Jakob Aman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne znam odakle vam za tog Vokera kad nigde nema potvrde... 1
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Jock Londale sigurno ce biti vejvovan 07.07 The Houston Rockets are waiving center Jock Landale ahead of his July 7 guarantee date, sources tell ESPN. Landale is expected to sign with his preferred destination upon clearing waivers. Edited 11 hours ago by ScepanScekicSto 1
Milos 3.14 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ja bih se baš iznenadio da Obradović dovede ovog kratkog Vokera. Žoc ima obrazac za tog drugog pleja u fizičkom smislu ( Dante, Doužer, Nlkina ).
kendrick duckworth Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Milos 3.14 said: Ja bih se baš iznenadio da Obradović dovede ovog kratkog Vokera. Žoc ima obrazac za tog drugog pleja u fizičkom smislu ( Dante, Doužer, Nlkina ). Brate ni Dante ni Doužer nisu bili drugi plejevi. Madar, Jaleen Smith bi pre ušli u tu kategoriju. 1
Marvin Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Jedno vraćanje karijere na pravi put (Tompson, Darius, ne Klej) I jedan centar povratnik (može Đok a može i Jan) I pali se mašina Edited 11 hours ago by Marvin 4
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Lendejla ako ne uzmu Lejkersi, bicu šokiran. Doveli su Ejtona, trebace bek ap, a trziste usrano, na Dzokovu srecu.
fedor Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da vrlo verovatno si u pravu, trziste je ocajno, njima gori, a Dzok moze lepo da im pokrpi to sto im fali. Mada ja ne vidim osim njega Veselog i Tajsa neko resenje da nam bas "legne". Sve ostalo je pomozi boze varijanta.
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Tajas bi bio najjači zabod trenutno, oduševio bih se potpisom.. Mada Veseli bi nam završio ozbiljan posao. Tajrik 25 min, Veseli 15 i bombona 😍
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne treba nama na 5 napadac, stvarno bi se iznenadio da pored Dilana i Parkera ne dodje defanzivni tip i to surovi defanzivac( bez nekog napadackog potencijala).
Recommended Posts