Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, DameTime said:

Otkad to?

Mislim, nisam neka njegova ljubiteljka generalno, ali ovo nisam baš ispratila.

Od kako je podržao "svog prijatelja Acu" i njegovu izbornu listu, i bio jedan od predvodnika i govornika jednog mitinga u predizbornoj kampanji uz još jednog svog dobrog prijatelja, usranka Marka Kešelja

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
24 minutes ago, Luchifer89 said:

Ko ne igra danas i zašto?

Lundberg jer, ispostaviće se, 

posekotina predstavlja ozbiljan izazov za naš medicinski tim. 

Ja bih pak rekao da istina leži negde drugde, te da je Želimir shvatio da se zajebao s njim, i sad on i Dwiz kake zajedno

• Like 2
Posted

Jbm ti centra koji nazida do kosa i onda sutira fejdavej i udalji se od istog. Dva takva od tri imamo, to je nepodnosljivo. Ne zelim niti jednog da vidim sledece sezone.

Mi napravimo dvocifrenu razliku i kao da zaboravimo da igramo kosarku. Kad Karlik nije u igri sve se bazira na neku srecu, ako prodje prodje. Na kraju par sumnjivih faula je svirano njima, zato su i ostali u igri do poslednjeg minuta. 

Posted

Jedna od "rutinskijih" pobeda u Ljubljani, ikada.

Bilo je tu trzavica, ali generalno vodstvo 5 do 10 razlike, tokom cele tekme. Da nije bio ovakav kriterijum i da nisu imali 30 bacanja, ne bi 60 poena prešli.

Igrač utakmice Majk :Hail:

Komšije da nam se zahvale što smo im skinuli ove sa vrata u četvrtfinalu, verujem da bi ih prošli, ali svakako da bi to bile mnogo teže utakmice, nego što će biti sa Igokeom.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
Just now, jedibojan said:

Pfff bez Jake Blazica...

Vjeruj da mi je palo na pamet… 😁

Ne znam kakva je situacija s njim, kad se vraća na parket jer bi mogli opet da se sretnemo s ovima u polufinalu.

• Like 1
Posted

Ife, Frenk, Duejn, Dejvis, Balsa - out

Dovesti 5 novih umesto njih

Od 3 nova beka pogoditi jednog

Od 2 nova centra pogoditi jednog

Ukoliko Od 5 igrac ne mogu da pogode 2, onda neka se nose i skauting služba i Zoki i Zoc.

Posted

Opa, novi neki momenti. Nisam gledao, prijatno iznenadjen rezultatom

16 minutes ago, TripleJ said:

Evo jedno legitimno pitanje ? Koliko neki Dusan Miletic moze da bude losiji od Balse Koprivice na poziciji Balse Koprivice ? 🙂 

Onoliko koliko Slavisa proceni, iz nama nepoznatih razloga.

Btw, i dalje ne mogu da se oprostim od onakvog Dvejna iz onog stinta i partija protiv Pao i Asvela u Areni.

• Like 2
Posted
14 hours ago, ScepanScekicSto said:

Od sviu igraca koji nisu da kazem osnova, najvise bi voleo da ostane Majk

Nekako mi ovo ne pije vodu. Ove god u sastavu imate dve rezervne četvorke (Majk i Poku) i konsenzus da vas je od boljeg rezultata u EL delio dobar do odličan igrač u ulozi prve četvorke.

Ako sledeće sezone dovedete nekog (makar i polu) mamojeba onda iz rotacije ispada jedan od Majk/Poku, a smatram da nijedan od njih nije za trajnog mahača peškirom koji čeka povredu ili umor da uštipne koji minut.

Jedino ako taj mamojeb bude Lučić, uz plan da više ne igra nego što igra, u šta ne verujem.

Vidim da su ljudi dobrim delom nezadovoljni Nilikinom i da ga izbacuju iz rostera za sledeću god, pa odmah da dignem dva prsta da ga prebacimo u Zvezdu, ako može.