Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 3/29/2025 at 1:45 AM, goldberg bcd said:

Ne znam ni koliko je Obradovicu ostalo motiva nakon evo cetvrte sezone u kojoj nije postigao ono po sta je dosao, a to je plasman na F4. 

Expand  

Ok, jasno je da čovek kao ti, koji nema pojma o sportu generalno, može da ne razume Obradovićevu motivaciju. Zato njega smatraju najboljim ili jednim od najboljih trenera u istoriji, a ti kuckaš kilometarske postove na forumu, koje 90% ljudi ne čita.

Ali ok, makar priznaješ veličinu, sa ovim da je jedini cilj f4. Pojedine cele lige nisu imale nijedan f4 za 50 godina postojanja, a on treba da bude razočaran jer nije otišao ni na jedan, za čak tri godine.

Edited by realno *w
  • Like 11
  • Thanks 3
  • Pumpaj! 2
Posted

Čime poslednja dva meseca podseća na Ifčeta ako pogledamo šut za 3. 

Meni je u prvom delu sezone bilo jasno zašto bi nam bio dobar fit, kada su se neke mane naše ekipe potvrdile i otkrile, skloniji sam nekom drugačijem rešenju, neki Šmitsoliki visoki, patili smo dugo na skoku, pa smo patili u inteligenciji i koncentraciji...

A onda imaš npr. Pariz ili Bayern koji ne pršte od famozne inteligencije pa nalaze način da pobeđuju. 

Šta znam, lično bih voleo uz dobra do odlična rešenja na 5 i 3/4 (Luča npr., priča se da će doći na leto, ako ne dođe sad neće nikad). 

Posted
  On 3/29/2025 at 12:46 PM, ScepanScekicSto said:

Braco i sestre 🙂

gledao malo Monekea zadnje dve utakmice, primetna kurcobolja

mislite li da je dogovorio sa nekim? I ako da, mislite li da smo to mi?

iskreno ja se nadam da nismo

Expand  

Dame kaze da je cula da jesmo. A ja nisam za igrace sa bilo kakvin kurcoboljama, makar ista bila zbog toga sto se mentalno odjavio njima jer ce kod nas. Tako ce jednom da se odjavi i od nas za nekog treceg.

Iako svakako ne bi skodio na ovaj sastav, umesto Majka. Nije ni low iq igrac.

• Like 2
Posted
  On 3/29/2025 at 1:15 PM, kendrick duckworth said:

A onda imaš npr. Pariz ili Bayern koji ne pršte od famozne inteligencije pa nalaze način da pobeđuju. 

Expand  

Pariz ima mentalni stav da im ne pada samopouzdanje i tu treba platiti Spliteru da otkrije tajnu.

A mislim da je Bajern prilicno ok IQ tim, ne neki A tier nivo, ali ni blizu nama. Sa jos vrhunskim trenerom.

Posted

Ja sam jedan od onih kod kojih Željko a samim ti i svi njegovi igrači naravno imaju bezuslovnu podršku. Svestan sam i siguran da bismo bez njega i dalje tavorili u prosecnosti bez El kao pre njegovog dolaska... daleko je od sjajnog, on selektira i trenira ove momke, odgovornost je njegova, ali kad se setim raznih Vrabaca i Djumica ovo je banja...

• Like 1
Posted
  On 3/29/2025 at 1:15 PM, kendrick duckworth said:

Čime poslednja dva meseca podseća na Ifčeta ako pogledamo šut za 3. 

Meni je u prvom delu sezone bilo jasno zašto bi nam bio dobar fit, kada su se neke mane naše ekipe potvrdile i otkrile, skloniji sam nekom drugačijem rešenju, neki Šmitsoliki visoki, patili smo dugo na skoku, pa smo patili u inteligenciji i koncentraciji...

Šta znam, lično bih voleo uz dobra do odlična rešenja na 5 i 3/4 (Luča npr., priča se da će doći na leto, ako ne dođe sad neće nikad). 

Expand  

Nama treba pametniji igrac na 4/5 neko sa mozgom, koji moze i da pogodi ali i da razigra...

zato sam ja navijao za Sengeliu

Posted
  On 3/29/2025 at 1:17 PM, MC Thunder 2 said:

Pariz ima mentalni stav da im ne pada samopouzdanje i tu treba platiti Spliteru da otkrije tajnu.

A mislim da je Bajern prilicno ok IQ tim, ne neki A tier nivo, ali ni blizu nama. Sa jos vrhunskim trenerom.

Expand  

Zajedničko za ove dve ekipe je što imaju vrlo jasan košarkaški plan koji funkcioniše i odgovara svim igračima, a kada još donosi pobede, onda sve izgleda drugačije. 

On 3/29/2025 at 1:25 PM, ScepanScekicSto said:

Nama treba pametniji igrac na 4/5 neko sa mozgom, koji moze i da pogodi ali i da razigra...

zato sam ja navijao za Sengeliu

Expand  

To je moja dilema, da li dovodiš profile igrača čije snage su ono što ti fali, ili dovodiš igrača koji prvobitnu ideju diže na viši nivo, ako ima smisla. 

Čima deluje kao apgrejdovani Majk, dok ovi tvrđi, viši i pametniji visoki daju neku novu dimenziju koja možda i ne bude šljakala. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
  On 3/29/2025 at 1:32 PM, kendrick duckworth said:

To je moja dilema, da li dovodiš profile igrača čije snage su ono što ti fali, ili dovodiš igrača koji prvobitnu ideju diže na viši nivo, ako ima smisla. 

Čima deluje kao apgrejdovani Majk, dok ovi tvrđi, viši i pametniji visoki daju neku novu dimenziju koja možda i ne bude šljakala. 

Expand  

e vidis...

zeljko je tako 2 godine za redom igrao maltene bez klasicnog 1, one sezone to bio Madar, prosle niko..

ove godine je doveo Carlika koji je trebao da ima zamene u Nilikina/Lunberg.. i meni to negde ima smisla, imas intelekt a imas i fiziku da odgovoris...

jedino na poz  4 imamo dva ista igraca koji su skoro pa beskorisni

dovodjenje Monekea na Majka i Pokusevskog mi je suludo...

Edited by ScepanScekicSto
Posted
  On 3/29/2025 at 2:00 PM, Angola said:

A ja bi za sledecu sezonu, zadovoljan na poziciji cetiri bio sa Sedekerskisom iz Baskonije i Hoardom iz Makabija. Ili bar jednim. 

Expand  

Hoard je moj wet dream, ali očekujem da će ga mnogi juriti. 

On 3/29/2025 at 2:03 PM, ScepanScekicSto said:

Da prebacim  ovde

i onda mi pricamo o rezutlatima, zeljko ne zove tajm aut, ili se ne pravi faul...

zivimo u drzavi gde je ovo moguce

Expand  

Fejk je ovo, ali nije isključeno da zaista bude. 

• Like 1
Posted

Necu da pisem na komsijskoj temi, proglasice me za provokatora..

ali licno ja bi zabranio igracima (ili ih kaznjavao) za izjave:

Ja sam najbolji stelalac u EL - Sterling Brown

Mozda nas i Kampaco pusti - Filip Petrusev

Kao po pravilu, posle takvih izjava se igraci raspadnu...

znaci druze, cuti, igraj i nemoj komentarisati i praviti se pametan