realno *w Posted Thursday at 06:46 PM Posted Thursday at 06:46 PM (edited) 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Virus izgleda Ne znam je l ovo neka zvanična verzija, ali i ako jeste, odbijam da verujem. Da mi na svakoj drugoj utakmici imamo igrača pod virusom, a koji je redovno dva dana pre toga igrao neku utakmicu u fulu. Ma važi. Barem da će probati Dvejna, nego ubaci Maria u 12, eto čisto da ima jednog igrača kojeg neće koristiti. Edited Thursday at 06:47 PM by realno *w 1 1
Dzep Posted Thursday at 06:52 PM Posted Thursday at 06:52 PM Ni ja ne verujem u ovu verziju. Šta god da je, mislim da imamo jasan pokazatelj koga sledeće godine nećemo gledati u timu.
Shonewizard Posted Thursday at 06:59 PM Posted Thursday at 06:59 PM Just now, Luchifer89 said: Nije valjda da Denzel ne igra? Ako je vjerovati SK-u, nije ni putovao u Minhen.
Son_of_a_gun Posted Thursday at 07:03 PM Posted Thursday at 07:03 PM Ja sam danas iznenada pazario jednog Volvića Suvića, tako je to kad si otvoren za prijatna iznenađenja. 😁 Otvoren sam i dalje. Četiri prsta. 🤣 1 5
Luchifer89 Posted Thursday at 07:13 PM Posted Thursday at 07:13 PM 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ja sam danas iznenada pazario jednog Volvića Suvića, tako je to kad si otvoren za prijatna iznenađenja. 😁 Otvoren sam i dalje. Četiri prsta. 🤣 Xc60 black edition?
Papanikolesku Posted Thursday at 07:20 PM Posted Thursday at 07:20 PM Virus, važi 😄 Za koga navijamo večeras ako dobijemo u Minhenu, Barsu ili Milano?
ScepanScekicSto Posted Thursday at 07:21 PM Posted Thursday at 07:21 PM 17 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ja sam danas iznenada pazario jednog Volvića Suvića, tako je to kad si otvoren za prijatna iznenađenja. 😁 Otvoren sam i dalje. Četiri prsta. 🤣 sretno ga vozio i bolji promenio odlican auto 1 1
Son_of_a_gun Posted Thursday at 07:27 PM Posted Thursday at 07:27 PM 11 minutes ago, Luchifer89 said: Xc60 black edition? 40. Black normalno. 😁 Moja ljepša četvrtina bila protiv 60ke, mislim da je objašnjenje sadržano u prvom dijelu rečenice. 🤷♂️ U svakom slučaju top kupovina, zadovoljan sam baš. 😊 2
TripleJ Posted Thursday at 07:30 PM Posted Thursday at 07:30 PM Opet krecemo sa minusom 😞 Sa Balsom ne mozes da branis niti jednog beka, a mnogo su im brzi bekovi.
Barkley#34 Posted Thursday at 09:19 PM Posted Thursday at 09:19 PM (edited) Ok, videli smo ko je ko, da se raspuste svi na koje se sigurno neće računati dogodine. Da se ne troše novci na njih kad već igramo rekreativno. Edit: Da vidim kome će da prodaju sezonske po ceni bubrega da bi se gledala preskupa verzija Albe. Ali hOćeMO lIcENcU, da se hvalimo po selu s njom, valjda. Edited Thursday at 09:26 PM by Barkley#34
Papanikolesku Posted Thursday at 09:25 PM Posted Thursday at 09:25 PM (edited) Želimire, sram te bilo. Edited Thursday at 09:25 PM by Papanikolesku
Nini3112 Posted Thursday at 09:26 PM Posted Thursday at 09:26 PM Jak je Bajern kod kuce i bukvalno svakog moze tamo da dobije. Igrali ste dobru utakmicu do 4. cetvrtine ne razumem samo zasto ste cuvali faulove na kraju
TripleJ Posted Thursday at 09:26 PM Posted Thursday at 09:26 PM Prvo malo finale smo izgubili. Sad je jos samo neka luda kombinatorika uz nas. Vracamo obavezama u ABA ligi.
SamoFlacko Posted Thursday at 09:26 PM Posted Thursday at 09:26 PM Cestitam upravi a posebno Zeljku na jos jednoj promasenoj sezoni. Da im se svima skandira naravno, da se docekaju i tako to.
MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:26 PM Posted Thursday at 09:26 PM "Bajern nema bolji roster od nas, jos su i oslabljeni. A igraju cele sezone kao mašina, sa oscilacijama ni blizu kao sto su nase. Dakle, može i tako. Da i kad se padne u formi, da se ne strmopizdi u stilu Željkovih Partizana..." Ja 3
DameTime Posted Thursday at 09:28 PM Author Posted Thursday at 09:28 PM Ovo što Lundberg igra je za otkaz, nije slučajno što je 2-8 rezultat sa početka sezone došao jer je on vozio ekipu. Jednostavno nije za poziciju lidera, koliko god je delovalo da možda jeste. Željko me je razočarao večeras, jeb'o te Balša da te jeb'o više, jel njegov ćale ima neki snimak kojim te ucenjuje?! Celu Q4 ekipa očigledno pada i nema rešenja, nikakve reakcije, ni TO da im se pomogne, nikakvo out of the box rešenje s klupe, ma ništa. To je jednostavno nedopustivo.
Alek The Great Posted Thursday at 09:28 PM Posted Thursday at 09:28 PM Ovo ide na dusu treneru. Lundberg je morao da mu odmara i ovu, kao i prethodnih nekoliko. Sramno je sta taj covek igra. Karlik umro i nema ko da ga zameni. 2
kendrick duckworth Posted Thursday at 09:28 PM Posted Thursday at 09:28 PM 35:13 u poslednjih 12 minuta. 1 5 2
DameTime Posted Thursday at 09:28 PM Author Posted Thursday at 09:28 PM (edited) E da, alal kurac braći Jones, klase. Željkov poraz 1/1. Edited Thursday at 09:28 PM by DameTime
Barkley#34 Posted Thursday at 09:29 PM Posted Thursday at 09:29 PM Pa Balša i Ife su out of the box rešenja. 3
Luchifer89 Posted Thursday at 09:29 PM Posted Thursday at 09:29 PM Ode sezona u qrac opet. Auf wiedersehen EL i guten tag strmopizdu u Aba ligi
Recommended Posts