wrach Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 15 minutes ago, Son_of_a_gun said: Čekam da neko predloži Zaru za tehničkog sponzora. 🙄 Uuu to bi pucalo. Mislim bukvalno, jer vecina nasih igraca u Zarin XL ne ulazi.
bungalov Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 1 hour ago, Alek The Great said: Pitah AI za dizajn modernog dresa i izbaci mi ovo https://ibb.co/jvW5KwQS https://www.behance.net/gallery/72596607/Partizan-Belgrade-basketball-jersey-concept napravio neko jos pre 7 godina. mozda i vise. kida ideja. ali necemo imati nesto ovako dobro, nego imacemo nesto sto tegi nacrta u paintu a ostojin mali dotera u photoshopu. i bice "dizajniran da spoji tradiciju i savremenu snagu". pljuste plate igracima u milionima ali ne mozemo platiti valjanog dizajnera par hiljada evra da nacrta posten dres. to smo mi. Edited 19 hours ago by bungalov 3 1
DameTime Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago 1 hour ago, wrach said: Uuu to bi pucalo. Mislim bukvalno, jer vecina nasih igraca u Zarin XL ne ulazi. Pitanje je i ko od forumaša ulazi u Zarine veličine, sem Francisa 1
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 hours ago, Luchifer89 said: Što se dresa tiče - biće zelenih detalja sigurno. Možda to treba pre kod komšija 😁 Sam ću izaći ostati na svojoj temi 😁 1
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nije problem imati ideju, dizajnirati, imati zelju da se to uradi. I sami ste rekli moze od toga da se napravi i neki competition i da se ukljuce fanovi, amateri i pro dizajneri, da daju predloge... Problem je cesce na drugoj strani - proizvodjaca. Nece oni da se cimaju da prave nesto custom kad je serija maksimalno par stotina komada. A kad je par stotina komada, i da se napravi custom, to je onda skupo po pojedinacnoj ceni dresa. Zasto nasi klubovi luduju da jure ove jace proizvodjace, osim samog imidza, to je zbog toga sto dres nije jedina stvar koja se izradjuje vec tu dolazi jos mnogo drugih odevnih (a i neodevnih verovatno) elemenata - trenerke, trening majice, duksevi, carape, torbe, peskiri mozda cak, itd... sve to mora da bude ujednaceno. A to onda neki mali proizvodjaci, voljni da urade custom dres u manjim serijama, prosto nemaju u svom portfolio-u. I onda se mahom sve svodi na odabir boja (konca) kojom ce neki unapred definisani dizajn, za koji su masine vec spremne, postati dres nekog kluba ili nacionalnog tima. Ako i ima nekih inovacija one su uglavnom u vidu aplikacija (nesto sto se lepi na dres) a ne u samom tkanju, ili eventualno u nekom "postprocessing-u" gde se izmeni boja nekog dela (sto opet dodatno kosta i pitanje je ima li volje da se radi na malim serijama). Sigurno ne dobijas mogucnost menjanja dizajna kragne, rubova, i slicno, to je fiksno.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I mene zanima kakav će biti nike dres ali ne očekujem ništa osim neke standardne template varijante na koju se samo prišije grb i nalepe sponzorski logotipi. Veoma malo ekipa u Evropi nosi nike, od ozbiljnih samo Barsa čiji je dres ionako uvek dizajn fudbalskog dresa, samo bez rukava.
bungalov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, Kooineeperk said: I onda se mahom sve svodi na odabir boja (konca) kojom ce neki unapred definisani dizajn, za koji su masine vec spremne, postati dres nekog kluba ili nacionalnog tima. Onda je jos gore da neko u obicnom odabiru boja onoliko pogresi kao prosle godine sa onom Real Madrid/LA Lakers ljubicastom. Bila je toliko nekompatibilna i ruzna da sam imao osecaj kao kad gledam kucu nekog gastarbajtera koji slupa pare ali sam planira i dizajnira sve jer on sve najbolje zna, i na kraju bude ruzno da se ne moze gledati u to. Na dresu je nekako i prezivela ta ljubicasta zbog malo bele, ali ljubicasti okvir na terenu je bio stevie wonder level uklapanja boja. da neko ne vidi da je nesto onoliko nekompatibilno i ruzno a da moze da odlucuje o takvim stvarima u klubu kao sto je nas partizan je prosto neverovatno. kad smo kod terena, i podloga je zrela za menjanje. pet godina ista. izraubovali smo je maksimalno, a i ne bi bilo lose malo se skloniti od street ball sive. dosta je bilo pet godina, dosadilo. eto, posto nam je Nike sponzor neka uzmu isti template kao LA Lakersi. samo neka ne izvode nista glupo sa bojama, drze se nase palete boja i izgledace nestvarno. dva minuta posla, nemoguce za zeznuti. Edited 5 hours ago by bungalov 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo da @Beonegro ne gleda više Ife-a u onom kratkom šorciću i sve 5. 1 2
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 49 minutes ago, Eddard said: Samo da @Beonegro ne gleda više Ife-a u onom kratkom šorciću i sve 5. Ne vjerujeujem da je Beo toliko mlad da nije još u Tempu gledao fotke Safeta Sušića u kratkom šortsu i srolanim štucnama( i sličnih). Kakvih je nožurdi bilo na travnjacima tih osamdesetih.... 1
Recommended Posts