DameTime Posted Saturday at 09:41 PM Author Posted Saturday at 09:41 PM 6 minutes ago, ChrisJudd said: Čija je izjava? Mislila sam da sam iskopirala u celosti Dodah gore, Pero Antića.
ChrisJudd Posted Saturday at 09:56 PM Posted Saturday at 09:56 PM E jebiga, ja mislio neki čovek rekao, a ne ćaci. 5
DameTime Posted Saturday at 09:59 PM Author Posted Saturday at 09:59 PM Otkad to? Mislim, nisam neka njegova ljubiteljka generalno, ali ovo nisam baš ispratila.
Papanikolesku Posted Saturday at 10:19 PM Posted Saturday at 10:19 PM 16 minutes ago, DameTime said: Otkad to? Mislim, nisam neka njegova ljubiteljka generalno, ali ovo nisam baš ispratila. Od kako je podržao "svog prijatelja Acu" i njegovu izbornu listu, i bio jedan od predvodnika i govornika jednog mitinga u predizbornoj kampanji uz još jednog svog dobrog prijatelja, usranka Marka Kešelja 4 1
Smrtokapa Posted Saturday at 10:38 PM Posted Saturday at 10:38 PM Jbg, postoje i stvari koje treba da te nauči neko drugi, a ne Željko Obradović. 3
DameTime Posted Saturday at 10:42 PM Author Posted Saturday at 10:42 PM Izvinjavam se svima, promakle su mi ove aktivnosti Pere Antića.
Papanikolesku Posted Sunday at 11:07 AM Posted Sunday at 11:07 AM Bukvić već 15ak godina piskara na jednom drugom navijačkom forumu 1 1
Papanikolesku Posted Sunday at 02:19 PM Posted Sunday at 02:19 PM 24 minutes ago, Luchifer89 said: Ko ne igra danas i zašto? Lundberg jer, ispostaviće se, posekotina predstavlja ozbiljan izazov za naš medicinski tim. Ja bih pak rekao da istina leži negde drugde, te da je Želimir shvatio da se zajebao s njim, i sad on i Dwiz kake zajedno 2
Alek The Great Posted Sunday at 04:51 PM Posted Sunday at 04:51 PM Jbm ti centra koji nazida do kosa i onda sutira fejdavej i udalji se od istog. Dva takva od tri imamo, to je nepodnosljivo. Ne zelim niti jednog da vidim sledece sezone. Mi napravimo dvocifrenu razliku i kao da zaboravimo da igramo kosarku. Kad Karlik nije u igri sve se bazira na neku srecu, ako prodje prodje. Na kraju par sumnjivih faula je svirano njima, zato su i ostali u igri do poslednjeg minuta.
realno *w Posted Sunday at 04:52 PM Posted Sunday at 04:52 PM Jedna od "rutinskijih" pobeda u Ljubljani, ikada. Bilo je tu trzavica, ali generalno vodstvo 5 do 10 razlike, tokom cele tekme. Da nije bio ovakav kriterijum i da nisu imali 30 bacanja, ne bi 60 poena prešli. Igrač utakmice Majk _____________ Komšije da nam se zahvale što smo im skinuli ove sa vrata u četvrtfinalu, verujem da bi ih prošli, ali svakako da bi to bile mnogo teže utakmice, nego što će biti sa Igokeom. 4 1
Son_of_a_gun Posted Sunday at 04:52 PM Posted Sunday at 04:52 PM Najopuštenija utakmica protiv Cedoli u zadnjih X godina. 4
jedibojan Posted Sunday at 04:54 PM Posted Sunday at 04:54 PM 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Najopuštenija utakmica protiv Cedoli u zadnjih X godina. Pfff bez Jake Blazica... 2
Son_of_a_gun Posted Sunday at 04:56 PM Posted Sunday at 04:56 PM Just now, jedibojan said: Pfff bez Jake Blazica... Vjeruj da mi je palo na pamet… 😁 Ne znam kakva je situacija s njim, kad se vraća na parket jer bi mogli opet da se sretnemo s ovima u polufinalu. 1
ScepanScekicSto Posted Sunday at 05:07 PM Posted Sunday at 05:07 PM Od sviu igraca koji nisu da kazem osnova, najvise bi voleo da ostane Majk Odnos slobodnih bacanja 31-14, stim da su 4 bila u zadnjin momentima meca kad je sve bilo pa reseno
realno *w Posted Sunday at 05:10 PM Posted Sunday at 05:10 PM Uvek mi je interesantno videti ovakvu partiju. 27 minuta na terenu, bez promašaja, bez izgubljene, bez napravljenog faula. 1
ScepanScekicSto Posted Sunday at 05:12 PM Posted Sunday at 05:12 PM Al kakve dve blokade.. pogotovo ona prva
Jakob Aman Posted Sunday at 05:18 PM Posted Sunday at 05:18 PM Nadam se da Rambo i Balsa više neće igrati u Partizanu. Sve ostale nekako i mogu da svarim.
Coz29 Posted Sunday at 06:40 PM Posted Sunday at 06:40 PM Ife, Frenk, Duejn, Dejvis, Balsa - out Dovesti 5 novih umesto njih Od 3 nova beka pogoditi jednog Od 2 nova centra pogoditi jednog Ukoliko Od 5 igrac ne mogu da pogode 2, onda neka se nose i skauting služba i Zoki i Zoc.
TripleJ Posted Sunday at 06:42 PM Posted Sunday at 06:42 PM Evo jedno legitimno pitanje ? Koliko neki Dusan Miletic moze da bude losiji od Balse Koprivice na poziciji Balse Koprivice ? 🙂
MC Thunder 2 Posted Sunday at 06:58 PM Posted Sunday at 06:58 PM Opa, novi neki momenti. Nisam gledao, prijatno iznenadjen rezultatom 16 minutes ago, TripleJ said: Evo jedno legitimno pitanje ? Koliko neki Dusan Miletic moze da bude losiji od Balse Koprivice na poziciji Balse Koprivice ? 🙂 Onoliko koliko Slavisa proceni, iz nama nepoznatih razloga. Btw, i dalje ne mogu da se oprostim od onakvog Dvejna iz onog stinta i partija protiv Pao i Asvela u Areni. 2
greenenvy Posted yesterday at 07:29 AM Posted yesterday at 07:29 AM Ja i dalje ne kontam zasto ljudi zele da se odreknu Nilikine. Ja mislim da je on bas tip igraca koji odgova Zeljkovom sistemu sa puno preuzimanja i da je dosta zahvalan igrac.
MarioKempes Posted yesterday at 07:50 AM Posted yesterday at 07:50 AM 14 hours ago, ScepanScekicSto said: Od sviu igraca koji nisu da kazem osnova, najvise bi voleo da ostane Majk Nekako mi ovo ne pije vodu. Ove god u sastavu imate dve rezervne četvorke (Majk i Poku) i konsenzus da vas je od boljeg rezultata u EL delio dobar do odličan igrač u ulozi prve četvorke. Ako sledeće sezone dovedete nekog (makar i polu) mamojeba onda iz rotacije ispada jedan od Majk/Poku, a smatram da nijedan od njih nije za trajnog mahača peškirom koji čeka povredu ili umor da uštipne koji minut. Jedino ako taj mamojeb bude Lučić, uz plan da više ne igra nego što igra, u šta ne verujem. Vidim da su ljudi dobrim delom nezadovoljni Nilikinom i da ga izbacuju iz rostera za sledeću god, pa odmah da dignem dva prsta da ga prebacimo u Zvezdu, ako može.
Recommended Posts