Coz29 Posted June 14 Posted June 14 Jamesu je jedina sansa da osvoji El da igra za Zeljka. A šansa da Željko capne na utakmici se znatno povećavaju ako na terenu ima Jamesa 😅 1 1
Papanikolesku Posted June 14 Posted June 14 (edited) Partizanovci, po navici, žele sebi pritisak 300 sa 200 i predinfarktno stanje na sedmičnom nivou, samo daj tih privatnika bez savesti i trunke osećaja za napaćene crno bele duše jer za drugačije ne znamo i nismo naučili Edited June 14 by Papanikolesku 2
Coz29 Posted June 14 Posted June 14 Salu na stranu, ako stvarno neko ne bi bio zadovoljan da Mike James potpiše za nas onda stvarno ne znam. Nekad nam je i Jamar Wilson bio dobar.. otišli smo u kurac..
Alek The Great Posted June 14 Posted June 14 Izbacise sad na insta neke slike u crno beloj varijanti - Frenk, Karlik, Iffe, Duan i Rambo. Mozda je to hint da nas oni napustaju.
Xpert Posted June 14 Posted June 14 Idu redom (po brojevima), al tako ispalo, da su to sve igraci koji nas, potencijalno, napustaju.
goofy Posted June 14 Posted June 14 2 hours ago, Coz29 said: Salu na stranu, ako stvarno neko ne bi bio zadovoljan da Mike James potpiše za nas onda stvarno ne znam. Nekad nam je i Jamar Wilson bio dobar.. otišli smo u kurac.. Evo ja prvi. Ne da ne bih bio zadovoljan nego moram da kažem na ženče da posklanja oštre predmete po kući da se ne izbodem ako objave da dolazi. 2 4
Alek The Great Posted June 14 Posted June 14 Ja mislim da ce cekati Exuma do nekog roka. Ako ostane tamo ok. Ali ako ga niko ne pokupi i vrati se u Evropu sve sem potpis za nas bi bila izdaja.
ScepanScekicSto Posted June 14 Posted June 14 https://nova.rs/sport/kosarka/kk-partizan-tim-kls-zeljko-obradovic-kazna/ ne igraju ni vanja, ni bonga a nilikina povredjen samo duej i majk kako ce brat Wash da izdominira... lopta i nedaje nikom
MrTwister Posted June 14 Posted June 14 3 hours ago, kojihit said: Noup 😁 Ja pohvalim kad neko lepo izgleda i lepo se obuče, nevezano za pol i godine @DameTime i @MrTwister mogu da potvrde Apsolutno, da se ne brukamo ni mi ni Žocomir 😆 Jednom su mi rekli da imam stila i vise nikad 😄 1
jedibojan Posted June 14 Posted June 14 (edited) 1 hour ago, Alek The Great said: Ja mislim da ce cekati Exuma do nekog roka. Ako ostane tamo ok. Ali ako ga niko ne pokupi i vrati se u Evropu sve sem potpis za nas bi bila izdaja. Jedan od retkih "komplementaraca" sa Karlikom gde bi mogao da ga menja i da igra u petorci sa njim. Iskreno, moja najveca zelja za ovaj prelazni Edited June 14 by jedibojan 1
Son_of_a_gun Posted June 14 Posted June 14 Ne znam ko je od vas gledao polufinale F4 ove godine, taj Mike James sa te utakmice bi se komotno prošetao kroz EL sa 11 random košarkaša. Na žalost, u finalu je to opet bio stari dobri Mike James koga svi znamo. 1
ScepanScekicSto Posted June 14 Posted June 14 1 minute ago, Alek The Great said: Kako vam se cini drugi pik od pre 10ak godina? mozes maloo jos opstije? neki info ili licna zelja? Skontah na koga mislis... sta znam... malo verovatnk
Son_of_a_gun Posted June 14 Posted June 14 6 minutes ago, Alek The Great said: Kako vam se cini drugi pik od pre 10ak godina? Ne čini mi se nikako ako mu je posle 10 godina to i dalje najveći uspjeh.
Alek The Great Posted June 14 Posted June 14 Ma gledam malo ima li sta da se probere po EL. Nesto mi se cini da ce Jabari biti visak u Barsi. Imaju Metua, a dolazi im Sengelija. Moze on da se spusti i na 3, ali nije mu to primarno. Ima jos godinu dana ugovora koji mislim da uopste nije mali.
Knipex Posted June 14 Posted June 14 14 minutes ago, Alek The Great said: Ma gledam malo ima li sta da se probere po EL. Nesto mi se cini da ce Jabari biti visak u Barsi. Imaju Metua, a dolazi im Sengelija. Moze on da se spusti i na 3, ali nije mu to primarno. Ima jos godinu dana ugovora koji mislim da uopste nije mali. Pre nekih mesec dana je bila vest da Metu, iako je povređen, ide u Real. Da se dogovorio sa njima i da je Barselona odustala.
TB Told Posted June 14 Posted June 14 1 minute ago, Knipex said: Pre nekih mesec dana je bila vest da Metu, iako je povređen, ide u Real. Da se dogovorio sa njima i da je Barselona odustala. U stvari je vest je bila da je pregovarao sa Realom pre povrede i da je zato Barselona odustala od bilo kakvih razgovora.
Tex_Willer Posted June 14 Posted June 14 Ako bi kojim slučajem Karlik otisao( uz bas masno obestecenje) na 1 bi spajao Trenta Foresta i Simpsona( ili pleja skorera pre svega izrazitog sutera sajz i nije bitan). Na 4 ako propada Moneke juriti Lamara Stivensa, njegova aura i kkp idu 1/1, na 5 mi je jaka zelja Kyle Alexandar pogotovo ako Dilan je dogovoren. Sve u svemu spolja se moramo opasno ojacati, jedna ,,ubica" na 2 ili 3 nam bas treba, i uz ostanak/ odlazak Karlika popunjavati poziciju 1. Smatram da unutra moramo defanzivno beton biti, i ajde Dilan koji siri i koji nije bas lateralno ala Kaminski... 1
Knipex Posted June 14 Posted June 14 (edited) @TB Told Kaže ovako Despite his serious injury, Real Madrid has reached a verbal agreement with Chimezie Metu Barcelona was also interested in offering him a multi-year contract, but once they learned about his agreement with Real, they withdrew their interest Via @mundodeportivo Edited June 14 by Knipex
Klipan Posted June 14 Posted June 14 1 hour ago, ScepanScekicSto said: https://nova.rs/sport/kosarka/kk-partizan-tim-kls-zeljko-obradovic-kazna/ ne igraju ni vanja, ni bonga a nilikina povredjen samo duej i majk kako ce brat Wash da izdominira... lopta i nedaje nikom Ko ce uopste igrati? Nisam ispratio zdravstveno stanje Nakica i Mitra…
Tex_Willer Posted June 14 Posted June 14 29 minutes ago, Alek The Great said: Kako vam se cini drugi pik od pre 10ak godina? Cisti skoreri na 4 su uvek veliki znak pitanja, pogotovo sto Dzabari u drugim segmentima je tanak.
DameTime Posted June 14 Author Posted June 14 4 hours ago, Papanikolesku said: Partizanovci, po navici, žele sebi pritisak 300 sa 200 i predinfarktno stanje na sedmičnom nivou, samo daj tih privatnika bez savesti i trunke osećaja za napaćene crno bele duše jer za drugačije ne znamo i nismo naučili Ti ćeš imati pritisak 300 sa 200 ko god da nam igra 🤣 1
Jonas Lunden Posted June 14 Posted June 14 5 hours ago, Coz29 said: Salu na stranu, ako stvarno neko ne bi bio zadovoljan da Mike James potpiše za nas onda stvarno ne znam. Nekad nam je i Jamar Wilson bio dobar.. otišli smo u kurac.. Tori Tomas 🙂 1
Recommended Posts