Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vidi, ja cu evo da ispadnem debil i naivcina, ali ja zaista verujem da to sve ide u klub.

ako treba da objasnjavam zasto to verujem mogu i to...

takodje, pokusavamo da skupimo pare na nacin kako se sada skupljaju... od tih sitnih pogodnosti, 10 eur mesecno ce biti Part + gde ce prenositi prijateljske, intervjuje sa igracima (izasao intervju sa Miltonom), butike smo preuzeli kao klub...

ne zivim u zabludi da on to sve smislja, ali taj neki krug ljudi oko njega ima dobre ideje i ja to zaista postujem

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Marketing je nesto sto, uz budzet i cene karata, raste iz godine u godinu. I da nema poreklo kakvo ima, Ostoju bi verovatno dizali u nebesa. Ja sam pisao jos pre par godina - predsednik jeste bitan, ali je jos bitnije da oko sebe okupi strucne ljude. 

Da li se neko preplatio na ovaj Part+?

Posted

Verujem da se kao klub dizemo na svakom nivou vec neko vreme, da dovedeni ljudi rade odlican posao, narocito na polju markeringa....ali me niko nece ubediti da limar nema skrivene dzepove na svakom odelu. Narocito sada, kada je republika Ćacistan na rubu da se napokon sruši.

Posted
5 hours ago, ScepanScekicSto said:

takodje, pokusavamo da skupimo pare na nacin kako se sada skupljaju... od tih sitnih pogodnosti, 10 eur mesecno ce biti Part + gde ce prenositi prijateljske, intervjuje sa igracima (izasao intervju sa Miltonom), butike smo preuzeli kao klub...

Šta, Tegijev YT kanal je dobio novo ruho? 

Svakako mogu da imaju monetizaciju na društvenim mrežama, pogotovo na YT, ali su se odlučili na Koko Šaner pristup... Ovo je klasičan ćaci potez, kakvo skupljanje para na način na koji se sad skupljaju. 

Posted (edited)

Hahahahaha rekoh ja, Tegijev kanal... Nema šta, biznis ideja u rangu onog prevaranta Petra Lukića. Valjda će ostati neki evrić Tegiju za novu majicu, npr. HUGO, ili da vrhovni ćaci kluba sebi plati novu periku.

Još samo da krenu sa naplaćivanjem autograma igrača, za odrasle 40e, deci 10e. 

spacer.png

Edited by DameTime
Posted
20 minutes ago, Elevator Operater said:

Verujem da se kao klub dizemo na svakom nivou vec neko vreme, da dovedeni ljudi rade odlican posao, narocito na polju markeringa....ali me niko nece ubediti da limar nema skrivene dzepove na svakom odelu. Narocito sada, kada je republika Ćacistan na rubu da se napokon sruši.

da li ti stvarno mislis, da bi ajde npr Nebosa Saranovic davao svoje pare i u isto vreme gledao kako Ostoja Mijailovic deo tih para trpa sebi u dzepove...

da ne govorim o ostalima, Zeljku 

9 minutes ago, DameTime said:

Šta, Tegijev YT kanal je dobio novo ruho? 

Svakako mogu da imaju monetizaciju na društvenim mrežama, pogotovo na YT, ali su se odlučili na Koko Šaner pristup... Ovo je klasičan ćaci potez, kakvo skupljanje para na način na koji se sad skupljaju. 

sva sreca pa postoji sloboda izbora...