Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Coz29 said:

Loptu ne zna da prevede preko pola, a moze da organizuje dobru akciju kada treba da se doda sudiji da  se izvede aut.

Ne možeš da se pozivaš na kvalitetnu diskusiju i da prozivaš druge o tome šta pišu i onda ovako nešto da kažeš 

DWJ je većinu vremena, i kad je bio koristan i kad nije, provodio kao glavni bolhendler, score first plej ili kako god to hoćeš da nazoves, 2025. je i ta striktna podela rada ne postoji. 

Gledamo Obradovića u Partizanu već 4 godine i najveća konstanta kroz ceo taj period su igrači koji pokrivaju više pozicija, postave su promenjive i uvek zavise od trenutne forme i od tendencija  protivnika 

Biće i Šejk na kecu, biće i petorki gde je treći bek, biće Poku petica nekad i na 3, biće i smol i big bol, imaćemo 80+ utakmica Bože zdravlja i svega ćemo videti 

Zar nije to najlepši deo

• Like 12
Posted

Želimiru je nebitno ko je starter, ko je u početnoj petorci, ali zna se ko će guliti ozbiljne minute, a tu su Bonga i Sterling na bekovskim i krilnim pozicijama- cement. 

Milton će uzimati minute i na jedinici i na dvojci, Dwiz takođe. 

• Like 3
Posted
1 hour ago, El Duderino said:

Precious Achiwa 😂

Braća i sestre God'swill, Promise, Grace i Peace.

Baš u bogougodnu sredinu dolazi.

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted

Od centara koji se spominju za nas -  Bassey, Tshiebwe, Birch koga biste najradije gledali i ko vam se najbolje uklapa? 

Prešsa izostavljam sa liste jer mi je nerealno da on uopšte dođe u Evropu iako bi mi bio prvi, drugi i treći pik

• Like 1
Posted (edited)

Koji je status trenutni Preciousa?

znam kad sam ovde preneo da ga je Pedja Drobnjak preporucio, bila reakcija da nema sansi da ne nadje klub.

a i da ti odgovorim

najradije od njih 3, Oskara. Nisam poznavaoc, nekako mi deluje najsirovije, al kontam da bi sa njim moglo da se radi.

povrede Basseya su izgleda ostsvile traga

o Birchu ne bi trosio reci... retko neinteligentan tip..

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Shikamaru said:

Ne možeš da se pozivaš na kvalitetnu diskusiju i da prozivaš druge o tome šta pišu i onda ovako nešto da kažeš 

DWJ je većinu vremena, i kad je bio koristan i kad nije, provodio kao glavni bolhendler, score first plej ili kako god to hoćeš da nazoves, 2025. je i ta striktna podela rada ne postoji. 

Gledamo Obradovića u Partizanu već 4 godine i najveća konstanta kroz ceo taj period su igrači koji pokrivaju više pozicija, postave su promenjive i uvek zavise od trenutne forme i od tendencija  protivnika 

Biće i Šejk na kecu, biće i petorki gde je treći bek, biće Poku petica nekad i na 3, biće i smol i big bol, imaćemo 80+ utakmica Bože zdravlja i svega ćemo videti 

Zar nije to najlepši deo

Slažem sa dobrim delom ovoga što si napisao, da nema određenih pozicija, i da Željko voli igrače koji mogu da pokriju vise pozicija.

Vasington je klasičan iso igrac, i nema dodirnih tačaka sa plejmejkersom pozicijom. Na osnovu onoga što je igrao moze se videti da mu je bila namenjena uloga slična onoj koju je imao Panter. S tim što je Kevin mnogo konstantniji u sutu, imao je neograničenu slobodu pa  je bio i neuporedivo tezi za cuvanje.

Kako Vasingtona nije služio sut Zeljko je odlučio da mu da loptu u ruke i u jednom momentu je to dalo dobre rezultate, jer je na prodoru u jednom delu EL delovao netaustavljivo, nazalost to nije potrajalo dugo.

Posted

Ja sam se nadao Achiuwi jos prosle sezone da nam popuni poziciju 4. Ako se dobro secam trejdovali su ga pre 2 godine u Nikse, a naredna sezona mu je bila TO. Ocekivao sam da ga vejvuju, ali dadose mu tada finu lovu. Sad je UFA, ali mislim da ce ostati u nba. Previse je to dobar igrac. Mada sam citao i da ga Oly trazi. On je tu slicnih dimenzija kao Parker, ali je po igri totalno drugaciji. Mislim da bi bio odlican fit za nas.

Posted (edited)

Precious je kosarkaski sigurno znatno ispoliraniji od druge dvojice, prosto ume vise stvari u napadu. Medjutim, jednako je i losiji skakac i defanzivno veci upitnik. Bassey je zaista faul masina i tu bismo imali bas ozbiljne probleme da sa nasom centarskom rotacijom zavrsavamo meceve, narocito na pocetku sezone. Da nema toga, izvesno bi mi bio ispred Achiuwe. Bez obzira na to koliko delovalo nerealno da Precious uopste zavrsi u EL, pa jos kod nas, pomalo mi to deluje i kao overkill. Ako smo se odlucili da zadrzimo nosioce i najvece potrosace od prosle sezone i jos nadogradimo roster sa Parkerom i Miltonom, ne vidim zaista realan prostor niti potrebu za visokim koji takodje zeli i voli da kreira i trazi da zavrsava posede. Dovoljno nam je da resimo problem defanzivnog skoka sa kojim cemo sebi otvoriti nove opcije i u napadu (narocito sada eto sa Shakeom imajuci u vidu njegove kvalitete). Taj visoki treba da bude dobar screener, kompetentan kad preuzme i da nam tim d skokom osigura kontrolu ritma tekme prema nasim preferencijama, i to ce biti i vise nego korektno.

Edited by SteveFrancis#3
  • Like 7
Posted

@Coz29

Nije moj upis bio nista licno protiv tebe, vec akumulacija celokupnog imitiranja komsijskih tema, gde se svako malo prekraja roster na osnovu upisa nekog poopshoot.fart tviteraša, gde izlazi notar da pribelezi cim bilo koji igrac na svetu nema klub itd...

Naravno, svako ima apsolutnu slobodu da pise ovde kako misli da treba. Izvini ako si se zbog mog upisa osetio prozvanim, nije mi to bila zelja i namera.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Elevator Operater said:

@Coz29

Nije moj upis bio nista licno protiv tebe, vec akumulacija celokupnog imitiranja komsijskih tema, gde se svako malo prekraja roster na osnovu upisa nekog poopshoot.fart tviteraša, gde izlazi notar da pribelezi cim bilo koji igrac na svetu nema klub itd...

Naravno, svako ima apsolutnu slobodu da pise ovde kako misli da treba. Izvini ako si se zbog mog upisa osetio prozvanim, nije mi to bila zelja i namera.

Jasno, nismo se dobro razumeli.

Pogrešio sam, nemoj zameriti. 🙌

• Like 1
Posted
37 minutes ago, Elevator Operater said:

@Coz29

Jao, vidi ga kako je fin, da ne kažem precious... Prozivaj bre! :lol_2:

spacer.png

Posted

Jedna misao od pre par dana:

Radovali smo se svi Najkiju u KKPu, a onda su nam sa ovim dresom pokazali šta možemo da očekujem: basic model, 0 ideja, 0 kreativnosti... smeće.

• Like 3
Posted (edited)

Bravo realni. Upravo tako. Pazi ti te termine - "kreiran", "dizajniran". Koji bre kreatori, koji dizajneri, ej, rodjaci? Nije ih sramota da izbace ovo i jos serendaju po mrezama o ovom generickom shitu u koji su ulozili 6 minuta... A posebno se jezim od materijala koji i na slikama deluje odurno i stravicno jeftino i vestacki. Mislim, kao sto i sam kazes, a pisao sam vec i cim smo saznali da su novi sponzor, da ocekujem neki jad sudeci po nikeovom outputu vec godinama. 

Isto ovo ceka i KKP - beli dres, crna slova i brojevi napred i pozadi, sa strane crna traka, eventualno oivicena tankom belom pa ponovo crnom sa svake strane (to im je vrhunac kreativnosti i pecata ocigledno).

Edited by SteveFrancis#3
  • Like 2
Posted (edited)

Objaviš konkurs, kažeš prvo mesto ide da gleda EP i 1000 evra džeparca.

Radove prijavi 2000, što klinaca dizajnera, što onih iskusnijih, izabereš najbolji, malo modifikacije i eto. Dobiješ nešto moderno što ljudi žele da kupe.

Ali ne, nema tu niko mozga, ili barem volje da proba bilo šta.

Edited by realno *w
  • Like 6
Posted (edited)
57 minutes ago, realno *w said:

Objaviš konkurs, kažeš prvo mesto ide da gleda EP i 1000 evra džeparca.

Radove prijavi 2000, što klinaca dizajnera, što onih iskusnijih, izabereš najbolji, malo modifikacije i eto. Dobiješ nešto moderno što ljudi žele da kupe.

Ali ne, nema tu niko mozga, ili barem volje da proba bilo šta.

Nemam preterani problem sa reprezentativnim dresovima, ali mislim da je ovakav predlog baš dobar i da bi se sigurno dobilo kreativnije rešenje.

Meanwhile imam problem sa KK Partizan shop stvarima, meni su majice sa igračima baš bzvz. Primer: https://kkpartizanshop.com/collections/kk-partizan-majice/products/majica-kratkih-rukava-vanja-kapiten 

Željkova majica je da kažeš malo bolja, nju ću verovatno i uzeti.

Zato sam odustala od kupovine Sterlingove majice sa klupskog shop-a i uzela sa neke random stranice koja ima svoje dizajne.

Edited by DameTime