realno *w Posted Saturday at 09:20 AM Posted Saturday at 09:20 AM (edited) On 3/29/2025 at 1:45 AM, goldberg bcd said: Ne znam ni koliko je Obradovicu ostalo motiva nakon evo cetvrte sezone u kojoj nije postigao ono po sta je dosao, a to je plasman na F4. Expand Ok, jasno je da čovek kao ti, koji nema pojma o sportu generalno, može da ne razume Obradovićevu motivaciju. Zato njega smatraju najboljim ili jednim od najboljih trenera u istoriji, a ti kuckaš kilometarske postove na forumu, koje 90% ljudi ne čita. Ali ok, makar priznaješ veličinu, sa ovim da je jedini cilj f4. Pojedine cele lige nisu imale nijedan f4 za 50 godina postojanja, a on treba da bude razočaran jer nije otišao ni na jedan, za čak tri godine. Edited Saturday at 09:21 AM by realno *w 11 3 2
ScepanScekicSto Posted Saturday at 12:46 PM Posted Saturday at 12:46 PM Braco i sestre 🙂 gledao malo Monekea zadnje dve utakmice, primetna kurcobolja mislite li da je dogovorio sa nekim? I ako da, mislite li da smo to mi? iskreno ja se nadam da nismo
Marvin Posted Saturday at 01:08 PM Posted Saturday at 01:08 PM Ja sam čuo iz četvrte ruke da jesmo mi, ali što kažu, ako su lagali mene... 🙂 1
Son_of_a_gun Posted Saturday at 01:14 PM Posted Saturday at 01:14 PM Ja sam čuo da su prebacili fokus na domaću ligu pa tankuju EL koliko to god čudno zvuči. Ili ne zvuči. 🤷♂️ 1
kendrick duckworth Posted Saturday at 01:15 PM Posted Saturday at 01:15 PM Čime poslednja dva meseca podseća na Ifčeta ako pogledamo šut za 3. Meni je u prvom delu sezone bilo jasno zašto bi nam bio dobar fit, kada su se neke mane naše ekipe potvrdile i otkrile, skloniji sam nekom drugačijem rešenju, neki Šmitsoliki visoki, patili smo dugo na skoku, pa smo patili u inteligenciji i koncentraciji... A onda imaš npr. Pariz ili Bayern koji ne pršte od famozne inteligencije pa nalaze način da pobeđuju. Šta znam, lično bih voleo uz dobra do odlična rešenja na 5 i 3/4 (Luča npr., priča se da će doći na leto, ako ne dođe sad neće nikad).
MC Thunder 2 Posted Saturday at 01:15 PM Posted Saturday at 01:15 PM On 3/29/2025 at 12:46 PM, ScepanScekicSto said: Braco i sestre 🙂 gledao malo Monekea zadnje dve utakmice, primetna kurcobolja mislite li da je dogovorio sa nekim? I ako da, mislite li da smo to mi? iskreno ja se nadam da nismo Expand Dame kaze da je cula da jesmo. A ja nisam za igrace sa bilo kakvin kurcoboljama, makar ista bila zbog toga sto se mentalno odjavio njima jer ce kod nas. Tako ce jednom da se odjavi i od nas za nekog treceg. Iako svakako ne bi skodio na ovaj sastav, umesto Majka. Nije ni low iq igrac. 2
odupri se ludilu Posted Saturday at 01:16 PM Posted Saturday at 01:16 PM Ja nisam nista cuo ali ne bih da pricam dok se ne potvrdi. 14
ScepanScekicSto Posted Saturday at 01:17 PM Posted Saturday at 01:17 PM Meni se on nikako ne svidja... jebo ih Moneke
MC Thunder 2 Posted Saturday at 01:17 PM Posted Saturday at 01:17 PM On 3/29/2025 at 1:15 PM, kendrick duckworth said: A onda imaš npr. Pariz ili Bayern koji ne pršte od famozne inteligencije pa nalaze način da pobeđuju. Expand Pariz ima mentalni stav da im ne pada samopouzdanje i tu treba platiti Spliteru da otkrije tajnu. A mislim da je Bajern prilicno ok IQ tim, ne neki A tier nivo, ali ni blizu nama. Sa jos vrhunskim trenerom.
Jakob Aman Posted Saturday at 01:17 PM Posted Saturday at 01:17 PM Ja sam jedan od onih kod kojih Željko a samim ti i svi njegovi igrači naravno imaju bezuslovnu podršku. Svestan sam i siguran da bismo bez njega i dalje tavorili u prosecnosti bez El kao pre njegovog dolaska... daleko je od sjajnog, on selektira i trenira ove momke, odgovornost je njegova, ali kad se setim raznih Vrabaca i Djumica ovo je banja... 1
DameTime Posted Saturday at 01:20 PM Author Posted Saturday at 01:20 PM On 3/29/2025 at 1:08 PM, Marvin said: Ja sam čuo iz četvrte ruke da jesmo mi, ali što kažu, ako su lagali mene... 🙂 Expand Od koga?
ScepanScekicSto Posted Saturday at 01:25 PM Posted Saturday at 01:25 PM On 3/29/2025 at 1:15 PM, kendrick duckworth said: Čime poslednja dva meseca podseća na Ifčeta ako pogledamo šut za 3. Meni je u prvom delu sezone bilo jasno zašto bi nam bio dobar fit, kada su se neke mane naše ekipe potvrdile i otkrile, skloniji sam nekom drugačijem rešenju, neki Šmitsoliki visoki, patili smo dugo na skoku, pa smo patili u inteligenciji i koncentraciji... A onda imaš npr. Pariz ili Bayern koji ne pršte od famozne inteligencije pa nalaze način da pobeđuju. Šta znam, lično bih voleo uz dobra do odlična rešenja na 5 i 3/4 (Luča npr., priča se da će doći na leto, ako ne dođe sad neće nikad). Expand Nama treba pametniji igrac na 4/5 neko sa mozgom, koji moze i da pogodi ali i da razigra... zato sam ja navijao za Sengeliu
Don Dusko Posted Saturday at 01:27 PM Posted Saturday at 01:27 PM On 3/29/2025 at 1:16 PM, odupri se ludilu said: Ja nisam nista cuo ali ne bih da pricam dok se ne potvrdi. Expand Svaki insajder KKCZ. 2
Marvin Posted Saturday at 01:27 PM Posted Saturday at 01:27 PM On 3/29/2025 at 1:20 PM, DameTime said: Od koga? Expand Od drugaricine drugarice 😛 1
kendrick duckworth Posted Saturday at 01:32 PM Posted Saturday at 01:32 PM On 3/29/2025 at 1:17 PM, MC Thunder 2 said: Pariz ima mentalni stav da im ne pada samopouzdanje i tu treba platiti Spliteru da otkrije tajnu. A mislim da je Bajern prilicno ok IQ tim, ne neki A tier nivo, ali ni blizu nama. Sa jos vrhunskim trenerom. Expand Zajedničko za ove dve ekipe je što imaju vrlo jasan košarkaški plan koji funkcioniše i odgovara svim igračima, a kada još donosi pobede, onda sve izgleda drugačije. On 3/29/2025 at 1:25 PM, ScepanScekicSto said: Nama treba pametniji igrac na 4/5 neko sa mozgom, koji moze i da pogodi ali i da razigra... zato sam ja navijao za Sengeliu Expand To je moja dilema, da li dovodiš profile igrača čije snage su ono što ti fali, ili dovodiš igrača koji prvobitnu ideju diže na viši nivo, ako ima smisla. Čima deluje kao apgrejdovani Majk, dok ovi tvrđi, viši i pametniji visoki daju neku novu dimenziju koja možda i ne bude šljakala. 1 1
ScepanScekicSto Posted Saturday at 01:39 PM Posted Saturday at 01:39 PM (edited) On 3/29/2025 at 1:32 PM, kendrick duckworth said: To je moja dilema, da li dovodiš profile igrača čije snage su ono što ti fali, ili dovodiš igrača koji prvobitnu ideju diže na viši nivo, ako ima smisla. Čima deluje kao apgrejdovani Majk, dok ovi tvrđi, viši i pametniji visoki daju neku novu dimenziju koja možda i ne bude šljakala. Expand e vidis... zeljko je tako 2 godine za redom igrao maltene bez klasicnog 1, one sezone to bio Madar, prosle niko.. ove godine je doveo Carlika koji je trebao da ima zamene u Nilikina/Lunberg.. i meni to negde ima smisla, imas intelekt a imas i fiziku da odgovoris... jedino na poz 4 imamo dva ista igraca koji su skoro pa beskorisni dovodjenje Monekea na Majka i Pokusevskog mi je suludo... Edited Saturday at 01:40 PM by ScepanScekicSto
MC Thunder 2 Posted Saturday at 01:47 PM Posted Saturday at 01:47 PM On 3/29/2025 at 1:39 PM, ScepanScekicSto said: dovodjenje Monekea na Majka Expand Nikad nije niti ce biti plan. Ili ili. 3
ScepanScekicSto Posted Saturday at 01:52 PM Posted Saturday at 01:52 PM Sto mi opet nema smisla jer je rezerva Pokusevski...
Angola Posted Saturday at 02:00 PM Posted Saturday at 02:00 PM A ja bi za sledecu sezonu, zadovoljan na poziciji cetiri bio sa Sedekerskisom iz Baskonije i Hoardom iz Makabija. Ili bar jednim. 1
ScepanScekicSto Posted Saturday at 02:03 PM Posted Saturday at 02:03 PM Da prebacim ovde i onda mi pricamo o rezutlatima, zeljko ne zove tajm aut, ili se ne pravi faul... zivimo u drzavi gde je ovo moguce 2 1 1 1
kendrick duckworth Posted Saturday at 02:05 PM Posted Saturday at 02:05 PM On 3/29/2025 at 2:00 PM, Angola said: A ja bi za sledecu sezonu, zadovoljan na poziciji cetiri bio sa Sedekerskisom iz Baskonije i Hoardom iz Makabija. Ili bar jednim. Expand Hoard je moj wet dream, ali očekujem da će ga mnogi juriti. On 3/29/2025 at 2:03 PM, ScepanScekicSto said: Da prebacim ovde i onda mi pricamo o rezutlatima, zeljko ne zove tajm aut, ili se ne pravi faul... zivimo u drzavi gde je ovo moguce Expand Fejk je ovo, ali nije isključeno da zaista bude. 1
Alek The Great Posted Saturday at 02:27 PM Posted Saturday at 02:27 PM On 3/29/2025 at 2:00 PM, Angola said: A ja bi za sledecu sezonu, zadovoljan na poziciji cetiri bio sa Sedekerskisom iz Baskonije i Hoardom iz Makabija. Ili bar jednim. Expand Mislim da je Sedekerskis potpisao visegodisnji ugovor sa samo nba klauzulom.
ScepanScekicSto Posted Saturday at 02:38 PM Posted Saturday at 02:38 PM Necu da pisem na komsijskoj temi, proglasice me za provokatora.. ali licno ja bi zabranio igracima (ili ih kaznjavao) za izjave: Ja sam najbolji stelalac u EL - Sterling Brown Mozda nas i Kampaco pusti - Filip Petrusev Kao po pravilu, posle takvih izjava se igraci raspadnu... znaci druze, cuti, igraj i nemoj komentarisati i praviti se pametan
kendrick duckworth Posted Saturday at 02:43 PM Posted Saturday at 02:43 PM Sterling je 7-8 utakmica posle te izjave zaista i bio ponajbolji šuter u EL. Nedović i Petrušev šu košarkaški patkomeri, obojica u trenucima hajpa daju slične izjave.
ScepanScekicSto Posted Saturday at 02:45 PM Posted Saturday at 02:45 PM On 3/29/2025 at 2:43 PM, kendrick duckworth said: Sterling je 7-8 utakmica posle te izjave zaista i bio ponajbolji šuter u EL. Nedović i Petrušev šu košarkaški patkomeri, obojica u trenucima hajpa daju slične izjave. Expand ma bez obzira, nemoj to da pricas, cuti i igraj 1
Recommended Posts