ScepanScekicSto Posted yesterday at 04:37 PM Posted yesterday at 04:37 PM https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/druga-sansa-za-ajzeu-majka-kanaanin-ostaje-u-partizanu/517544 bravo za odluku 👏👏👏 jedan jaaako posten momak i posten odnos prema dresu bravo 1
jedibojan Posted yesterday at 04:41 PM Posted yesterday at 04:41 PM Dzabari Majk Poku Osetkowski Jones ? Guzva, a bez ? opet preslabo 1
ScepanScekicSto Posted yesterday at 04:43 PM Posted yesterday at 04:43 PM Realno jeste guzva... Ali ja se npr uopste ne bi iznanadio da zeljko nekog od jabari ili majk spusta i na 3
Čočo Posted yesterday at 04:49 PM Posted yesterday at 04:49 PM 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Ako smo mi dobili nadimak Kamerunci od komsija (ne sa foruma) bez da smo imali bilo koga iz Kameruna tada...pitam se hoce li biti dosledni bukvalnim aršinima ovog puta? 🤔😁 Bukvalno smo se pre nedelju dana sami proglasili KK Nigerija.
Ludi za Poli Posted yesterday at 04:49 PM Posted yesterday at 04:49 PM Ja bih za Zeljkovom i Zoranovom mjestu bio jako jako zainterosovan za Cole Swidera iz G-League tima Lakersa naredne sezone ako ovaj odluci doci u Europu
Coz29 Posted yesterday at 05:21 PM Posted yesterday at 05:21 PM 36 minutes ago, ScepanScekicSto said: Realno jeste guzva... Ali ja se npr uopste ne bi iznanadio da zeljko nekog od jabari ili majk spusta i na 3 Jabari ce da igra u Aba samo protiv Budu, Ced, Czv, Dubai i se ubaci jos neko od jačih. Zato mi je ostanak Majka okej. Osetkovski, Poku, Majk ako ne mogu aba da pokrpe onda do mojega 1
ScepanScekicSto Posted yesterday at 05:22 PM Posted yesterday at 05:22 PM Just now, Coz29 said: Jabari ce da igra u Aba samo protiv Budu, Ced, Czv, Dubai i se ubaci jos neko od jačih. Zato mi je ostanak Majka okej. Osetkovski, Poku, Majk ako ne mogu aba da pokrpe onda do mojega pa da... tako nesto... Ako je ova vest tacna, ja verujem da je njemu neko predocio ako ostane sta se od njega ocekuje i gde moze ocekivati minute, te je on to i privatio... 1
Jakob Aman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Mislim da Majk može mnogo bolje, tako da nemam ništa protiv toga.
Papanikolesku Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Glupost. Nepotreban je, i nedovoljno kvalitetan. 3 1
DameTime Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Koristan igrač koji razume svoju ulogu u hijerarhiji ekipe, tako da pozdravljam potez. Kad pogledam stanje na tržištu danas, mislim da je prošle godine odrađen baš dobar posao kad je selekcija u pitanju. Nije perfektno, naravno, ako menjaš celu ekipu ne verujem da može i biti (sem ako nisi PAO). Ali imamo udarne igle, korisne igrače sa definisanim ulogama i u dobroj smo poziciji za dalje. Takođe očekujem još bolju sezonu od Sterlinga, Carlika, Tyriquea i Bonge. 3
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Da vas pitam onako, hipoteticki, da li bi Saric mogao na 5? i jel bi doprineo sta? ne pratim nba 1
Coz29 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 14 minutes ago, ScepanScekicSto said: Da vas pitam onako, hipoteticki, da li bi Saric mogao na 5? i jel bi doprineo sta? ne pratim nba Kako ne bi, on je u Denveru i igrao isključivo na 5. Ali fizicki mi je delova potpuno nespremno, kao da ima 10 kg viška, ne moze da se odlepi od parketa. Iskreno sem iskustva I košarkaške inteligencije bas ne vidim sta bi nam doneo.. Edited 21 hours ago by Coz29 1
Coz29 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Valjao bi nam jos jedan domaci igrac... Jaramaz ceka spreman 😂
Marvin Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 21 minutes ago, Coz29 said: Iskreno sem iskustva I košarkaške inteligencije bas ne vidim sta bi nam doneo.. Malo li je? Tajrik je tu za fizikalije
Nate Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Partizan zna sta radi. I dva meseca pre kraja sezone bio sam ubedjen da ce ostati i mike i washington. Ne bi me iznenadilo da ostane i lundberg jer sva trojca mogu 20% bolje od ovoga i nacice svoje mesto u novoj sezoni. Ja bi se jedino ntlikini zahvalio i pokusao naci pouzdanijeg igraca. Partizan je odradio vrhunski posao ove sezone i napravio totalan rebuild za samo jednu sezonu i sada sa 3 pojacanja resava pitanje rostera 2
Shikamaru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/lundberg-i-nilikina-odlaze-iz-partizana-samo-u-slucaju-adekvatnih-zamena/517592 Nešto se možda desi, a ako se ne desi ništa se neće desiti. 2
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 15 hours ago, DameTime said: Koristan igrač koji razume svoju ulogu u hijerarhiji ekipe, tako da pozdravljam potez. Ne ljutim se sto ostaje, ali ako je njegova uloga na poziciji igraca koji ne moze da reši fmp nejač, onda je odlicno razumeo ulogu. 2
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja ne vidim da Mike dobija minute u EL. Ako je pristao da ostane da igra Abu onda ok, ali ja ni tu ne ocekujem puno od njega. Mi smo u ovom trenutku popunjeni i ne vidim prostor da neko dodje bez odlazaka. Karlik, Braun, Bonga, Parker i Tajrik ce igrati u proseku 22-25min, a i Vanja ce tu dobiti 15-20min. Tako da ce se Lundberg, Nateklina i Duan boriti za 30ak minuta na pozicijama 1-2. Mnogo je to minuta da se poveri bilo kom od njih trojice. Ocekujem i da Pokusevski dobije minuta bar kao prethodne sezone, ako ne i neki minut vise. Eto, mozda trenutno ima prostora za jednog 4/5, ali to bi bila mizerna minutaza. Na to ne bi ni Dunston u 5oj deceniji pristao. Zato se iskreno nadam da cemo se resiti bar dvojice od ovog pomenutog tria na bekovskim pozicijama i dovesti nekog ko je bar na nivou Karlika. Mislim da pare nece biti problem samo da se pojavi na trzistu adekvatno resenje.
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Alek The Great said: Ja ne vidim da Mike dobija minute u EL. Ako je pristao da ostane da igra Abu onda ok, ali ja ni tu ne ocekujem puno od njega. Mi smo u ovom trenutku popunjeni i ne vidim prostor da neko dodje bez odlazaka. Karlik, Braun, Bonga, Parker i Tajrik ce igrati u proseku 22-25min, a i Vanja ce tu dobiti 15-20min. Tako da ce se Lundberg, Nateklina i Duan boriti za 30ak minuta na pozicijama 1-2. Mnogo je to minuta da se poveri bilo kom od njih trojice. Ocekujem i da Pokusevski dobije minuta bar kao prethodne sezone, ako ne i neki minut vise. Eto, mozda trenutno ima prostora za jednog 4/5, ali to bi bila mizerna minutaza. Na to ne bi ni Dunston u 5oj deceniji pristao. Zato se iskreno nadam da cemo se resiti bar dvojice od ovog pomenutog tria na bekovskim pozicijama i dovesti nekog ko je bar na nivou Karlika. Mislim da pare nece biti problem samo da se pojavi na trzistu adekvatno resenje. kako bi bila mizerna minutaza ako iskljucis Majka, i pokusevski treba da se bori? ostaju ti Na 4: Parker i Osetkovzko Na 5: Tajrik ili sam ja nesto prezubcio, al nama je otisoa planirani prvi centar a bio je drugi, i mi to nismo doveli
Mrk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Ne ljutim se sto ostaje, ali ako je njegova uloga na poziciji igraca koji ne moze da reši fmp nejač, onda je odlicno razumeo ulogu. Zato kad vidi onaj jaci fmp poludi nacisto
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 37 minutes ago, Alek The Great said: Ja ne vidim da Mike dobija minute u EL. Ako je pristao da ostane da igra Abu onda ok, ali ja ni tu ne ocekujem puno od njega. Mi smo u ovom trenutku popunjeni i ne vidim prostor da neko dodje bez odlazaka. Karlik, Braun, Bonga, Parker i Tajrik ce igrati u proseku 22-25min, a i Vanja ce tu dobiti 15-20min. Tako da ce se Lundberg, Nateklina i Duan boriti za 30ak minuta na pozicijama 1-2. Mnogo je to minuta da se poveri bilo kom od njih trojice. Ocekujem i da Pokusevski dobije minuta bar kao prethodne sezone, ako ne i neki minut vise. Eto, mozda trenutno ima prostora za jednog 4/5, ali to bi bila mizerna minutaza. Na to ne bi ni Dunston u 5oj deceniji pristao. Zato se iskreno nadam da cemo se resiti bar dvojice od ovog pomenutog tria na bekovskim pozicijama i dovesti nekog ko je bar na nivou Karlika. Mislim da pare nece biti problem samo da se pojavi na trzistu adekvatno resenje. Jbga, ova raspodela minuta je najveca besmislica koju ljudi ovde i kod komsija na temi forsiraju. Kao da cemo samo igrati play off sledece sezone, a ne 70 utakmica pre toga. Kao da nismo prethodne sezone prosli kroz situaciju da smo jedva skrpili 8 krstenih igraca za duplo kolo na starani protiv Milana i Asvela. Kao da nismo kukali sto nam je guzva na bekovskim pozicijama pred pocetak sezone pa posle kad su trojica bila povredjena a jedan van forme razmisljali sta sad. Za mene ostanak Majka uz dolazak Parkera znaci Bonga na 3 najveci deo vremena, uz neke specijale na 4. I to se meni svidja. Mnogo vise opcija nego prethodne sezone. Podsecanje radi, Mario Nakic nece igrati dobar deo sezone, cime ostajemo bez jedne od opcija na 3 za ABA nejac, Majk moze i tu da se iskoristi i pomogne. Dobro bi dosao jos jedan centa koji moze da pokrpi Tajrika na 5. I tu vidim razne opcije sa Pokuom i Osetkowskim u nekim manjim ili vecim rolama na toj poziciji. Duga je sezona, mnogo utakmica i dobro je imati nesto siru rotaciju nego prosle godine. Naravno, kvalitetno popunjenu sa max 17-18 igraca (uklucujuci Lakica, Nakica i jos po nekog igraca tog kvaliteta). Naravno, kad krenu odlucujuce bitke, prvih 8-9 igraca rotacije ce se vec iskristalisati. Ostali su tu da popune broj ili uskoce ako se neko povredi. 6
Recommended Posts