Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Virus izgleda

Ne znam je l ovo neka zvanična verzija, ali i ako jeste, odbijam da verujem. Da mi na svakoj drugoj utakmici imamo igrača pod virusom, a koji je redovno dva dana pre toga igrao neku utakmicu u fulu. Ma važi.

Barem da će probati Dvejna, nego ubaci Maria u 12, eto čisto da ima jednog igrača kojeg neće koristiti.

Edited by realno *w
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ja sam danas iznenada pazario jednog Volvića Suvića, tako je to kad si otvoren za prijatna iznenađenja. 😁

Otvoren sam i dalje. 

Četiri prsta. 🤣

Xc60 black edition?

Posted
17 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ja sam danas iznenada pazario jednog Volvića Suvića, tako je to kad si otvoren za prijatna iznenađenja. 😁

Otvoren sam i dalje. 

Četiri prsta. 🤣

sretno ga vozio i bolji promenio

odlican auto

• Like 1
  • Love 1
Posted
11 minutes ago, Luchifer89 said:

Xc60 black edition?

40. Black normalno. 😁

Moja ljepša četvrtina bila protiv 60ke, mislim da je objašnjenje sadržano u prvom dijelu rečenice. 🤷‍♂️

U svakom slučaju top kupovina, zadovoljan sam baš. 😊

• Like 2
Posted (edited)

Ok, videli smo ko je ko, da se raspuste svi na koje se sigurno neće računati dogodine. Da se ne troše novci na njih kad već igramo rekreativno.

Edit: Da vidim kome će da prodaju sezonske po ceni bubrega da bi se gledala preskupa verzija Albe. Ali hOćeMO lIcENcU, da se hvalimo po selu s njom, valjda.

Edited by Barkley#34
Posted

"Bajern nema bolji roster od nas, jos su i oslabljeni. A igraju cele sezone kao mašina, sa oscilacijama ni blizu kao sto su nase. Dakle, može i tako. Da i kad se padne u formi, da se ne strmopizdi u stilu Željkovih Partizana..."

Ja

• Like 3
Posted

Ovo što Lundberg igra je za otkaz, nije slučajno što je 2-8 rezultat sa početka sezone došao jer je on vozio ekipu. Jednostavno nije za poziciju lidera, koliko god je delovalo da možda jeste. Željko me je razočarao večeras, jeb'o te Balša da te jeb'o više, jel njegov ćale ima neki snimak kojim te ucenjuje?! Celu Q4 ekipa očigledno pada i nema rešenja, nikakve reakcije, ni TO da im se pomogne, nikakvo out of the box rešenje s klupe, ma ništa. To je jednostavno nedopustivo.