bekrinjo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Pored PAOK-a igraćete i sa Zenitom u Beogradu, Rusi su na svom sajtu objavili da su njihove utakmice 12. i 13.09. 1 1
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Interesantan je ovaj individualni trening naših... Pošto zbog ugovora sa unijom igrača ne mogu pripreme pre kraja avgusta, naši se skupili u nekoj hali, da podele troškove oko zakupa... A baš tu slučajno naišli Matović i Zimonjić, malo da ih posavetuju šta i kako. Zaigrala se deca, ostala satima. 4 2 7
SteveFrancis#3 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ako se vise komada individualnih treninga odvija istovremeno i na istom mestu, da li to onda prestaju biti individualni treninzi?
Elevator Operater Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ako se vise komada individualnih treninga odvija istovremeno i na istom mestu, da li to onda prestaju biti individualni treninzi? Mozda svako ima svoju loptu 3
Son_of_a_gun Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne znam tačno kakva su pravila ali vjerujem da je zabranjeno da klub organizuje treninge ali da nije zabranjeno da se igrači sami skupe u bilo kom broju i treniraju.
Tunis Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pravila su da klub ne može da naredi igraču da dođe pre predviđenog termina. A niko ne može da zabrani igračima da se skupe i treniraju ako hoće, tako da puna podrška za sve što guraju prekovremeno.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li su i stranci na tom ne-klupskom treningu? Milton?
Son_of_a_gun Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Ko zna. Vidio sam na mrežama Lakića i Nakića u Beogradu, Poku radi cijelo ljeto, Carlik igra neku penis ligu rekreativno... Vidio sam još Dujana i Tyriquea da rade odvojeno svako za sebe. Za ostale ne znam ništa. 🤷♂️ 1
Recommended Posts