Coz29 Posted Saturday at 04:00 PM Posted Saturday at 04:00 PM Jamesu je jedina sansa da osvoji El da igra za Zeljka. A šansa da Željko capne na utakmici se znatno povećavaju ako na terenu ima Jamesa 😅 1 1
Papanikolesku Posted Saturday at 04:03 PM Posted Saturday at 04:03 PM (edited) Partizanovci, po navici, žele sebi pritisak 300 sa 200 i predinfarktno stanje na sedmičnom nivou, samo daj tih privatnika bez savesti i trunke osećaja za napaćene crno bele duše jer za drugačije ne znamo i nismo naučili Edited Saturday at 04:04 PM by Papanikolesku 2
Coz29 Posted Saturday at 04:06 PM Posted Saturday at 04:06 PM Salu na stranu, ako stvarno neko ne bi bio zadovoljan da Mike James potpiše za nas onda stvarno ne znam. Nekad nam je i Jamar Wilson bio dobar.. otišli smo u kurac..
Alek The Great Posted Saturday at 05:13 PM Posted Saturday at 05:13 PM Izbacise sad na insta neke slike u crno beloj varijanti - Frenk, Karlik, Iffe, Duan i Rambo. Mozda je to hint da nas oni napustaju.
Xpert Posted Saturday at 05:52 PM Posted Saturday at 05:52 PM Idu redom (po brojevima), al tako ispalo, da su to sve igraci koji nas, potencijalno, napustaju.
goofy Posted Saturday at 06:31 PM Posted Saturday at 06:31 PM 2 hours ago, Coz29 said: Salu na stranu, ako stvarno neko ne bi bio zadovoljan da Mike James potpiše za nas onda stvarno ne znam. Nekad nam je i Jamar Wilson bio dobar.. otišli smo u kurac.. Evo ja prvi. Ne da ne bih bio zadovoljan nego moram da kažem na ženče da posklanja oštre predmete po kući da se ne izbodem ako objave da dolazi. 2 4
Alek The Great Posted Saturday at 06:52 PM Posted Saturday at 06:52 PM Ja mislim da ce cekati Exuma do nekog roka. Ako ostane tamo ok. Ali ako ga niko ne pokupi i vrati se u Evropu sve sem potpis za nas bi bila izdaja.
ScepanScekicSto Posted Saturday at 07:05 PM Posted Saturday at 07:05 PM https://nova.rs/sport/kosarka/kk-partizan-tim-kls-zeljko-obradovic-kazna/ ne igraju ni vanja, ni bonga a nilikina povredjen samo duej i majk kako ce brat Wash da izdominira... lopta i nedaje nikom
MrTwister Posted Saturday at 07:13 PM Posted Saturday at 07:13 PM 3 hours ago, kojihit said: Noup 😁 Ja pohvalim kad neko lepo izgleda i lepo se obuče, nevezano za pol i godine @DameTime i @MrTwister mogu da potvrde Apsolutno, da se ne brukamo ni mi ni Žocomir 😆 Jednom su mi rekli da imam stila i vise nikad 😄 1
jedibojan Posted Saturday at 07:27 PM Posted Saturday at 07:27 PM (edited) 1 hour ago, Alek The Great said: Ja mislim da ce cekati Exuma do nekog roka. Ako ostane tamo ok. Ali ako ga niko ne pokupi i vrati se u Evropu sve sem potpis za nas bi bila izdaja. Jedan od retkih "komplementaraca" sa Karlikom gde bi mogao da ga menja i da igra u petorci sa njim. Iskreno, moja najveca zelja za ovaj prelazni Edited Saturday at 07:53 PM by jedibojan 1
Son_of_a_gun Posted Saturday at 07:36 PM Posted Saturday at 07:36 PM Ne znam ko je od vas gledao polufinale F4 ove godine, taj Mike James sa te utakmice bi se komotno prošetao kroz EL sa 11 random košarkaša. Na žalost, u finalu je to opet bio stari dobri Mike James koga svi znamo. 1
Alek The Great Posted Saturday at 07:38 PM Posted Saturday at 07:38 PM Kako vam se cini drugi pik od pre 10ak godina?
ScepanScekicSto Posted Saturday at 07:40 PM Posted Saturday at 07:40 PM 1 minute ago, Alek The Great said: Kako vam se cini drugi pik od pre 10ak godina? mozes maloo jos opstije? neki info ili licna zelja? Skontah na koga mislis... sta znam... malo verovatnk
Son_of_a_gun Posted Saturday at 07:45 PM Posted Saturday at 07:45 PM 6 minutes ago, Alek The Great said: Kako vam se cini drugi pik od pre 10ak godina? Ne čini mi se nikako ako mu je posle 10 godina to i dalje najveći uspjeh.
Alek The Great Posted Saturday at 07:46 PM Posted Saturday at 07:46 PM Ma gledam malo ima li sta da se probere po EL. Nesto mi se cini da ce Jabari biti visak u Barsi. Imaju Metua, a dolazi im Sengelija. Moze on da se spusti i na 3, ali nije mu to primarno. Ima jos godinu dana ugovora koji mislim da uopste nije mali.
ScepanScekicSto Posted Saturday at 07:47 PM Posted Saturday at 07:47 PM Juce se pisalo o njemu na netu... malo je to verovafno
Knipex Posted Saturday at 08:02 PM Posted Saturday at 08:02 PM 14 minutes ago, Alek The Great said: Ma gledam malo ima li sta da se probere po EL. Nesto mi se cini da ce Jabari biti visak u Barsi. Imaju Metua, a dolazi im Sengelija. Moze on da se spusti i na 3, ali nije mu to primarno. Ima jos godinu dana ugovora koji mislim da uopste nije mali. Pre nekih mesec dana je bila vest da Metu, iako je povređen, ide u Real. Da se dogovorio sa njima i da je Barselona odustala.
TB Told Posted Saturday at 08:04 PM Posted Saturday at 08:04 PM 1 minute ago, Knipex said: Pre nekih mesec dana je bila vest da Metu, iako je povređen, ide u Real. Da se dogovorio sa njima i da je Barselona odustala. U stvari je vest je bila da je pregovarao sa Realom pre povrede i da je zato Barselona odustala od bilo kakvih razgovora.
Tex_Willer Posted Saturday at 08:07 PM Posted Saturday at 08:07 PM Ako bi kojim slučajem Karlik otisao( uz bas masno obestecenje) na 1 bi spajao Trenta Foresta i Simpsona( ili pleja skorera pre svega izrazitog sutera sajz i nije bitan). Na 4 ako propada Moneke juriti Lamara Stivensa, njegova aura i kkp idu 1/1, na 5 mi je jaka zelja Kyle Alexandar pogotovo ako Dilan je dogovoren. Sve u svemu spolja se moramo opasno ojacati, jedna ,,ubica" na 2 ili 3 nam bas treba, i uz ostanak/ odlazak Karlika popunjavati poziciju 1. Smatram da unutra moramo defanzivno beton biti, i ajde Dilan koji siri i koji nije bas lateralno ala Kaminski... 1
Knipex Posted Saturday at 08:07 PM Posted Saturday at 08:07 PM (edited) @TB Told Kaže ovako Despite his serious injury, Real Madrid has reached a verbal agreement with Chimezie Metu Barcelona was also interested in offering him a multi-year contract, but once they learned about his agreement with Real, they withdrew their interest Via @mundodeportivo Edited Saturday at 08:08 PM by Knipex
Klipan Posted Saturday at 08:08 PM Posted Saturday at 08:08 PM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: https://nova.rs/sport/kosarka/kk-partizan-tim-kls-zeljko-obradovic-kazna/ ne igraju ni vanja, ni bonga a nilikina povredjen samo duej i majk kako ce brat Wash da izdominira... lopta i nedaje nikom Ko ce uopste igrati? Nisam ispratio zdravstveno stanje Nakica i Mitra…
Tex_Willer Posted Saturday at 08:08 PM Posted Saturday at 08:08 PM 29 minutes ago, Alek The Great said: Kako vam se cini drugi pik od pre 10ak godina? Cisti skoreri na 4 su uvek veliki znak pitanja, pogotovo sto Dzabari u drugim segmentima je tanak.
DameTime Posted Saturday at 08:31 PM Author Posted Saturday at 08:31 PM 4 hours ago, Papanikolesku said: Partizanovci, po navici, žele sebi pritisak 300 sa 200 i predinfarktno stanje na sedmičnom nivou, samo daj tih privatnika bez savesti i trunke osećaja za napaćene crno bele duše jer za drugačije ne znamo i nismo naučili Ti ćeš imati pritisak 300 sa 200 ko god da nam igra 🤣 1
Jonas Lunden Posted Saturday at 09:30 PM Posted Saturday at 09:30 PM 5 hours ago, Coz29 said: Salu na stranu, ako stvarno neko ne bi bio zadovoljan da Mike James potpiše za nas onda stvarno ne znam. Nekad nam je i Jamar Wilson bio dobar.. otišli smo u kurac.. Tori Tomas 🙂 1
Recommended Posts