NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Morate da uskratite Tegiju pristup Paintu i platite Canva premium, ovo je grafički zločin Spoiler p.s. vrhunsko pojačanje, lećiće Žocu ko dupe na nošu Edited 13 hours ago by NMX 7
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ko je sledeći kome se zahvaljujemo? Navijam da to bude Nilikina
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zna li ko sta o dylanu, sem highlightsa? po njima sipa trojke ko Durrant
NikolaTest Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jel Davis imao ugovor i za ovu sezonu? Lepo i bezbolno ste se rešili njega.
DameTime Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 1 hour ago, goofy said: Kad je već stiglo prvo zvanično pojačanje, red je da se zaključa Damina tema i da se otvori nova... KKP 26/27 Pre ovog tvog povratka u budućnost, bolje je da se otvori tema za prelazni rok, jer će se samo o tome pisati do avgusta/septembra. Mislim da je prerano za novu klupsku temu.
Coz29 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 9 minutes ago, ScepanScekicSto said: Zna li ko sta o dylanu, sem highlightsa? po njima sipa trojke ko Durrant Sut za 3 poena mu je najjace oružje Zna odlicno da proda fintu suta, posebno kada udje u seriju pogodaka. Iz tranzicije siri lepo i ako ne zavrsi sutem za 3 ume da podeli ekstra pas. Moze lepo da se zagradi i napadne i sa niskog posta. Mismeceve resava fino kada je u reketu. Takodje, zna da napadne ofanzivni skok. Sto se tice odbrane, lateralne kretnje su mu spore. I defanzivni skok ume cesto da zaskripi. Na niskom postu ume da odbrani fino. Iako ga mnogo vide na 4, ja bas mislim da ce biti solidno oružje sa pozicije 5. To je ono što sam ispratio, prevashodno u ACB ligi, Fiba LS nisam pratio uopšte. 2 2
kendrick duckworth Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 39 minutes ago, DameTime said: Pre ovog tvog povratka u budućnost, bolje je da se otvori tema za prelazni rok, jer će se samo o tome pisati do avgusta/septembra. Mislim da je prerano za novu klupsku temu. Možda zaista nije loše da imamo prelaznu temu za prelazni rok, leto, pripreme i meme sa Žocom u košulji i telefonom u ruci. Dobrovoljci, javite se...
goofy Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Em smo malobrojni, em smo skromni ... dosta nam je jedna tema 2
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ima tu i vrlina i mana, ali za početak par stvari zbog kojih sam zadovoljan: 1. Telo prave četvorke nad kojim se sigurno neće niko iživljavati na postu. Mislim da ćemo i na skoku, koju mu svakako nije najjača strana, imati veliki napredak u odnosu na Majka, pa i Bongu na 4. 2. Šut. Mislim da bi mi mogli opet da imamo jako dobar protok lopte, pa samim tim i dosta prilika za njega i njegov šut. Takođe, bitno pitanja spejsinga, na koji vrlo povoljno utiče, što će posebno značiti Džonsonovima. 4
odupri se ludilu Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Gledam sinoć Bookera lagano čovjek igra 5 utakmicu finala( i to dobro) Kao da je odlutao u glavi već. On je dobar i roll i pop igrač. Da li se on spominjao u nekim kombinacijama? Čini mi se da sam ovdje čitao da je slobodan igrač.
Coz29 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, odupri se ludilu said: Gledam sinoć Bookera lagano čovjek igra 5 utakmicu finala( i to dobro) Kao da je odlutao u glavi već. On je dobar i roll i pop igrač. Da li se on spominjao u nekim kombinacijama? Čini mi se da sam ovdje čitao da je slobodan igrač. Bookera sam prizivao, lego bi nam samo tako. Trebalo bi da je slobodan agent. Pored Bookera ima još par odlicnih centara za koje mislim da bi se odlicno uklopili i podigli ozbiljno plafon ekipe. Moraće da se ispljune malo veća lova za dobrog centra. Papajanis Tajas Oturu Lendejl Bruno Fernando A samo da ne dodje Motejunas, beli Rambo.. 1
Papanikolesku Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Fernandinho, Lendale, Oturu ko god od njih, biće preljepo 2
Klipan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, odupri se ludilu said: Gledam sinoć Bookera lagano čovjek igra 5 utakmicu finala( i to dobro) Kao da je odlutao u glavi već. On je dobar i roll i pop igrač. Da li se on spominjao u nekim kombinacijama? Čini mi se da sam ovdje čitao da je slobodan igrač. Za Bookera se pricalo da ce u Milano. Ali nisam video da je to zvanicno. 1
Alek The Great Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, NikolaTest said: Jel Davis imao ugovor i za ovu sezonu? Lepo i bezbolno ste se rešili njega. Navodno je imao 1+1, team option, kao i Bonga, Mike i Duan. 1
odupri se ludilu Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ode i Baki. Hvala brate i da se vratiš kao iskusnjara 2
Shonewizard Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sad smo i zvanično skroz promijenili ekipu koja je bila na ivici vječnosti 🥲 Sve najbolje Balši, ja se nadam i priželjkujem da on još uvijek može da izvuče jednu skroz korektnu karijeru. Valjda će u novom klubu i pritisak biti manji i minuti konstantniji, mislim da mu je to dvoje najpotrebnije. 3
DameTime Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 1 hour ago, kendrick duckworth said: Možda zaista nije loše da imamo prelaznu temu za prelazni rok, leto, pripreme i meme sa Žocom u košulji i telefonom u ruci. Dobrovoljci, javite se... Mislim da je brat @ScepanScekicSto zaslužio da otvori A i zašto da ne da se samo re-otvori tema od prošle sezone, kod nas nije tolika havarija sa prelaznim rokom.
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Lepo ja kazem... 😂😂😂😂 otvorim ja i idemo jaakoo a nema nas dovoljno ds imamo 2 teme... kk partizan 25/26 i tu sve Edited 11 hours ago by ScepanScekicSto 1
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 46 minutes ago, odupri se ludilu said: Gledam sinoć Bookera lagano čovjek igra 5 utakmicu finala( i to dobro) Kao da je odlutao u glavi već. On je dobar i roll i pop igrač. Da li se on spominjao u nekim kombinacijama? Čini mi se da sam ovdje čitao da je slobodan igrač. On ce u Milano
Coz29 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: Lepo ja kazem... 😂😂😂😂 otvorim ja i idemo jaakoo a nema nas dovoljno ds imamo 2 teme... kk partizan 25/26 i tu sve Slažem se i ja, ne postoji info koja je izašla a da je nisi okačio za manje od 2 min 😁 1
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Puno sreće Balsi. Probao je Željko. Nije taj kalibar jbg
TripleJ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 9 minutes ago, ScepanScekicSto said: Lepo ja kazem... 😂😂😂😂 otvorim ja i idemo jaakoo a nema nas dovoljno ds imamo 2 teme... kk partizan 25/26 i tu sve Mozda nas nema, al sta ako navrate komsije na kaficu ? 🙂 Njima ni dve teme nisu dovoljne, zato treba misliti i o tome . Edited 11 hours ago by TripleJ 4
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 32 minutes ago, Alek The Great said: Navodno je imao 1+1, team option, kao i Bonga, Mike i Duan. Bonga ima player option zato i jeste ova papazjanija sad.
Recommended Posts