavo i bezobrazno. Ovo pričam ceo dan, samo što sam kao primer navodio Man UTD TV koji je 1,99 mesečno. Idioti.
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 8/26/2025 at 4:46 PM, ScepanScekicSto said: Ljudi, kao sto rekoh, igramo na kos vise... opustite se... bice to sve ok "Skidam kapu svakom ko nam da 70+ poena nas spusti na ispod 70 datih poena"! Nemoj da dajes ideje tom "skidam kapu" pametnjakovicu, prosle godine nije bas najbolje prognozirao...
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, fillam said: 4 hours ago, DameTime said: Hahahahaha rekoh ja, Tegijev kanal... Nema šta, biznis ideja u rangu onog prevaranta Petra Lukića. Valjda će ostati neki evrić Tegiju za novu majicu, npr. HUGO, ili da vrhovni ćaci kluba sebi plati novu periku. Još samo da krenu sa naplaćivanjem autograma igrača, za odrasle 40e, deci 10e. Biznis ideja kao takva i nije nešto skandalozna, niti je nešto novo. Ovaj koncept postoji godinama za svaki veći sportski klub, podkast, itd, te sa samom formom i nemam problem. Ono što je za svaku prozivku u celoj priči je cena od 10€ mesečno koja je 3 puta veća od prosečne kod platformi ovog tipa. Primera radi, Liverpulov ALLRED TV košta 2.5£ mesečno, Man Utd 2£ mesečno, BarcaTV+ je 30€ godišnje, Basketnews+ je 3€ mesečno, itd itd. Ideja kao takva i nije loša, ali je definitivno alavo i bezobrazno. BC Zalgiris ima "Zalgiris Insider" koji kosta 8eur/mesecno. https://zalgiris.lt/en/insider/subscribe Osim ekskluzivnih video materijala, ima i prenosa prijateljskih utakmica, igrice (prediction, trivia), chat room, mogucnost postavljanja pitanja ekipi... i jos kao bonus dobijaju se neki digitalni servisi partnera (npr. VPN). Ako se uzme godisnja pretplata, plati godisnje onda je 70eur i dodatno dobija popust u shopu, ranija kupovina karata, i svasta jos nesto. Ako se uzme godisnja Club pretplata (100eur godisnje) onda je popust jos veci, dobije se sal, ulazi se na VIP ulaz, moze da se dodje na otvoreni trening, mesecno se odrzavaju live sastanci sa predstavnicima kluba... i tako. Lepo. 🙂 A nije ni skupo.
Recommended Posts