longbowman Posted yesterday at 12:43 PM Posted yesterday at 12:43 PM Kako ja kao navijač mogu da doprinesem da se ratosiljamo Ifea i Nikiline? Dajte uputstva
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 01:07 PM Posted yesterday at 01:07 PM Dajte prvo da cujemo koje su to alternative, pa cemo onda o ratosiljanju 1
Elevator Operater Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Kaze covek da vijamo veliko ime, mislim mozda on smatra da je Mamba to veliko ime, ne znam mozda on? https://www.proballers.com/basketball/player/69323/thomas-bryant Ne kaze da vijamo nego da smo ulovili. "Got". 3
zemljoradnik Posted yesterday at 05:13 PM Posted yesterday at 05:13 PM 4 hours ago, longbowman said: Kako ja kao navijač mogu da doprinesem da se ratosiljamo Ifea i Nikiline? Dajte uputstva Isplati ih za sledeċu sezonu 😄 4
DameTime Posted yesterday at 05:28 PM Author Posted yesterday at 05:28 PM 14 minutes ago, zemljoradnik said: Isplati ih za sledeċu sezonu 😄 Koliko je to u naturi (pečenim prasićima, prim.prev). Pitam za drugara. 😁 1
zemljoradnik Posted yesterday at 06:45 PM Posted yesterday at 06:45 PM (edited) Da je za tebe da napravm dobru ponudu 😁 Edited yesterday at 07:40 PM by zemljoradnik
DameTime Posted yesterday at 08:13 PM Author Posted yesterday at 08:13 PM Što, jel dobijam neki popust uz kod DameCarica20? 😁
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Koliko god La Bamba zvuci potencijalno seksi ako se dozove pameti...jos uvek me nije prosla gorcina brazilskog hašišara koji je imao potencijal da iste te sezone vec bude u top 5 visokih u EL. Instead, odabrao je da othrani dotadasnjeg idiota u sebi. Edited 10 hours ago by Elevator Operater
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nervirace nas ipak Nilikina i naredne sezone. Izgleda.
Klipan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A sta je sa “big fish” sto smo uhvatili? Neki rumor da se i mi lozimo na ove vrele dane…
VISOKOLETAC Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 1 hour ago, Klipan said: A sta je sa “big fish” sto smo uhvatili? Neki rumor da se i mi lozimo na ove vrele dane… 1
Recommended Posts