Klipan Posted Thursday at 07:00 AM Posted Thursday at 07:00 AM 10 hours ago, DameTime said: Zar nije upravo James podelio da ga je Željko već zvao u Partizan, sa idejom da upari njega i Puntera? Očigledno je hteo ili hoće da radi s tim igračem. Jeste, ako se dobro secam, kod Urbonasa u podkastu, ovaj to izvukao iz njega. Nije bilo ocigledno priznanje, ali je bilo jasno da je ideja bio trio On, Panter i Mirotic. Ja kapiram da se zbog toga uopste on i dovodi u vezu sa nama. 1
Coz29 Posted Thursday at 07:14 AM Posted Thursday at 07:14 AM Koga ne mrzi neka pročita, kratki intervju sa Nanulom. https://www.instagram.com/p/DKwUzP-Mq1P/?igsh=MXg2MTVwOGhlanZvZQ== Jasno je onda zasto ove godine nismo mogli vise od ovoga što igramo. Aba ce biti uspeh. Zamenjeno 15 igraca, koji nikad nisu igrali za Zeljka. Očigledno da im je bilo prilično teško obistrano privikavanje. Zato i onako los star na početku sezone. 1
MC Thunder 2 Posted Thursday at 07:41 AM Posted Thursday at 07:41 AM 40 minutes ago, Knipex said: Biće ubedljivija pobeda nego pre dva dana. Ne pita se Budućnost ništa. I pred g2 je receno da ce biti jednosmerna ulica, posle onakvog poraza future u g1. I doduse jeste bila jednosmerna, istina 😒 2
Barkley#34 Posted Thursday at 07:44 AM Posted Thursday at 07:44 AM 44 minutes ago, Knipex said: Ne pita se Budućnost ništa. Upravo se najviše bojimo toga što se mi pitamo. 3
MC Thunder 2 Posted Thursday at 07:45 AM Posted Thursday at 07:45 AM Za uspeh Partizana je npr bolje da se na terenu pita Kamenjas nego Brendon Dejvis. 3 1
odupri se ludilu Posted Thursday at 09:23 AM Posted Thursday at 09:23 AM Štae ovo? Tihovanjem do titule!TM Đe su mitraljesci, bombaši.... 2
Luchifer89 Posted Thursday at 11:39 AM Posted Thursday at 11:39 AM 2 hours ago, odupri se ludilu said: Štae ovo? Tihovanjem do titule!TM Đe su mitraljesci, bombaši.... Borimo se kroz institucije a.ka. sredjujemo kurave sudijama 3
fedor Posted Thursday at 11:44 AM Posted Thursday at 11:44 AM 5 minutes ago, Luchifer89 said: Borimo se kroz institucije a.ka. sredjujemo kurave sudijama Parfeme 1 4
DameTime Posted Thursday at 11:56 AM Author Posted Thursday at 11:56 AM (edited) Možda su ovog puta u pitanju ženski parfemi... Edited Thursday at 11:57 AM by DameTime 1
Beonegro Posted Thursday at 12:02 PM Posted Thursday at 12:02 PM 'Nachee potez koji bi mogao da me prebaci iz ovog skoro-pa-ignorisanja KKP u aktivni hejt istog bi definitivno bio dovođenje MajkĐemsa. Razmišljam šta bi moglo da me trigeruje jače od toga i nema mnogo opcija, odnosno sad trenutno mogu da nabrojim samo jednu, a to je da reaktiviramo priču sa mirotićem. 3
fedor Posted Thursday at 12:02 PM Posted Thursday at 12:02 PM 5 minutes ago, DameTime said: Možda su ovog puta u pitanju ženski parfemi... I onaj tom ford je uniseks 😄
jedibojan Posted Thursday at 12:04 PM Posted Thursday at 12:04 PM 20 hours ago, Coz29 said: Nego braćo sta vi mislite o Jokubaitisu? Nesto mi se javlja da ga je Zeljko pikirao. Levoruk, igrao prosle sezone fino, bio u Bg. Igrao je za Šarasa u Barsi, nisam siguran mozda je za njega i u Zalgirisu igrao. Ima 24 god, tek bi trebalo da dosegne svoj pik. Obe ruke gore pod jednim uslovom. Kad padne kukavica da se u ustav doda dozivotna robija za svakog ko koristi termin "roka Rokas" 2 minutes ago, fedor said: I onaj tom ford je uniseks 😄 Koji?
fedor Posted Thursday at 12:09 PM Posted Thursday at 12:09 PM 4 minutes ago, jedibojan said: Koji? Boltauzerov sa aerodroma. Tobako Vanila 😄 Zna brat sta valja. Treba Hordovu kupiti bocicu... 1
SteveFrancis#3 Posted Thursday at 12:15 PM Posted Thursday at 12:15 PM Da li je to vreme da na ovom topiku krene jedna rasprava i o parfemima? 1 1
fedor Posted Thursday at 12:17 PM Posted Thursday at 12:17 PM Krajnje je vreme! Najbolje smo igrali ove sezone kad smo pisali o seksu, odelima i alkoholu. Kad god je kosarka bila fokus dobijali smo po usima... 3 1
DameTime Posted Thursday at 12:18 PM Author Posted Thursday at 12:18 PM One pobede u duplom kolu sa +50 na obe tekme su došle nakon što se danima pisalo o seksu i odelima. Just saying. 1
goofy Posted Thursday at 12:19 PM Posted Thursday at 12:19 PM Samo oni pravi muški mirisi, rakija, beli luk i znoj... još ako se izujem ženske oko mene padaju... bukvalno. 1
wrach Posted Thursday at 12:23 PM Posted Thursday at 12:23 PM 6 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Da li je to vreme da na ovom topiku krene jedna rasprava i o parfemima? Moze ako ce se ljudima kojima je Tobacco Vanille dobar parfem davati ban : ) 3 2
odupri se ludilu Posted Thursday at 12:26 PM Posted Thursday at 12:26 PM Mi smo u srednjoj se zajebavali sa imenima pa iz tog vremena jedna foritza savremenim rečnikom. Kao parfem se zove Štalizzia uomo. Znam znam vickast sam takoreći šaldžija.
jedibojan Posted Thursday at 12:33 PM Posted Thursday at 12:33 PM 22 minutes ago, fedor said: Boltauzerov sa aerodroma. Tobako Vanila 😄 Zna brat sta valja. Treba Hordovu kupiti bocicu... Nije ni on prost 🙂. Oud Wood sto se mene tice.
Beonegro Posted Thursday at 12:39 PM Posted Thursday at 12:39 PM Je li ovo spontana priča o parfemima ili ima veze sa time što smo u mjesecu junu? 2 2
wrach Posted Thursday at 12:41 PM Posted Thursday at 12:41 PM Evo ja cu da se zrtvujem i kupim Amourage Jurney Brendonu, cisto zbog simbolike. Nek ide na put namirisan. 1
DameTime Posted Thursday at 12:45 PM Author Posted Thursday at 12:45 PM 4 minutes ago, Beonegro said: Je li ovo spontana priča o parfemima ili ima veze sa time što smo u mjesecu junu? Jun je inače i Men's Health month... :')
jedibojan Posted Thursday at 12:52 PM Posted Thursday at 12:52 PM 11 minutes ago, Beonegro said: Je li ovo spontana priča o parfemima ili ima veze sa time što smo u mjesecu junu? Boze sacuvaj. Ja sam lik koji svaki petak navece stoji ispred murala Ratka Mladica i vice "smrt pederima". Samo volim da mirisim lepo. 1 2
Recommended Posts