Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, wrach said:

Moze ako ce se ljudima kojima je Tobacco Vanille dobar parfem davati ban : )

Necemo sad preterivati, dugo nisam bio na odmoru 😄 ...

3 minutes ago, jedibojan said:

Nije ni on prost 🙂. Oud Wood sto se mene tice.

Ja sam ljakse. Tobako Vanila, Aventus (moze i Klub de Nuit da odradi posao), Suvaz, Erba Pura... E sad jeste malo glupo sto svaka svercer kola i koksa mirise tako, ali jbg...

13 minutes ago, odupri se ludilu said:

Mi smo u srednjoj se zajebavali sa imenima pa iz tog vremena jedna foritza savremenim rečnikom.  Kao parfem se zove Štalizzia uomo.

Znam znam vickast sam takoreći šaldžija.

Spoiler

Mi klinci, letnji raspust. U kraju napravljena vila u kojoj osim leti uglavnom nema nikog, dijasporci neki samo odmor budu u Srbiji. To leto u goste im dodje, za nas tada, najlepsa devojcica na svetu. Ne izlazi iz dvorista, a mi dve nedelje na svaka dva minuta sto biciklom, sto peske prodjemo pored ograde ne bi li bilo kakav kontakt uspostavili, ali nista. U mojoj glavi film, zaljubljen do usiju, ona boginja najlepsa i najbolja ikad rodjena. Dobijam dojavu da je keva od drugara bila na kafi kod tih komsija, povela njega, on uspeo da udje u kontakt sa malom i da je nagovori da dodje tu noc na cosak kako smo zvali tada nezavrsenu kucu u kraju gde je nas bar 30 blejalo konstantno leti. Najvaznija noc u mom zivotu, sve druge devojke, simpatije sam zaboravio, nista vise nije vazno, samo mala boginja, ja i nasa buduca veza, brak, sve. Polako se ekipa skuplja, racunam moram doci poslednji, to je moj kraj, ja sam glavni, glavni lik uvek dodje poslednji. Ubicen u najlepse stvari koje imam, pola gela na kosi, setim se moram malo i parfema staviti, u kupatilu stoji velika zelena Malizzia Uomo. Prskam dok mogu da disem. Tridesetak sekundi mi treba do mesta okupljanja, svi su vec tamo, tu je i boginja, stoji malo odvojena sa drugarom kog je prvog upoznala. Prilazim direktno kod njih javljam se prvo njemu pa njoj, a ona u najbosanskijem od svih bosanskih naglasaka koje sam ikada u zivotu cuo kaze citiram:

"Jeba' mater, vid' ovog sto se namirisjo!"

Nikad vise u zivotu ni jednu zenu nisam idealizovao niti prsnuo kap zelene Malicije na sebe. 

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 13
Posted

@fedor 

Ne znam da li si mislio na Dior Sauvage, ali tek skoro sam saznao koliko los glas bije taj parfem u femo zajednici, frapirao sam se - a meni dobar i drag.

P.S. Malizzia Uomo, kakav throwback jbt! ❤️

10 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Vazi sto bih dao 250 evritja na parfumo.... Svakako su precenjeni kao aksesorajz, generalno.

dobro, na Zara odelo ni Chanel ne pomaze : P

• Like 1
Posted
4 minutes ago, DameTime said:

I'm so basic

spacer.png

Taj sam skoro poklonio jednoj doktorki iz zahvalnosti, samo parfem (edp) a ne toaletnu vodu. Iznenađujuće koliko je velika razlika u mirisu između ta dva.

Btw, trenutno mi je favorit Gucci Guilty.

Od starijih za neke prilike koristim Versace Eros i Carolina Herera vip 212. Leti često Davidoff Cool Water.

Armaf Club de nuit edp, mandarin sky i sillage su skroz korektni i povremeno naprskam i njih.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Taj sam skoro poklonio jednoj doktorki iz zahvalnosti, samo parfem (edp) a ne toaletnu vodu. Iznenađujuće koliko je velika razlika u mirisu između ta dva.

Jeste 😄

Ja sam se častila EDT u naletu jedne impulsivne kupovine posle novogodišnjeg bonusa... Inače mi je godinama favorit bio Dior-ov Hypnotic Poison, ali mi je on prejak za svakodnevno nošenje. 

Paradoxe by Prada i YSL Black Opium su neki favoriti od ovih "novijih".

Inače, ako niste za bacanje para na parfeme (kao što sam ja batalila), ima sajt koji radi baš dobre kopije za fazon 2.500 rsd (50ml), a budu baš postojani. 

• Like 1
Posted
40 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Vazi sto bih dao 250 evritja na parfumo.... Svakako su precenjeni kao aksesorajz, generalno.

Jbg matori to mu dođe kao kupovina telefona kod operatera ili u tehnomaniji

Posted

Što bi rek’o Drago Torbica “Boškić, muškinje se ne miriše!” 😁

@fedor čisto da znate doživljaj naglasaka je uzajaman i sa naše strane. 😛 Nije ni čudo da se mirišete stalno. 😁

Spoiler

Najbolji parfem je onaj na aerodromu za 20€ 😇

• Ha-ha 2
Posted
30 minutes ago, odupri se ludilu said:

De vonj muški naćural.

Koja ga prihvati ide do kraja.

A zvuči francuski,😅

Ok je nečural, samo ne onaj nisam se kupao 3 dana nečural. 

• Ha-ha 1
Posted
29 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Što bi rek’o Drago Torbica “Boškić, muškinje se ne miriše!” 😁

@fedor čisto da znate doživljaj naglasaka je uzajaman i sa naše strane. 😛 Nije ni čudo da se mirišete stalno. 😁

Reveal hidden contents

Najbolji parfem je onaj na aerodromu za 20€ 😇

Ja sam rodjen preko Drine, moj tata dan danas prica ijekavicu i naviknut sam, ali ovo je bilo bas bas bas hevi. Ne moze se to recima opisati. Ona riba "kisla mi gloooova" je nista spram ove.