Alek The Great Posted Thursday at 09:04 PM Posted Thursday at 09:04 PM (edited) Pogresan topik Edited Thursday at 09:04 PM by Alek The Great
onomatopeja Posted yesterday at 10:56 AM Posted yesterday at 10:56 AM Izasao raspored za ABA ligu. Pauziramo i novembru i u januaru pred nedelju duplog kola u EL. Redosled meceva u drugom krugu ne prati prvi, tako npr. sa Dubaijem igramo u 5. pa u 18. kolu, ne secam se da je tako ranije bilo.
Gromovnik Posted yesterday at 12:02 PM Posted yesterday at 12:02 PM 1 hour ago, onomatopeja said: Izasao raspored za ABA ligu. Pauziramo i novembru i u januaru pred nedelju duplog kola u EL. Redosled meceva u drugom krugu ne prati prvi, tako npr. sa Dubaijem igramo u 5. pa u 18. kolu, ne secam se da je tako ranije bilo. Tesko moze da bude kao ranije, jer sada imas 2 grupe, sa nekima igras 2 puta, sa nekima samo jednom...
Elevator Operater Posted yesterday at 01:23 PM Posted yesterday at 01:23 PM They're playing instruments to the dick, da vam ja kazem.
Alek The Great Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/mijailovic-za-mozzart-sport-hocemo-ugovor-sa-evroligom-na-10-godina-budzet-nam-je-veci-za-35/520034
Mrk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Frenki precrtan sa spiska reprezentacije, bice na pripremama od samog pocetka.
Alek The Great Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ako nam je budzet veci za 35% a to se odnosi i na igracki budzet onda je nama ostalo para jos za 2 azdaje. Ali mislim da je to siljenje patke da se pokaze EL da se samo ulaze. I koja su to 2-3 igraca na koje se ne racuna? Iffe je jedan, ostali mogu biti Nateklina, Duan i Majk. 1
ScepanScekicSto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Cekaj sad mene nesto zanima. brezovac pisao da Majk ostaje, Jogi trener rekao koliko zna da je Partizan iskoristio opciju za igraca, i sad 10 avgusta izlazi ovaj blavor i kaze 2-3 igraca nece biti tu sledexe sezone. Ok Ife, ok Nilikina, oni imaju ugovore, rekao si im da na njih ne racunas i ok. ali mi je suludo da 10 avgusta posle svega neko izadje i kaze ovo a recimo misli se tu na Majka pa mamu mu jebem, valjda je neko u klubu iskoordinirao i rekao tom igracu vidi koristimo opciju da te zadrzimo ili ne koristimo opciju, i ako je to uradio, da je to bilo pocetkom Jula. Ne moze brate mili, 20 dana ovako, 10 dana onako.... ili mozda ja previse ocekujem fa neko radi svoj posao odgovorno Edited 18 hours ago by ScepanScekicSto
Alek The Great Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kakve to veze ima. Posao je posao. Mozda je izasla neka bolja opcija i treba je iskoristiti. On ce u svakom slucaju dobiti svoje pare, bilo da mu daje Partizan ili neki drugi klub.
Shonewizard Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ma ne bih se ja mogao cimao oko Ostojinih izmjena, ne bi me čudilo da on u ova 2-3 otpisana računa i Dejvisa 😄
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 minutes ago, Alek The Great said: Kakve to veze ima. Posao je posao. Mozda je izasla neka bolja opcija i treba je iskoristiti. On ce u svakom slucaju dobiti svoje pare, bilo da mu daje Partizan ili neki drugi klub. pa jel mozes ti npr u julu iskoristiti opciju, a onda u avgusru reci, ipak nista?
Alek The Great Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago El ti citas sta ja pisem? Ako je imao datum za Team option i mi odlucili da ga zadrzimo njemu je krenuo ugovor da tece i ima garantovan novac. Ako zelimo da ga se resimo treba naci klub koji ce da pokrije njegovu platu ili njen veci deo. Ja tu ne vidim nista lose. Sta ako smo npr u mogucnosti da dovedemo nekog ko ce ozbiljnije da zameni Parkera. Npr Achiuwa je PF, ali bi mozda mogao i na 5 u nekim situacijama. Onda bi ti Majk bio visak.
paxxx Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago On 8/7/2025 at 2:45 PM, ScepanScekicSto said: 11 i 12 septembra organozujemo turnir na otvorenom Paok je jedna od ekipa Košarkaša utakmica u vreme polufinala EP. Stvarno je Ostoja košarkaški mag...
realno *w Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Bongica 15 poena, 5 skokova, 3 as, 2 ukr protiv Slovenije. 1 hour ago, ScepanScekicSto said: pa mamu mu jebem, valjda je neko u klubu iskoordinirao i rekao tom igracu vidi koristimo opciju da te zadrzimo ili ne koristimo opciju, i ako je to uradio, da je to bilo pocetkom Jula. Ne moze brate mili, 20 dana ovako, 10 dana onako.... Pa ako je opcija do određenog datuma, klub ima pravo da do tada ispita tržište i odluči šta će. Osim toga, mi ne znamo da li igrač sve vreme ima pravu informaciju i komunikaciju sa klubom, te se jednostavno ne obazire na pisanje novinara. Edited 17 hours ago by realno *w
DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago 29 minutes ago, paxxx said: Košarkaša utakmica u vreme polufinala EP. Stvarno je Ostoja košarkaški mag... Da, ja sam razmišljala da čak uzmem kartu, a onda sam shvatila da ću biti u Rigi. Cvrc 🙃
Klipan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ozbiljnost Ostojine izjave se zavrsava sa delom “dva-tri igraca su dobila obavestenje”… Pa jel su dva ili tri, nije da ih je milion u ekipi, pa da nije bitno da li su dva ili tri. 1 1
Xpert Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ona IG stranica bliska klubu kaze da su igraci na koje se ne racuna Ife, Frenk i Mike. Njima se traze novi klubovi.
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako to zna da ide, Ifeu se na kraju nece naci novi klub (plata koju drugi nece da uzmu), ostace i imacemo nezadovoljnog igraca u rotaciji. Mada mi je cudno da je Zeljko tako lako (?) digao ruke od njega, jeste bilo u ogromnom kanalu ali se zalagao, bio max profesionalan i svakako poseduje kvalitet na nivou EL. Za drugu dvojicu je savrseno jasno zasto se ne racuna (ako je istina). 1
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Hmm, čula sam da komšije traže još jednog beka, koji ima size i hoće da grize u odbrani. A pošto su nam preCednici u prijateljskim odnosima, rešenje se samo nameće... Mogu čak i da biraju između Frenka i Iffea.
goofy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 hours ago, paxxx said: Košarkaša utakmica u vreme polufinala EP. Pa šta? Za mene nema dileme, gleda se KKP... 2
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I logično je da je Osetkovski tu umesto Majka, Milton Ifea. Da ce doci još zamene za Nilikinu i Ramba. Zaboravio sam Balsu, ali njemu i ne treba zamena. Sam odlazak je pojačanje. 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Hmm, čula sam da komšije traže još jednog beka, koji ima size i hoće da grize u odbrani. A pošto su nam preCednici u prijateljskim odnosima, rešenje se samo nameće... Mogu čak i da biraju između Frenka i Iffea. Mi njima 1 beka, oni nama nekog od 12 centara i 11 plejmejkera koje imaju. 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Mi njima 1 beka, oni nama nekog od 12 centara i 11 plejmejkera koje imaju. Evo moze Yago i Plavsic. 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 52 minutes ago, VISOKOLETAC said: Evo moze Yago i Plavsic. Yago ima trogodišnji ugovor. Garant ga je potpisao uz brazilsko srpski narodnjak "Uzmi Yago što ti drago" Edited 1 hour ago by odupri se ludilu
Recommended Posts