Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko god La Bamba zvuci potencijalno seksi ako se dozove pameti...jos uvek me nije prosla gorcina brazilskog hašišara koji je imao potencijal da iste te sezone vec bude u top 5 visokih u EL.

Instead, odabrao je da othrani dotadasnjeg idiota u sebi.

Edited by Elevator Operater
Posted
39 minutes ago, Alek The Great said:

Nateklina u Monaku uz buyout, zvuci zanimljivo, veoma zanimljivo.

Meni to nije logicno. Zasto bi neko placao bajaut za igraca kome je klub rekao da ne racuna na njega i da trazi drugi klub? 

Posted
47 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Meni to nije logicno. Zasto bi neko placao bajaut za igraca kome je klub rekao da ne racuna na njega i da trazi drugi klub? 

A kad im je to klub rekao?

Mislim razumem tvoju poentu, ali ne verujem da se u pregovorima sa nekim klubom/igračem vode vestima sa srpskih portala i sajtova kladionica.

Posted
Just now, realno *w said:

A kad im je to klub rekao?

Mislim razumem tvoju poentu, ali ne verujem da se u pregovorima sa nekim klubom/igračem vode vestima sa srpskih portala i sajtova kladionica.

Ok. Nemam nista protiv, ali Monako sigurno ima bolje informacije nego ti i ja. Zasto agent npr ne bi rekao Monaku: ,, sacekajte malo, pa ce Partizan platiti jedan deo plate". 

Zar nije Ostoja rekao da se na 3 igraca ne racuna? Ne znam, ali ja bih se raspitao pre nego sto dam 300-500 hiljada.

Posted

Ja ne mogu da verujem da neko veruje u Ostojinu izjavu "ne racunamo na 2-3 igraca" - izjava je u nivou, kupio sam kilo krompira, 2-3 bila trula.

Vidim ovde su ljudi vec zakljucili ko su ta 2-3, kako to nije fer prema nekima itd.

Daj da mi nadjemo centra.

Posted
Just now, VISOKOLETAC said:

Ok. Nemam nista protiv, ali Monako sigurno ima bolje informacije nego ti i ja. Zasto agent npr ne bi rekao Monaku: ,, sacekajte malo, pa ce Partizan platiti jedan deo plate". 

Zar nije Ostoja rekao da se na 3 igraca ne racuna? Ne znam, ali ja bih se raspitao pre nego sto dam 300-500 hiljada.

Poenta je da možda ni sam Frenk ne zna ništa, još uvek. Naši mogu da budu u fazonu, ako dovedemo tog i tog, pustićemo ga bilo gde, a ako ne uspemo, ostavićemo ga. 

Ili, ako se javi neko da ga vodi, mi ćemo ga pustiti, pa onda tražiti igrača.

Ozbiljna ekipa kao što je Monako, sigurno želi da ima kompletnu ekipu na pripremama i ne verujem da su spremni da čekaju recimo mesec, mesec i po, da vide koji će ovaj imati status. A dotle da ostanu i bez drugih opcija o kojima su razmišljali.

Posted
19 minutes ago, wrach said:

Ja ne mogu da verujem da neko veruje u Ostojinu izjavu "ne racunamo na 2-3 igraca" - izjava je u nivou, kupio sam kilo krompira, 2-3 bila trula.

Vidim ovde su ljudi vec zakljucili ko su ta 2-3, kako to nije fer prema nekima itd.

Daj da mi nadjemo centra.

Pa zar nije objavio njegov sin na koja je 3 igraca mislio? Znaci ceo grad zna da hocete da uvaljate Ifea, Nilikinu i Majka, predsednik kluba to izjavi, portal njegovog sina, koji uvek ima najtacnije informacije, to potvrdio, samo ti ne znas o kome se prica. Ok, kako god, sve dalje bi bilo nadgornjavanje, za sta stvarno nisam imao nameru.