longbowman Posted Sunday at 12:43 PM Posted Sunday at 12:43 PM Kako ja kao navijač mogu da doprinesem da se ratosiljamo Ifea i Nikiline? Dajte uputstva
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 01:07 PM Posted Sunday at 01:07 PM Dajte prvo da cujemo koje su to alternative, pa cemo onda o ratosiljanju 2
Elevator Operater Posted Sunday at 01:33 PM Posted Sunday at 01:33 PM 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Kaze covek da vijamo veliko ime, mislim mozda on smatra da je Mamba to veliko ime, ne znam mozda on? https://www.proballers.com/basketball/player/69323/thomas-bryant Ne kaze da vijamo nego da smo ulovili. "Got". 3
zemljoradnik Posted Sunday at 05:13 PM Posted Sunday at 05:13 PM 4 hours ago, longbowman said: Kako ja kao navijač mogu da doprinesem da se ratosiljamo Ifea i Nikiline? Dajte uputstva Isplati ih za sledeċu sezonu 😄 4
DameTime Posted Sunday at 05:28 PM Author Posted Sunday at 05:28 PM 14 minutes ago, zemljoradnik said: Isplati ih za sledeċu sezonu 😄 Koliko je to u naturi (pečenim prasićima, prim.prev). Pitam za drugara. 😁 1
zemljoradnik Posted Sunday at 06:45 PM Posted Sunday at 06:45 PM (edited) Da je za tebe da napravm dobru ponudu 😁 Edited Sunday at 07:40 PM by zemljoradnik
DameTime Posted Sunday at 08:13 PM Author Posted Sunday at 08:13 PM Što, jel dobijam neki popust uz kod DameCarica20? 😁
Elevator Operater Posted yesterday at 12:15 PM Posted yesterday at 12:15 PM (edited) Koliko god La Bamba zvuci potencijalno seksi ako se dozove pameti...jos uvek me nije prosla gorcina brazilskog hašišara koji je imao potencijal da iste te sezone vec bude u top 5 visokih u EL. Instead, odabrao je da othrani dotadasnjeg idiota u sebi. Edited yesterday at 12:18 PM by Elevator Operater
Jakob Aman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nervirace nas ipak Nilikina i naredne sezone. Izgleda.
Klipan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago A sta je sa “big fish” sto smo uhvatili? Neki rumor da se i mi lozimo na ove vrele dane…
VISOKOLETAC Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Klipan said: A sta je sa “big fish” sto smo uhvatili? Neki rumor da se i mi lozimo na ove vrele dane… 2 8
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 10 hours ago, VISOKOLETAC said: Presveti Mirotije, leto 2023. Kolorozovano. Edited 8 hours ago by Elevator Operater 1
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sanjao sam nocas da smo potpisali Mosesa Moody-ja. Inace nikada ne sanjam bilo sta o KKP.
Elevator Operater Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 1 hour ago, Jonas Lunden said: Valja li Gallinari ičemu u 37moj? Za pozicije koja nam nisu pokrivene, apsolutno nicemu.
Recommended Posts