ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Da li ici na utakmicu, i ovaj usran dan uciniti jos usranijim
Jakob Aman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Od moćnih pobeda u Monaku i Milanu do straha pred Albu kod kuće. I to treba umeti jbt?!?! 2
MC Thunder 2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Danas cemo bolno slikovito dočarati onu čuvenu ovakve utakmice su najteže
odupri se ludilu Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ja ovu ekipu ne bih mijenjao za onu od prošle godine iako su priredili jednu od najgorih utakmica u mojem višedecenijskom praćenju kluba. Imaju oni košarke u sebi još. Bez obzira na ishod sezone, podrška moja. 2 4
ChrisJudd Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Duplo kolo protiv Nemaca idealno za povratak otpisanih. 5
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 50 minutes ago, odupri se ludilu said: Ja ovu ekipu ne bih mijenjao za onu od prošle godine iako su priredili jednu od najgorih utakmica u mojem višedecenijskom praćenju kluba. Imaju oni košarke u sebi još. Bez obzira na ishod sezone, podrška moja. bravo majstore 💪 1
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, Jakob Aman said: Neće Dujan jos dugo u nas... To si rekao za xy igraca ovih godina, za Majka pre cca 3 meseca.
DameTime Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago (edited) Klinci su genijalni Da ne kažem da me podsećaju na neke od vas... Mali Aleksandar = @Shonewizard 1/1 Mali Igor = neki mix @Papanikolesku ft. @MC Thunder 2 Edited 16 hours ago by DameTime 8
Xpert Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, odupri se ludilu said: Ja ovu ekipu ne bih mijenjao za onu od prošle godine iako su priredili jednu od najgorih utakmica u mojem višedecenijskom praćenju kluba. Imaju oni košarke u sebi još. Bez obzira na ishod sezone, podrška moja. Sa ovakvim pristupom koji upravo prikazuju, zasluzuju samo zvizduke. 1
kojihit Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pobedi se u zube ne gleda, idemo dalje jako kako i dolikuje I bojimo se naravno 1
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 7 hours ago, Volter said: Sad sam gledao neku moju statistiku. Većinu vaših utakmica koje sam komentarisao uživo, vi ste dobili. Poslednju nisam i verovatno je to jedan od razloga poraza. Večeras ću srcem svim biti uz vas i komentarisati. Znao sam. Od 17 vaših utakmica ove sezone koje sam komentarisao uživo u Evroligi, ovo je 15 pobeda. Čestitke! 2 1 3
SamoFlacko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nazalost, s obzirom na ostale rezultate, i sami raspored, mi moramo dobiti sve 3 preostale. Plej in vec poceo za nas. 1
MC Thunder 2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Rutinski na kraju, vise nego sto sam ocekivao. Plus Karlik deluje na momente kao da se polako priseca sporta zvanog kosarka. Jos samo i Braunu da nadodje. Inace, izjednacili smo broj pobeda sa proslosezonskim, mnogo jacim timom. Ko hoce nek nam cestita... 5
Papanikolesku Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Srećom, večeras smo igrali protiv mučene Albe. Svaka do kraja je na život i smrt, Minhen je prva u nizu koju moramo dobiti. Sa ovakvom igrom, razbiće nas Bajern, ali ipak, nadamo se dobroj utakmici, za promenu.
DameTime Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Piši pobedu i zaboravi igru iz prvog poluvremena od koje krvare oči, u ovom delu sezone se i ne umire u lepoti. Rambo od saigrača dobija potpuno zaslužene lovorike. Mnogo se pljuje po njemu, defaultno, a on se uvek bori na terenu i radi najbolje što može. Za razliku od npr. Sterlinga koji posle par promašaja zna da upadne u neku letargiju, toga kod Brandona nema, on je posle dva-tri loša poteza u stanju da pogodi tešku trojku. 1 hour ago, Xpert said: Sa ovakvim pristupom koji upravo prikazuju, zasluzuju samo zvizduke. Izvini, ali meni je ovo nešto najjadnije što navijači mogu da urade. Razumem ogorčenost, bes, frustraciju, razočaranje, da plaćate karte, merch itd. Ali onda "kazniš" klub i igrače tako što im više ne daješ pare, vreme i emocije - i to mogu da razumem. Zviždanjem sopstvenim igračima se oni maltene izjednačavaju sa protivnikom, kom se takođe zviždi, jer se navija protiv njega. Nije bez razloga na početku Željko pokazao da navijači podršku koju daju njemu, usmere prema igračima. 3
Papanikolesku Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Zviždanjem sopstvenim igračima se oni maltene izjednačavaju sa protivnikom, kom se takođe zviždi, jer se navija protiv njega. Nije bez razloga na početku Željko pokazao da navijači podršku koju daju njemu, usmere prema igračima. Sam Želimir, je u prethodnom obraćanju nakon brukanja protiv Efesa izjavio da bi možda navijači trebalo da- parafraziram "okrenu list". Fudbalerima se redovno zviždalo za ovakve partije u nizu, pa niko nije pravio neku famu oko toga. Košarkaši Partizana zvižduke dobijaju izuzetno retko, gotovo nikada, generalno smo jako osetljivi na KKP, ali kad se desi- onda znaš koliko je sati.
DameTime Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: Sam Želimir, je u prethodnom obraćanju nakon brukanja protiv Efesa izjavio da bi možda navijači trebalo da- parafraziram "okrenu list". Fudbalerima se redovno zviždalo za ovakve partije u nizu, pa niko nije pravio neku famu oko toga. Košarkaši Partizana zvižduke dobijaju izuzetno retko, gotovo nikada, generalno smo jako osetljivi na KKP, ali kad se desi- onda znaš koliko je sati. Da li je prošlogodišnja ekipa Partizana dobila zvižduke, za ono blamiranje (on & off the court) na kraju sezone? Ovi momci to apsolutno ne zaslužuju, bez obzira na užasnu partiju protiv Efesa, a ni ja ne moram baš oko svega da se složim sa Želimirom. 2
Geronimo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago U strahu su velike oci - ovo je bilo rutinski. Pravi ispit je u cetvrtak. Deluje nemoguca misija da tu strbnete pobedu, ali verujem u vas! (Zoc, Karlik i Vanja u fantaziji su doneli lepe poene, da ne ispadne da pricam u prazno 😉 ) 3
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, DameTime said: Da li je prošlogodišnja ekipa Partizana dobila zvižduke, za ono blamiranje (on & off the court) na kraju sezone? Ovi momci to apsolutno ne zaslužuju, bez obzira na užasnu partiju protiv Efesa, a ni ja ne moram baš oko svega da se složim sa Želimirom. Sad, ne znam konkretno na šta misliš, ali da, dobili su zvižduke, i da, bili su potpuno zasluženi. Pogotovo za ponašanje, igru i rezultate pred kraj EL sezone. Zvižduci ne moraju biti nužno loši, mogu proizvesti određenu reakciju ekipe; kao recimo večeras pred TO Želimira na - 9. Sve dobijaju po zasluzi. Čak i preko.
Recommended Posts