Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jock Londale sigurno ce biti vejvovan 07.07

The Houston Rockets are waiving center Jock Landale ahead of his July 7 guarantee date, sources tell ESPN. Landale is expected to sign with his preferred destination upon clearing waivers.

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Milos 3.14 said:

Ja bih se baš iznenadio da Obradović dovede ovog kratkog Vokera.

Žoc ima obrazac za tog drugog pleja u fizičkom smislu ( Dante, Doužer, Nlkina ).

Brate ni Dante ni Doužer nisu bili drugi plejevi. Madar, Jaleen Smith bi pre ušli u tu kategoriju.

• Like 1
Posted (edited)

Jedno vraćanje karijere na pravi put (Tompson, Darius, ne Klej)

I jedan centar povratnik (može Đok a može i Jan) 

I pali se mašina 

Edited by Marvin
  • Like 4
Posted

Da vrlo verovatno si u pravu, trziste je ocajno, njima gori, a Dzok moze lepo da im pokrpi to sto im fali. Mada ja ne vidim osim njega Veselog i Tajsa neko resenje da nam bas "legne". Sve ostalo je pomozi boze varijanta. 

Posted

Tajas bi bio najjači zabod trenutno, oduševio bih se potpisom..

Mada Veseli bi nam završio ozbiljan posao. Tajrik 25 min, Veseli 15 i bombona 😍

Posted

Ne treba nama na 5 napadac, stvarno bi se iznenadio da pored Dilana i Parkera ne dodje defanzivni tip i to surovi defanzivac( bez nekog napadackog potencijala).

Posted

Veseli nam najbolje leze, ali moram reci da osim Tajsa i Booker moze biti dobra opcija - iako je Booker skroz drugaciji centar.

• Like 1
Posted

Tajs as in Daniel Tajs?

Igrao za prebogati Monako, finalistu EL Tajs?

Inace Nemac, iz cije uredjene zemlje je takodje vrlo vrlo VRLO bogati Bajern, Tajs?

Taj Tajs?

• Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Marvin said:

Da, Tajs bi bio top opcija. A može i taj Buker ili Ibaka 🙂

#sirotinjoibogusiteška

Ne znam da li ste videli, ali Tajsa smo mi prvi zapljunuli 😂😂😂 Ne znam da li ste skoro citali neke portale, ali koliko znam Buker je sve dogovorio sa Milanom. Ibaka vam je realan, ali da li ga Zoc hoce?

Posted
18 hours ago, fedor said:

ima ono sto Karlik nema i to je meni OK prica. 

Kad tražiš razičit profil igrač od onog kojeg već imaš., gledaš valjda nekoga ko će da bude ok u onome što je ovome najveći problem. Karlik je vrhunski igrač u napadu, sad da li je to šut iz driblinga, ili je pik, probijanje, asistencije, šta god, napad je dobar. Problem je odbrana.

Onda na to jedina logika može da bude neki igrač tipa 195, dobre fizikalije, barem solidna odbrana. A ne midžet od možda 180, kojeg će da maltretiraju u EL. 

18 hours ago, fedor said:

Nekako mi Nilikina i pored svega ima mnogo vise smisla od ovog Vokera i mnogo veci plafon. Pogotovo za EL utakmice, da sam trener i da biram izmedju njih dvojice ne bi se dvoumio minut. 

Ako se zaista razmišlja o ovakvim likovima, ostaviti Ifea i Nilikinu i zavšiti priču.

• Like 4
Posted
19 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ne znam da li ste videli, ali Tajsa smo mi prvi zapljunuli 😂😂😂 Ne znam da li ste skoro citali neke portale, ali koliko znam Buker je sve dogovorio sa Milanom. Ibaka vam je realan, ali da li ga Zoc hoce?

Tajs ima ugovor, ali ima i ozbiljne nesuglasice sa Monakom i hoce "out". Najlaksi izlaz mu je nba, gde se i dalje onako solidno kotira i ne bi ne iznenadilo da ga neko pokupi. Kada je rec o ostanku u evropi pitanje je sta Monako misli o svemu tome. Pao je bio spreman da mu da ozbiljnu lovu, ali su oni koliko vidim resili Valenciunasa pa mislim da ispadaju iz trke. Opet koliko je i Tajs spreman da ide u bilo koji BG klub pre svega zbog ambicija koje ima. 

Ibaka je sada najrealniji od relevantnih igraca. 

Posted
38 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ne znam da li ste videli, ali Tajsa smo mi prvi zapljunuli 😂😂😂 

Ovo je osveta za Rivera, jos se nisam oporavio od te "kradje" 😄

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted (edited)
50 minutes ago, VISOKOLETAC said:

ali Tajsa smo mi prvi zapljunuli

Kontam da vam je skup za šestog centra? 😄 

Edited by realno *w
  • Ha-ha 9
Posted
1 hour ago, VISOKOLETAC said:

Ne znam da li ste videli, ali Tajsa smo mi prvi zapljunuli 😂😂😂

Reklo bi se da osim onih u školicama košarke nema igrača koga niste zapljunuli.

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

Uđem na topik, pročitam želje i poželim da ih nisam pročitao. Koji k se priželjkuje Ibaka stariji od svog ćaleta, pa će te da kukate cele sezone kako nije ono što je bio. Logično. 

• Like 2
  • Ha-ha 4