Jump to content

Recommended Posts

Posted

Interesantan je ovaj individualni trening naših...

Pošto zbog ugovora sa unijom igrača ne mogu pripreme pre kraja avgusta, naši se skupili u nekoj hali, da podele troškove oko zakupa... A baš tu slučajno naišli Matović i Zimonjić, malo da ih posavetuju šta i kako. 

Zaigrala se deca, ostala satima.

• Like 4
  • Love 2
  • Ha-ha 8
Posted

Pravila su da klub ne može da naredi igraču da dođe pre predviđenog termina.

A niko ne može da zabrani igračima da se skupe i treniraju ako hoće, tako da puna podrška za sve što guraju prekovremeno.

Posted

Ko zna. Vidio sam na mrežama Lakića i Nakića u Beogradu, Poku radi cijelo ljeto, Carlik igra neku penis ligu rekreativno... Vidio sam još Dujana i Tyriquea da rade odvojeno svako za sebe.

Za ostale ne znam ništa. 🤷‍♂️

• Like 1
Posted

Nama bi sad legao igrac tipa Devin Williams, ex Buducnost i Tofas. Secam se da sam ga prizeljkivao u Trinkijevoj ekipi. Izadje mi malopre na insta, izgleda da igra onu Smith ligu. Morao sam dobro da guglam da pronadjem gde se izgubio poslednje 2-3 godine. Igra covek po Aziji, trenutno u Koreji. Pretpostavljam da ima neku hronicnu povredu pa ne moze na ozbiljnijem nivou. Nije on toliko mator.

Posted

Sta znam... ja bi isto radio sto i on... ti ces provesti dan u napusavanju, on cce bas oko toga da se iscima puno, a ako ti ne obnovis svoju (ne znam jel imas, predpostacljam) red ce biti da neko uskoci na tvoje mesto...

Posted

Koju god cenu da su stavili, opet ce se sve pokupovati i tražiće se karta vise. 

Tako da sve je to okej, biznis se i mora tako raditi.

Sa druge strane u obavezi su da obezbede jos 2 krstena igraca i borbu za play off.

Godinu ili najvise dve jos moze da potraje ovaj neki hajp, ukoliko se ne ostvari neki rezultat u EL onda vise nece moci da se kurci sa cenom sezonskih.

• Like 1