DameTime Posted April 18 Author Posted April 18 21 hours ago, SportskiPozdrav said: Prethodna dva puta kad smo pred utakmicu imali ovakve diskusije smo pobedili, ajde da vidimo nastavlja li se niz. Ako me sećanje ne vara, tad smo svakako bili u pobedničkom nizu, sada je ipak gubitnički u pitanju
MC Thunder 2 Posted April 19 Posted April 19 Vest: might.... okej. U drugim vestima, voda je mokra. 1
Jakob Aman Posted April 19 Posted April 19 8 hours ago, ScepanScekicSto said: Težak udarac bi to bio.
wrach Posted April 19 Posted April 19 3 minutes ago, Jakob Aman said: Težak udarac bi to bio. Za farmaceutsku industriju #ifyouknowwhatimean #lekovizasmirenje 1 3
Son_of_a_gun Posted April 19 Posted April 19 Ako sam dobro vidio na snimku sa treninga danas, Sterling je trenirao sa ekipom. 6
Čvarkov Posted April 20 Posted April 20 (edited) Hristos vaskrse! Srećan Uskrs, komšiluk! Edited April 20 by Čvarkov 3 1
DameTime Posted April 20 Author Posted April 20 Klub izbacio reel kako su se igrači čukali jajima danas, komentar: jel Iffe promašio jaje? Mnogo se smejem 😂😂😂 12 1
MC Thunder 2 Posted April 20 Posted April 20 Smejanje nam sutra polako prestaje od 20:35 pa nadalje 🥲
Knipex Posted April 21 Posted April 21 Dobijate nas bez većih problema. Uz domaćinsko suđenje u ABA i bez Bolomboja nema tu dileme.
MC Thunder 2 Posted April 21 Posted April 21 Eh, (o)lako je to reci pa ako Zvezda dobije, onda je kao jos sladje. Zadnjih koliko EL meceva domacin (sve top timovi) nije mogao da vas dobije uz (makar povremeno) domacinsko sudjenje i bez Bolomboja, pre produzetka. Sto bi nasi stari rekli, ma ajtee molim vas 😇
ScepanScekicSto Posted April 21 Posted April 21 Bice bas tesko.... ubili su ni sva neka ocekivanja koja sam imao od ove ekipe nek pobedi bolji, i nek prodje bez incidenata
DameTime Posted April 21 Author Posted April 21 14 hours ago, MC Thunder 2 said: Smejanje nam sutra polako prestaje od 20:35 pa nadalje 🥲 Ja sad: ma šta brate, lagano, šta bude - biće, daj Sterlinga dizginemo Ja večeras oko 22h:
Papanikolesku Posted April 21 Posted April 21 Odvaliće nas, po navici. Tri razlike za cigane. Petrušev 18+ Jel ima igra u nekoj buvari da Partizan ne izvodi bar jednu loptu sa strane ili ispod koša u poslednja dva minuta? 1
Angola Posted April 21 Posted April 21 U velikom smo padu, pogubismo sve u poslednje vreme. Ne ulivaju mi poverenje pred zavrsnicu Abe. Cekamo pojavu pojedinih igraca na utakmicama. Ne mogu sami Karlik i Bonga da vucu ekipu. Sterling, Tajrik i Ife da pocnu nesto da igraju, pa da se nadamo bilo cemu. 1
Kooineeperk Posted April 21 Posted April 21 Cestitke komsije, vise zelje, a i pameti ste prikazali. Zasluzeno. I srecan Uskrs ko slavi...
Patriota iz kauca Posted April 21 Posted April 21 Evo ga kraj Aprila, igre nigde.. Svi igrači za 50% igraju losije nego na vrhuncu forme u sezoni.
DameTime Posted April 21 Author Posted April 21 Sterling aura 1000 🖤 Vanji se mora odati priznanje za odbranu, baš je bio opterećen, a u napadu je pogodio važne šuteve. Neke trojke u prvom poluvremenu su bile iznuđena rešenja, iako on svakako više voli van balansa. Svaka sekunda bez Carlika na terenu fizički boli. Btw, je l' nam to Ifče na vaspitnoj? Jako sam žalosna... 1
TripleJ Posted April 21 Posted April 21 Pobedi u najnebitnijem derbiju sezone se ne gleda u zube :). 1
wrach Posted April 21 Posted April 21 Sramotna partija Frenkija, gusi u napadu ali je zato ocajan u odbrani. 1
Recommended Posts