Alek The Great Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Pogresan topik Edited 23 hours ago by Alek The Great
onomatopeja Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Izasao raspored za ABA ligu. Pauziramo i novembru i u januaru pred nedelju duplog kola u EL. Redosled meceva u drugom krugu ne prati prvi, tako npr. sa Dubaijem igramo u 5. pa u 18. kolu, ne secam se da je tako ranije bilo.
Gromovnik Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, onomatopeja said: Izasao raspored za ABA ligu. Pauziramo i novembru i u januaru pred nedelju duplog kola u EL. Redosled meceva u drugom krugu ne prati prvi, tako npr. sa Dubaijem igramo u 5. pa u 18. kolu, ne secam se da je tako ranije bilo. Tesko moze da bude kao ranije, jer sada imas 2 grupe, sa nekima igras 2 puta, sa nekima samo jednom...
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago They're playing instruments to the dick, da vam ja kazem.
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/mijailovic-za-mozzart-sport-hocemo-ugovor-sa-evroligom-na-10-godina-budzet-nam-je-veci-za-35/520034
Mrk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Frenki precrtan sa spiska reprezentacije, bice na pripremama od samog pocetka.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako nam je budzet veci za 35% a to se odnosi i na igracki budzet onda je nama ostalo para jos za 2 azdaje. Ali mislim da je to siljenje patke da se pokaze EL da se samo ulaze. I koja su to 2-3 igraca na koje se ne racuna? Iffe je jedan, ostali mogu biti Nateklina, Duan i Majk.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Cekaj sad mene nesto zanima. brezovac pisao da Majk ostaje, Jogi trener rekao koliko zna da je Partizan iskoristio opciju za igraca, i sad 10 avgusta izlazi ovaj blavor i kaze 2-3 igraca nece biti tu sledexe sezone. Ok Ife, ok Nilikina, oni imaju ugovore, rekao si im da na njih ne racunas i ok. ali mi je suludo da 10 avgusta posle svega neko izadje i kaze ovo a recimo misli se tu na Majka pa mamu mu jebem, valjda je neko u klubu iskoordinirao i rekao tom igracu vidi koristimo opciju da te zadrzimo ili ne koristimo opciju, i ako je to uradio, da je to bilo pocetkom Jula. Ne moze brate mili, 20 dana ovako, 10 dana onako.... ili mozda ja previse ocekujem fa neko radi svoj posao odgovorno Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto
Alek The Great Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Kakve to veze ima. Posao je posao. Mozda je izasla neka bolja opcija i treba je iskoristiti. On ce u svakom slucaju dobiti svoje pare, bilo da mu daje Partizan ili neki drugi klub.
Shonewizard Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Ma ne bih se ja mogao cimao oko Ostojinih izmjena, ne bi me čudilo da on u ova 2-3 otpisana računa i Dejvisa 😄
ScepanScekicSto Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 4 minutes ago, Alek The Great said: Kakve to veze ima. Posao je posao. Mozda je izasla neka bolja opcija i treba je iskoristiti. On ce u svakom slucaju dobiti svoje pare, bilo da mu daje Partizan ili neki drugi klub. pa jel mozes ti npr u julu iskoristiti opciju, a onda u avgusru reci, ipak nista?
Alek The Great Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago El ti citas sta ja pisem? Ako je imao datum za Team option i mi odlucili da ga zadrzimo njemu je krenuo ugovor da tece i ima garantovan novac. Ako zelimo da ga se resimo treba naci klub koji ce da pokrije njegovu platu ili njen veci deo. Ja tu ne vidim nista lose. Sta ako smo npr u mogucnosti da dovedemo nekog ko ce ozbiljnije da zameni Parkera. Npr Achiuwa je PF, ali bi mozda mogao i na 5 u nekim situacijama. Onda bi ti Majk bio visak.
paxxx Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago On 8/7/2025 at 2:45 PM, ScepanScekicSto said: 11 i 12 septembra organozujemo turnir na otvorenom Paok je jedna od ekipa Košarkaša utakmica u vreme polufinala EP. Stvarno je Ostoja košarkaški mag...
Recommended Posts