bekrinjo Posted Wednesday at 09:31 AM Posted Wednesday at 09:31 AM Pored PAOK-a igraćete i sa Zenitom u Beogradu, Rusi su na svom sajtu objavili da su njihove utakmice 12. i 13.09. 1 1
realno *w Posted Wednesday at 10:56 AM Posted Wednesday at 10:56 AM Interesantan je ovaj individualni trening naših... Pošto zbog ugovora sa unijom igrača ne mogu pripreme pre kraja avgusta, naši se skupili u nekoj hali, da podele troškove oko zakupa... A baš tu slučajno naišli Matović i Zimonjić, malo da ih posavetuju šta i kako. Zaigrala se deca, ostala satima. 4 2 8
SteveFrancis#3 Posted Wednesday at 01:50 PM Posted Wednesday at 01:50 PM Ako se vise komada individualnih treninga odvija istovremeno i na istom mestu, da li to onda prestaju biti individualni treninzi?
Elevator Operater Posted Wednesday at 04:00 PM Posted Wednesday at 04:00 PM 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ako se vise komada individualnih treninga odvija istovremeno i na istom mestu, da li to onda prestaju biti individualni treninzi? Mozda svako ima svoju loptu 3
Son_of_a_gun Posted Wednesday at 04:18 PM Posted Wednesday at 04:18 PM Ne znam tačno kakva su pravila ali vjerujem da je zabranjeno da klub organizuje treninge ali da nije zabranjeno da se igrači sami skupe u bilo kom broju i treniraju.
Tunis Posted Wednesday at 07:14 PM Posted Wednesday at 07:14 PM Pravila su da klub ne može da naredi igraču da dođe pre predviđenog termina. A niko ne može da zabrani igračima da se skupe i treniraju ako hoće, tako da puna podrška za sve što guraju prekovremeno.
Elevator Operater Posted yesterday at 06:17 AM Posted yesterday at 06:17 AM Da li su i stranci na tom ne-klupskom treningu? Milton?
Son_of_a_gun Posted yesterday at 07:08 AM Posted yesterday at 07:08 AM Ko zna. Vidio sam na mrežama Lakića i Nakića u Beogradu, Poku radi cijelo ljeto, Carlik igra neku penis ligu rekreativno... Vidio sam još Dujana i Tyriquea da rade odvojeno svako za sebe. Za ostale ne znam ništa. 🤷♂️ 1
Alek The Great Posted yesterday at 08:54 AM Posted yesterday at 08:54 AM Nama bi sad legao igrac tipa Devin Williams, ex Buducnost i Tofas. Secam se da sam ga prizeljkivao u Trinkijevoj ekipi. Izadje mi malopre na insta, izgleda da igra onu Smith ligu. Morao sam dobro da guglam da pronadjem gde se izgubio poslednje 2-3 godine. Igra covek po Aziji, trenutno u Koreji. Pretpostavljam da ima neku hronicnu povredu pa ne moze na ozbiljnijem nivou. Nije on toliko mator.
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da vam je neko pre 4-5 godina rekao da ćete dočekati ovaj naslov? 2
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Spoiler Spoiler https://www.instagram.com/stories/partizanbc/3699613862881954229?utm_source=ig_story_item_share&igsh=eHB4bXBtaTZrZTV3 cene sezonskih
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ok, posvetiću današnji dan napušavanju Ostoje na svim platformama koje postoje. 1
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sta znam... ja bi isto radio sto i on... ti ces provesti dan u napusavanju, on cce bas oko toga da se iscima puno, a ako ti ne obnovis svoju (ne znam jel imas, predpostacljam) red ce biti da neko uskoci na tvoje mesto...
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koju god cenu da su stavili, opet ce se sve pokupovati i tražiće se karta vise. Tako da sve je to okej, biznis se i mora tako raditi. Sa druge strane u obavezi su da obezbede jos 2 krstena igraca i borbu za play off. Godinu ili najvise dve jos moze da potraje ovaj neki hajp, ukoliko se ne ostvari neki rezultat u EL onda vise nece moci da se kurci sa cenom sezonskih. 1
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nevezano za sezonske, zaista mislim da KKP ima veliku dozu pritiska da napravi u EL nesto konkretno ove sezone. 1
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nevezano za sezonske, zaista mislim da KKP ima veliku dozu pritiska da napravi u EL nesto konkretno ove sezone. tako je... nikakvih izgovora ne bi smelo da bude
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://youtube.com/clip/Ugkxm1E_0mq6cuoWxJ71v0O1pNJ3ScT0ZaCq?si=CmAg__JBSYgr0At_ 3
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 51 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/stories/partizanbc/3699613862881954229?utm_source=ig_story_item_share&igsh=eHB4bXBtaTZrZTV3 cene sezonskih Auuuuuu... A ja se zalio na DrChelu. Idem da mu se izvinim sad. Not. Ako se ne varam ovo je bas veliko povecanje u odnosu na proslu sezonu. 1
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sta znam... ja bi isto radio sto i on... ti ces provesti dan u napusavanju, on cce bas oko toga da se iscima puno, a ako ti ne obnovis svoju (ne znam jel imas, predpostacljam) red ce biti da neko uskoci na tvoje mesto... Pa dobro, onda ne razumeš previše KKP, kao ni oni. Prosečni i verni navijači će sve teže dolaziti do karata, sve više će biti fensera koji dolaze da se slikaju. Pa će biti "jao, pa nije atmosfera kao pre...", pa se prazni hala kad se gubi, na 15 min pre kraja, pa se izgubi 2-3 tekme u nizu, odjednom 12k ljudi na tekmi, jer oni koji žele da podrže tim u teškim trenucima, svejedno ne mogu da dodju do karata. 9 2
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, realno *w said: Pa dobro, onda ne razumeš previše KKP, kao ni oni. Prosečni i verni navijači će sve teže dolaziti do karata, sve više će biti fensera koji dolaze da se slikaju. Pa će biti "jao, pa nije atmosfera kao pre...", pa se prazni hala kad se gubi, na 15 min pre kraja, pa se izgubi 2-3 tekme u nizu, odjednom 12k ljudi na tekmi, jer oni koji žele da podrže tim u teškim trenucima, svejedno ne mogu da dodju do karata. licne utiske ostavimo po strani, sta ja razumem ili ne razumem... ja sam govorio sa aspekta posla.. dakle, ovde se nalaze mane 2.piku drafta, coveku koji je globalno poznatiji nego mozda ceo klub, nalaze se mane rotacionom igraci LA Lakersa, ne valja Bo Mamba,dajte da dovedemo Preciousa, rezervni plej bit trebao da bude Kilian Hejs, na sve to Zeljku Obradovicu se nalaze mane u vidu toga da je izlapeo... I ne, sad se poteze prica ne rezumemo KKP i prazni se hala... pa druze, ako cemo u proslo vreme onda daj da raspustimo ovu ekipu,i dovedemo decu neku da igraju, i 2 amera i druge turske lige... pa ce sezonska biti onda 100 eura, ali ce se i tada naci neko ce reci ej jebite se necu da dam 100 eura za tim koji svako dobija 50 razlike... valjda je to Partizanstina... malo tj malo vise je to licemerno, ako platis ovoliku sezonsku imas puno pravo i da pljujes i da ocekujes i da zvizdis, i da dodjes i da ne dodjes.. ne, ovde ovde bi se hteo tim u kojem Jabary Parker nije neko pojacanje, da se dovodi iz prve postave NBA igraci, da se napada F4, da zeljko bude trener, i po mogucstvo ako moze dzabe da se gleda jer jelte to nama pripada... namerno ne pominjem odnos prema pederu na vlasti i drzavi, jer cu ovde odmah biti razapet ako kazem da ja ovim smatram da se skidamo koliko toliko sa drzavne sise, valjda je to naivno i glupo sa moje strane... u svakom slucaju, bzvz je rasprava, cene su te, ko ima i hoce neka kupi, ko nece nece i to je to... 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 18 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa druze, ako cemo u proslo vreme onda daj da raspustimo ovu ekipu,i dovedemo decu neku da igraju, i 2 amera i druge turske lige... pa ce sezonska biti onda 100 eura, ali ce se i tada naci neko ce reci ej jebite se necu da dam 100 eura za tim koji svako dobija 50 razlike... valjda je to Partizanstina... Ovo je baš glup odgovor. Ko priča o sezonskoj od 100 evra, ko priča o deci i 2 Amera? Prošle godine su zaradili 15 miliona evra od karata, samo to je dovoljno za solidnu ekipu, bez ijednog sponzora. I sam Ostojao je više puta izjavljivao kako su "nategnuli" navijače do krajnjih granica sa cenom karata. I je l ti malo da bude ista cifra i ove godine, ili eto max 10% da se poveća. Čemu povećanje 35%? Povećavaš budžet tako što skidaš kožu sa leđa navijačima. Pa ako si veliki predsednik, nađi nove sponzore, smisli načine kako da klub generiše novac, a ne ovako, ovo može bilo ko. I šatro daje popust za obnovu 20%. Kupiš kartu za 60k, sledeće godine dobiješ popust 20% jer obnavljavaš, pa te izađe 64k. Zanimljiva matematika. Na sve to ti nametne člansku od 5000 i 3000 za izradu kartice. Govno raspalo i alavo. 1
goofy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 31 minutes ago, ScepanScekicSto said: dakle, ovde se nalaze mane 2.piku drafta, coveku koji je globalno poznatiji nego mozda ceo klub, nalaze se mane rotacionom igraci LA Lakersa, ne valja Bo Mamba,dajte da dovedemo Preciousa, rezervni plej bit trebao da bude Kilian Hejs, na sve to Zeljku Obradovicu se nalaze mane u vidu toga da je izlapeo... gde si ti to ovde pročitao ??? pa nije ovo komšijski topik, malo si se pomeo...
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, realno *w said: Da vam je neko pre 4-5 godina rekao da ćete dočekati ovaj naslov? Prošle godine su poslali juniore u Gajdobru, vrv će i ove 1
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, realno *w said: Ovo je baš glup odgovor. Ko priča o sezonskoj od 100 evra, ko priča o deci i 2 Amera? Prošle godine su zaradili 15 miliona evra od karata, samo to je dovoljno za solidnu ekipu, bez ijednog sponzora. I sam Ostojao je više puta izjavljivao kako su "nategnuli" navijače do krajnjih granica sa cenom karata. I je l ti malo da bude ista cifra i ove godine, ili eto max 10% da se poveća. Čemu povećanje 35%? Povećavaš budžet tako što skidaš kožu sa leđa navijačima. Pa ako si veliki predsednik, nađi nove sponzore, smisli načine kako da klub generiše novac, a ne ovako, ovo može bilo ko. I šatro daje popust za obnovu 20%. Kupiš kartu za 60k, sledeće godine dobiješ popust 20% jer obnavljavaš, pa te izađe 64k. Zanimljiva matematika. Na sve to ti nametne člansku od 5000 i 3000 za izradu kartice. Govno raspalo i alavo. Jesmo povecali uguvor Sterlingu? Bongi? Verovatno planiraju Tajriku/Carlku Milton - Lunberg glava za glavu, mada sumnjam, verujem da je Milton skuplji Osetkowski doveden, sigurno ne igra za ispod 700-800.000 Parker 2.5 mil I neka dovedu centra glava za glavu Dejvis i back up pleja glava za glavu Nilikina ekipa sigurno skuplja 4 do 5 mil eur na godisnjem nivou ako cemo da smanjimo uticaj drzave (za sta se ja apsolutno zalazem i licno bi mi to bio priotitet) dolazis da ti treba realno znacajno vise para nego prosle sezone..
Recommended Posts